- 20 Ağustos 2014
- 2
- 0
- 33
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.841
bende arıyorum kurtuluşun numarasını bulursanız banada yollarmısınızKurtuluş un numarasini ozelden yazarmisin canim hic bir yerde bulamadim
Kurtuluş a tarot mu baktırıyosun, kahve mi?ben yine yeniden kurtulusa telefonda baktırdım ıyı haber ıstanbula gelıyormus artık haftada bır kotu haber referans olmadan bakmıyor artıkbana aylar once soyledıgı her sey bır cıktı o yuzden uzunca bır aradan sonra yıne ona baktırdım. Fal baktırdıktan sonra rahatladıgım tek falcı ama cok acık sozlu ne varsa dırek soyluyor o yuzden gerceklerı duymaya hazır degılsenız gıtmeyın bana eskı sevgılımın asla donmıcegını solemıstı kabul etmemıstım dedıgı oldu cocuk nısanlandı
Bu arada referansımız yoksa ne yapacağız ?ben de bu hafta gıdıcem kurtulusa aynı yerde degıl mı daha tasınmadı ? Ben de canakkaleye tasınıyo dıye duydum Telefonla baktırdım gayet ıyıdı bayagı gectı ustunden yenıden baktırcam ben nezamn fal baktırdam bu cocuga ısm gucum yoluna gırıyo agaaha tılsımlı mı ne anlamadım Yıne asık oldum hadı bakalım falcı falcı gezme zamanı kızlar yazarım burdan gelısmelerı
Taşınmış bursadanBu arada referansımız yoksa ne yapacağız ?numarasını gönderebilir misiniz ? Bir de fiyatı ne kadar?
Geldi numarası çok teşekkür ederim. Baktırdım ayrıca gerçekten çok iyi :) enerjisi iyi adamın bir kere olanları hissettiğini söylüyor gereksiz falcı triplerine girmiyorTaşınmış bursadanben de telefonla baktırcam sıze de numarasını mesaj olarak yollarım
Kurtuluşun gercekcılıgını ben de cok sevıyorum hıkaye yazmıo hadı bakalım ıyı geldıyse super yenı ısımler kesfedersen yaz bana da ozelden :)Geldi numarası çok teşekkür ederim. Baktırdım ayrıca gerçekten çok iyi :) enerjisi iyi adamın bir kere olanları hissettiğini söylüyor gereksiz falcı triplerine girmiyor
BanKurtuluşun gercekcılıgını ben de cok sevıyorum hıkaye yazmıo hadı bakalım ıyı geldıyse super yenı ısımler kesfedersen yaz bana da ozelden :)
Ozelden atayım ama bursadan tasındı ayda bır gıdıyor artık grup toplayıp ara konus su an ıstanbulda dıye bılıyorum sabıt duramıo cocuk bı tuhafBana kurtuluşun numarasını atarmisin canım bide kaça bakıyordu ben bursada oturuyorum