- 15 Haziran 2015
- 11
- 3
- 35
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.821
Kurtuluş un numarasini ozelden yazarmisin canim hic bir yerde bulamadimKizlar yarin kurtulusa gidiyorum bakalim merak ediyorumm
Ben yillar önce basaranda ayse ye gittim. Laf kalabalığından başka birsey degil.yuz tane isim sayiyor kim diye soruyor elbet bir iki isim tutuyor. Gercek bir falci arıyorum bende cok ihtiyacim var.iyi bir falci numarasi bilen arkadaşlar ozelden yazabilirmiMerhaba
Gittinizmi ayse baci ya
Kurtuluş un numarasini özelden yazarmisinTelefonunu yazarmisin ozelden
Ben gittim ayse ye hoca falan degil.laf kalabalığı yapan sacma sapan konusan biri.hic tavsiye etmem.zamanina ve parana yazık. Bende arıyorum iyi bir falci bulursaniz ozelden yazarmisinizkızlar merhaba aranıza yeni katıldım.bana gerçekten işinin ehli bir hoca lazım bu ayşe denilen kişi ilgimi çekti numarasını bilen varsa yazabilirmi bursa da değilmi bu hoca.
Ben bulamadım umutun numarasini gitmek istersen gelirimUmuta gitmek istiyorum ama yalnız biraz çekiniyorum gelirim diyen ?
Cnm ben gittim asla ama asla tabsiye etmiyorımKurtuluş un numarasini ozelden yazarmisin canim hic bir yerde bulamadim
Eeee memnun kaldın mı?Kizlar yarin kurtulusa gidiyorum bakalim merak ediyorumm
AYNEN BENDE BAŞARANDAN FALCI AYŞEYE 2 KEZ BAKTIRMA HATASINDA BULUNDUM YILLAR ÖNCE BİR EVİNDE BAKTIRMIŞTIM DAHA O ZAMAN YENİYDİ DAHA SONRA BİR CAFEDE BAKTIRDIM SADECE ATIYOR ELLİ TANE İSİM SAYIYOR HALİYLE TUTUYOR MEHMET,AHMET,HASAN,MURAT MUTLAKA VAR HERKEZİN AİLESİNDE VEDE SÖYLEDİĞİ HİÇ BİR TANE BİR ŞEY TUTMADIBen gittim ayse ye hoca falan degil.laf kalabalığı yapan sacma sapan konusan biri.hic tavsiye etmem.zamanina ve parana yazık. Bende arıyorum iyi bir falci bulursaniz ozelden yazarmisiniz
ben yine yeniden kurtulusa telefonda baktırdım ıyı haber ıstanbula gelıyormus artık haftada bır kotu haber referans olmadan bakmıyor artıkEeee memnun kaldın mı?
O derece diyorsunben yine yeniden kurtulusa telefonda baktırdım ıyı haber ıstanbula gelıyormus artık haftada bır kotu haber referans olmadan bakmıyor artıkbana aylar once soyledıgı her sey bır cıktı o yuzden uzunca bır aradan sonra yıne ona baktırdım. Fal baktırdıktan sonra rahatladıgım tek falcı ama cok acık sozlu ne varsa dırek soyluyor o yuzden gerceklerı duymaya hazır degılsenız gıtmeyın bana eskı sevgılımın asla donmıcegını solemıstı kabul etmemıstım dedıgı oldu cocuk nısanlandı
Nazar icin Kursun doken birisini ariyorum lutfen bilen varsa yardimci olur muu ?