• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da fotoğrafçı

• Konu Sahibi Konu Sahibi merral
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

merral

Ziyaretçi
bursalı arkadaşlar fotoğraf konusundada birbirimize yardımcı olalım mı.ben fotoğraflarım dış mekanda çekilsin istiyorum.Bildiğiniz bir fotoğrafçı var mı?

bursalı arkadaşlar fotoğraf konusundada birbirimize yardımcı olalım mı.ben fotoğraflarım dış mekanda çekilsin istiyorum.Bildiğiniz bir fotoğrafçı var mı?

canım benim kuzenimin eşi dış mekan çekimleri yapıo süperrrr işler çıkartıyo çok özel şeyler yapabiliyo istersen tel nosunu vereyim özelden sana bi konuş normal fotoğraf stüdyolarında daha tuzlu oluyo böle şeyler gerçektenkafamçokkarıştı

ya kapalı alan olarak yalım çok gzl ama pahalı olabilir cnm.

canım benim kuzenimin eşi dış mekan çekimleri yapıo süperrrr işler çıkartıyo çok özel şeyler yapabiliyo istersen tel nosunu vereyim özelden sana bi konuş normal fotoğraf stüdyolarında daha tuzlu oluyo böle şeyler gerçektenkafamçokkarıştı

canım numarasını ve adını bana özelden yollarmısın.Ben arayım bi görüşeyim.Kendi stüdyosu yok değilmi anladığım kadarıyla.GErçi ben kafama takılanları onada sorarım:)

BUrsalı gelinler hiç mesaj yazmıyorsunuzçBi tek ben mi panik halindeyim.Daha hiç bir şeyim hazır değil.ınternetten şimdide fotoğrafçı arıyorum.

BUrsalı gelinler hiç mesaj yazmıyorsunuzçBi tek ben mi panik halindeyim.Daha hiç bir şeyim hazır değil.İnternetten şimdide fotoğrafçı arıyorum.

canım düğünün ne zaman ? internetten fotoğrafçı bulman zor bence.. sana bi yer önereyim kızılayın alt tarafında bi fotoğrafçı var, dış çekim yapıyorlarmış. ama nasıldır bilemem tabiki

foto yalımı aradım az önce.250 ile 500 arasında fiyatlar değişiyormuş.Kızılayın ordakini bilmiyorum.Ama nişanlıma sorayım Bursalı biri olarak kesin bilir:)

yalım gerçekten güzeldir orda vesikalık falan çektirmiştim ama biraz tuzlu olabilir canım ya? düğünün ne zaman? daha fotoğraf için bi araştırma yapmadık doğru düzgün yapınca senide bilgilendiririm istersen

yalım gerçekten güzeldir orda vesikalık falan çektirmiştim ama biraz tuzlu olabilir canım ya? düğünün ne zaman? daha fotoğraf için bi araştırma yapmadık doğru düzgün yapınca senide bilgilendiririm istersen

Eğer cidden güzel bişey olacaksa o paraya değer canım.Yalımla bide yüzyüze görüşeceğim.Albümlerine falan bakacağım.Öyle karar veririm.Sizde araştırmalarınızı paylaşırsanız sevinirim:)

tabiki git yüzyüze görüş.. benim kastettiğim o fiyata daha güzel yapan yerlerde vardır, sonuçta koca bursada sadece yalım yok değil mi :)) tabi ki tercih senin canım:)

Canım ben çok fazla yer bilmiyorum Bursa'da.Nişanlımla araştırıyoruz şu an.Ben Bursa'nın yabancısı olduğumdan duyduğum yeri hemen arayıp bilgi arıyorum:)seninde bildiğin bi fotoğrafçı olursa söylersen sevinirim.Çünkü hiç çevrem yok Bursa'da.

hıı anladım canım, ısanbul dan gelin geliceksin sanırım değil mi ? düğün ne zaman? nerde olucak, gelinliğin hazır mı? çok soru sordum ama :))

yaa biz bi ara fotoğrafçı araştırmıştık en uygun 200 den başlıyo fiyatlar ama çok kararsız kaldık işte, en çok aklımızda kalan kızılayın altındaki fotoğrafçıydı çünkü o dış mekan çekimleri falan güzel oluyo yapabiliriz dedi. elinde bi sürü albüm çeşileri vardı ve çok hoştu gerçekten ama daha kesin bi anlaşma yapmadık yani hiç bi yerle

ben bursalıdyım istanbula gelin gelene kadar :)
bende yalım diyorum ondan sonrada foto osman gelir..
250 dediyse yalın hiçbşey değil bizim ki dış çekimdi ve 750 tuttu..ama çok memnun kaldık
bu arada sakın ama sakın "ender"de çekinmeyin..bizim nişanımız bursada oldu ve endere gittik
yok böyle bişey resimleri ortalıktan kaldırdım okadar çirkinler ki..

foto osman nerde canım ?
bide ender nerde ki? yanlışlıkla ona gitmeyelim :))

hıı anladım canım, İsanbul dan gelin geliceksin sanırım değil mi ? düğün ne zaman? nerde olucak, gelinliğin hazır mı? çok soru sordum ama :))

yaa biz bi ara fotoğrafçı araştırmıştık en uygun 200 den başlıyo fiyatlar ama çok kararsız kaldık işte, en çok aklımızda kalan kızılayın altındaki fotoğrafçıydı çünkü o dış mekan çekimleri falan güzel oluyo yapabiliriz dedi. elinde bi sürü albüm çeşileri vardı ve çok hoştu gerçekten ama daha kesin bi anlaşma yapmadık yani hiç bi yerle

Gelinliğim henüz bitmedi.Düğün temmuzda olacak.Herşey yarım yamalak hazır anlayacağın.Ama fotoğrafa çok önem veriyorum.Bir ömür o resimlere bakıp duracağım:)Bide yalım bile dış mekan için olumlu konuşmadı.Çok fazla yapmamışlar.Ama yaparız dediler.Foto osmanıda araştıracağım.Nİşanlımda bugün bir kaç fotoğrafçı ile görüşecek.Kızılayın ordakinide söyledim.

Gelinliğim henüz bitmedi.Düğün temmuzda olacak.Herşey yarım yamalak hazır anlayacağın.Ama fotoğrafa çok önem veriyorum.Bir ömür o resimlere bakıp duracağım:)Bide yalım bile dış mekan için olumlu konuşmadı.Çok fazla yapmamışlar.Ama yaparız dediler.Foto osmanıda araştıracağım.Nİşanlımda bugün bir kaç fotoğrafçı ile görüşecek.Kızılayın ordakinide söyledim.

benimde temmuzda düğünüm. benimde provam bu hafta başlayacak.. temmuza kadar rahat biter gelinliğin canım..haklıısn fotoğraf önemli canım yaa inşallah çok güzel çıkar resimlerin :)

canım ben kumru ile çalıştım bursada çok güzeldi. ama dış çekim konusunda stüdyo ile çalışacaksan çok pahalı olur diye düşünüyorum bence arkadaşı numarasını verdiği kişiyi ara biraz sanatsal gözü olması gerekiyor o tür çekimler yapacak arkadaşın dış çekim kolay değil çünkü bunun dışında ender konusuna katılıyorum çok berbat çekimler bir arkadaşım orada çektirdi rütuş bile yoktu çok şaşırmıştım.birde bursada asude organizasyonu ara onlar yardımcı olacaklardır sana 221 44 28 sana yardımcı olurlar.

Canım bende nişan fotoğraflarımı kumruda çektirdim ve gayet memnun kaldım...

arkadaşım botanik parkında düğün resimlerini çektirmiş okadar doğal çıkmış ki ama nereye bilmiyorum

setbaşında aykar prestij diye bir yer var ben nişanı kumruya düğümüde foto osmana çektirdim ama aykarı tavsiye ederim

Back