Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim düğün resimlerimiz botanikte cekildi ve gören herkes bayılıyo bende cok begnedim zaten ama fotografcı arkadaşımızdı bizim için bandırmadan geldi resim cekmeye düğünüm ekimdeydi botanik parkı tavsiye ederim
beceren ve çırağanı anlamadım? bunların neresinde yapılabilir?
kızlar benim düğünüm 13 haziran 'da.Dış mekan çekimi için Fatih Akgüngör diye harika fotolar çeken biriyle anlaştık,arama motoruna ismi yazarsanız blog adresi vs çıkar,mailleşip fiyat alabilirsiniz
cnm sizin dış çekim mi olucak sadece yoksa bütün gün sizinlemi olucak birde ne kadar fiyat verdi ortalama ???
BAHÇE KISIMLArında canım yağılıyor kuzenımın orda yapıldı harikaydı beceren de botanikte yani,ve de konak 18 de ......ÇIRAGAN .da da ,merdivenlerde de bahçede süper oluyor,ama orda izin verilmiyormuş dışarıdan bugün görüştük ,benim arkadaşım istedi,benim düğünüm orada olacak,ama dışarı izin verilmiyormuş.......bursada DÜĞÜN FOTOĞRAFÇISI arıyorum bende kınada sabahtan akşama kadar ve de düğünden sabahtan akşama kadar çekebilecek biri olsun istiyorum.......