Bursa'da Falcı

Kendisinin enerjisini, dostane yaklaşımını çok beğenirim.. Negatif bişey bile söylese enerjisi iyi geliyo bana, dedikleride çıkıyo.. Kurtuluş: 0 DÇD CCÇ 0A AD

ben de bu hafta gıdıcem kurtulusa aynı yerde degıl mı daha tasınmadı ? Ben de canakkaleye tasınıyo dıye duydum Telefonla baktırdım gayet ıyıdı bayagı gectı ustunden yenıden baktırcam ben nezamn fal baktırdam bu cocuga ısm gucum yoluna gırıyo agaaha tılsımlı mı ne anlamadım Yıne asık oldum hadı bakalım falcı falcı gezme zamanı kızlar yazarım burdan gelısmelerı

Kurtuluş a tarot mu baktırıyosun, kahve mi?

Merhaba yeni katıldım aranıza :) rica etsem çok acil kurtuluş un numarasını özelden mesaj atabilir misiniz? Durumlar çok fena

Bu arada referansımız yoksa ne yapacağız ? numarasını gönderebilir misiniz ? Bir de fiyatı ne kadar?

kurucesme taraflarinda alev diye bi bayan var kizlar.kahve fali bakiyor 40 tl ye.biz dort kisi baktirdik.hepimizde memnun kaldik.yeni birini denemek isteyenlere tavsiye ederim.

Geldi numarası çok teşekkür ederim. Baktırdım ayrıca gerçekten çok iyi :) enerjisi iyi adamın bir kere olanları hissettiğini söylüyor gereksiz falcı triplerine girmiyor
Kurtuluşun gercekcılıgını ben de cok sevıyorum hıkaye yazmıo hadı bakalım ıyı geldıyse super yenı ısımler kesfedersen yaz bana da ozelden :)

mrb arkadaşlar ben yeni uye oldum bana kurtuluşun numarasını özelden yazabılcek bırısı varmı hemde nerde oldugunu ve kaça baktıgını yazabıılırsenız sevınırım

Bana kurtuluşun numarasını atarmisin canım bide kaça bakıyordu ben bursada oturuyorum
Ozelden atayım ama bursadan tasındı ayda bır gıdıyor artık grup toplayıp ara konus su an ıstanbulda dıye bılıyorum sabıt duramıo cocuk bı tuhaf

Kizlar mrb bana da cok acil kurtulusun numarasi lazim kac tl ye bakiyor ve numarasi nedir eski uyelerden ozelden msj bekliyorum simdiden cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…