Bursa'da fotoğrafçı

• Konu Sahibi Konu Sahibi merral
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba meral hanım öncelikle hayırlı olsun diyim : )
Ben fotoğrafçıyım, dış çekimlerde yapıyoruz , eğer hala ilgileniyorsan bi mesaj at bana : )

daha uyguna düğün, nişan fotoğrafları çekebilirim arkadaşlar ilgilenenler
bana ulaşabilirler.
not: fotoğrafçılık mezunuyum...

dış mekan çekimlerini çeker cd ile (photoshop yaparım) çekimleri sizlere iletirim ortalama 200 250 arası. kuaförde, özel çekim alanlarında (botanik) olmak üzere... eğer gündüz dış mekanda olacaksa düğün o çekimlerde benden olur.. çekim yaptırmak isteyen arkadaşlara msnden fotoğrafları gösterebilirim.

ya bende fotoğrafçı arıorum haziranın 6 sında düğünüm var dış çekim istiyorum ne kadar mal olur bana varmı yardım edicek olan?

düğünleri olan arkadaşlar size nerelerde dış mekan çekimleri yaptınız?
stüdyo olarak nereleri tavsiye edersiniz?

kızlar bende dış mekan çeken yer arıyorum, Bursada fazla altertanif yok sanırım ya :S

botanik çırağan....beceren.......tabi ki mudanya yat limanı hayalım benım inş,EYÜLDE orda olacagızz.........

kızlar aynen bende dışarda fotograf çekilcek yer bulamıyorum. birde fotografcı bulmak lazım .kızlar birde nişan fotograflarımızı yalım a çektirdik hiç memnun kalmadım fiyatlarıda çok uygun değil nişanın yapıldığı yerde çekilmiştik fotograf onlar bin kat daha güzel çıktı.

bizim düğün resimlerimiz botanikte cekildi ve gören herkes bayılıyo bende cok begnedim zaten ama fotografcı arkadaşımızdı bizim için bandırmadan geldi resim cekmeye düğünüm ekimdeydi botanik parkı tavsiye ederim

Biz nişan fotoğraflarımızı kızılayın hemen üst tarafında foto devcan var,orda çektirmiştik...müthiş çekim yapıyorlar..çok memnun kaldık.tavsiye edebilirim..

beceren ve çırağanı anlamadım? bunların neresinde yapılabilir?

kızlar benim düğünüm 13 haziran 'da.Dış mekan çekimi için Fatih Akgüngör diye harika fotolar çeken biriyle anlaştık,arama motoruna ismi yazarsanız blog adresi vs çıkar,mailleşip fiyat alabilirsiniz

Ya kızlar bende dış mekan çekimi istiyorum zaten bizim düğün olmicak sadece nikah olucak en azından resimlerimiz doğru düzgün olsun istiyorum.. Botanik çok güzel dış çekim içinde uygun ama orda bir foto.stüdyosumu var yoksa siz foto.ile anlaşıp gidiyormusunuz?.. Bide adı sanı nedir foto.stüdyosu varsa beni bir aydınlatın kuşum ya :kedi:

beceren ve çırağanı anlamadım? bunların neresinde yapılabilir?

BAHÇE KISIMLArında canım yağılıyor kuzenımın orda yapıldı harikaydı beceren de botanikte yani,ve de konak 18 de ......ÇIRAGAN .da da ,merdivenlerde de bahçede süper oluyor,ama orda izin verilmiyormuş dışarıdan bugün görüştük ,benim arkadaşım istedi,benim düğünüm orada olacak,ama dışarı izin verilmiyormuş.......bursada DÜĞÜN FOTOĞRAFÇISI arıyorum bende kınada sabahtan akşama kadar ve de düğünden sabahtan akşama kadar çekebilecek biri olsun istiyorum.......

cnm sizin dış çekim mi olucak sadece yoksa bütün gün sizinlemi olucak birde ne kadar fiyat verdi ortalama ???

teşekkür ederim tatlım..becerende herkese izin veriyorlar mı peki?

bursada bende düğün için dış mekanda fotoğraf çekimi yapacak yer arıyorum.ataevlerde bi fotoğrafçı var onu beğendim ama daha araştırmak istiyorum.bildiğiniz fotoğrafçı varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…