- 21 Şubat 2012
- 204
- 16
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.861
setbasinda ozkan diye birini cok ovuyolardi.ama noyu bulamadik bi turlu.serdar setbasinda nerede,hic duymadim onu.Kurtuluş yurt dışına gitti temelli olarak, birkaç ay sonra gelirse burdan haber veririm burdan.. Setbaşındaki Serdar a giden var mı? 100 tl verdim bugün gittim, ama çok yuvarlak konuşuyo, o da olabilir bu da olabilir falan gibi.. Şu olcak bu olcak diycek ki ben tutturup tutturamadığnı anliycam yani, tavsiye etmem..
tlfda baktirmişsin noyumu kaybettin.hic bilen cikmadi onu.ki setbasinda oturuyorum.hic duymadim burdada.yer tarifi fln olsa bulurum yerinide noyuda.paylasirim burda ama yokAynen bn de özkana telfda baktrmstm superdi.. burdan da numarasini sordm ama bilen kimse ckmadı bukrsn bana da yazar mısın??
amanin ne zaman gidiyosunuz?tlf numarasini alip bizede verirsen cok memnun olurum.ne zamandir ozkan i bulmaya calisiyoruz.Beni bir arkadaşım götürücek evini biliyormuş onda var nasıl hiç baktırdın mı
100 tl cok degıl mı ya ben aska vermem :) ıyımıydı barı bu arada kurtulus turkıyede yaza kadar burda olcakmıs su an ıstanbulda bız dun gorustuk kurtkoyde bı kafede baktı bana uzun zamandır baktırmamıstım bursaya gelemedıgım ıcın falcı falcı dolasıyorum ama yıne solugu kurtulusta aldım ahhaha sen baktırdın mı ?Kurtuluş yurt dışına gitti temelli olarak, birkaç ay sonra gelirse burdan haber veririm burdan.. Setbaşındaki Serdar a giden var mı? 100 tl verdim bugün gittim, ama çok yuvarlak konuşuyo, o da olabilir bu da olabilir falan gibi.. Şu olcak bu olcak diycek ki ben tutturup tutturamadığnı anliycam yani, tavsiye etmem..
Evet bana görede çok cnm, bidaha asla vermem.. Setbaşındaki Serdar'a da gitmeyin hiç tavsiye etmiyorum.. Denemek için gitmştm ben.. Kurtuluş' a yurt dışına çıkacağı tarihten 2 gün önce baktırmıştım, evini boşaltıyodu hatta, ama şu an İstanbul'da olduğunu bende bugün öğrendim bi vesileyle, son anda karar değişikliği yapmış sanırım, İst'danda Çkaleye geççekmiş.. Bursa ya gelse de grup toplanırsa gelir heralde artık.. Favorimdir kendisi, saçma sapan Serdar'a falan asla bidaha mı.. Kurtuluş bi numaradır..100 tl cok degıl mı ya ben aska vermem :) ıyımıydı barı bu arada kurtulus turkıyede yaza kadar burda olcakmıs su an ıstanbulda bız dun gorustuk kurtkoyde bı kafede baktı bana uzun zamandır baktırmamıstım bursaya gelemedıgım ıcın falcı falcı dolasıyorum ama yıne solugu kurtulusta aldım ahhaha sen baktırdın mı ?
mhb kızlar :) ben çalışma dua yapan bi hoca biliyorum... yeni üye oldum. dısardan okuyordum yazdıklarınızı.. yakın zamanda ayşe ve gülü denedim.. gül daha tutarlı daha isabetli geldi.ayrca arkadasımla gittik hiç öyle pozitif değil kötü olanıda söyledi... ayse çok fazla soru soruyo.. ve çok uç noktalarda seyler söyledi.. bana hayatımı kendi anlattırdı.. resmen.. bursada kısa sürelü varım buradayken kurtuluşunda telini alabilir miyim..?? varsaarkadaşlar çalışma tarzı şeyler yapan hoca ya da falcı olarak kimi önerebilirsiniz
aysenin sana örneğin hangi konuda dedigi çıkmadı cnm.. evlilik üzerine mi? tarih verdi banada hayatımdaki insanla olmayacagını söyledi.. bilmiyorum.. gül de tam tersi çok net konuştu.. bilmiyorum. zaman gösterecekk..Ben bıraz enerjıye ınanıyoruö belkı bana tutmadı bılmıyorum evet olumlu tablo cızen cok oluyor musterıler kopmasın dıye ama aysenınkı negatıf ve dedıklerı cıkmadı bana mesela kurtulusta cok negatıf bakmıstı ılk falında hatta bıdaha baktırmam demıstım dedıklerı cıkınca mecbur aradım ahaha cok ıstıosan ayseyı dene memnun kalan cok ama ben de olmadı
o calisma dua yapan kisinin bilgilerini bana msm olarak atatmisin,bursa dami kendisi?mhb kızlar :) ben çalışma dua yapan bi hoca biliyorum... yeni üye oldum. dısardan okuyordum yazdıklarınızı.. yakın zamanda ayşe ve gülü denedim.. gül daha tutarlı daha isabetli geldi.ayrca arkadasımla gittik hiç öyle pozitif değil kötü olanıda söyledi... ayse çok fazla soru soruyo.. ve çok uç noktalarda seyler söyledi.. bana hayatımı kendi anlattırdı.. resmen.. bursada kısa sürelü varım buradayken kurtuluşunda telini alabilir miyim..?? varsa
Haftaya bursaya gelıcekmıs sanslısınEvet bana görede çok cnm, bidaha asla vermem.. Setbaşındaki Serdar'a da gitmeyin hiç tavsiye etmiyorum.. Denemek için gitmştm ben.. Kurtuluş' a yurt dışına çıkacağı tarihten 2 gün önce baktırmıştım, evini boşaltıyodu hatta, ama şu an İstanbul'da olduğunu bende bugün öğrendim bi vesileyle, son anda karar değişikliği yapmış sanırım, İst'danda Çkaleye geççekmiş.. Bursa ya gelse de grup toplanırsa gelir heralde artık.. Favorimdir kendisi, saçma sapan Serdar'a falan asla bidaha mı.. Kurtuluş bi numaradır..