M
merral
Ziyaretçi
- Konu Sahibi merral
bursalı arkadaşlar fotoğraf konusundada birbirimize yardımcı olalım mı.ben fotoğraflarım dış mekanda çekilsin istiyorum.Bildiğiniz bir fotoğrafçı var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bursalı arkadaşlar fotoğraf konusundada birbirimize yardımcı olalım mı.ben fotoğraflarım dış mekanda çekilsin istiyorum.Bildiğiniz bir fotoğrafçı var mı?
canım benim kuzenimin eşi dış mekan çekimleri yapıo süperrrr işler çıkartıyo çok özel şeyler yapabiliyo istersen tel nosunu vereyim özelden sana bi konuş normal fotoğraf stüdyolarında daha tuzlu oluyo böle şeyler gerçektenkafamçokkarıştı
BUrsalı gelinler hiç mesaj yazmıyorsunuzçBi tek ben mi panik halindeyim.Daha hiç bir şeyim hazır değil.İnternetten şimdide fotoğrafçı arıyorum.
yalım gerçekten güzeldir orda vesikalık falan çektirmiştim ama biraz tuzlu olabilir canım ya? düğünün ne zaman? daha fotoğraf için bi araştırma yapmadık doğru düzgün yapınca senide bilgilendiririm istersen
hıı anladım canım, İsanbul dan gelin geliceksin sanırım değil mi ? düğün ne zaman? nerde olucak, gelinliğin hazır mı? çok soru sordum ama :))
yaa biz bi ara fotoğrafçı araştırmıştık en uygun 200 den başlıyo fiyatlar ama çok kararsız kaldık işte, en çok aklımızda kalan kızılayın altındaki fotoğrafçıydı çünkü o dış mekan çekimleri falan güzel oluyo yapabiliriz dedi. elinde bi sürü albüm çeşileri vardı ve çok hoştu gerçekten ama daha kesin bi anlaşma yapmadık yani hiç bi yerle
Gelinliğim henüz bitmedi.Düğün temmuzda olacak.Herşey yarım yamalak hazır anlayacağın.Ama fotoğrafa çok önem veriyorum.Bir ömür o resimlere bakıp duracağım:)Bide yalım bile dış mekan için olumlu konuşmadı.Çok fazla yapmamışlar.Ama yaparız dediler.Foto osmanıda araştıracağım.Nİşanlımda bugün bir kaç fotoğrafçı ile görüşecek.Kızılayın ordakinide söyledim.