mama000
Reklam içerikli mesajlarından hesap pasif edilmiştir, mesajlarına itibar etmeyiniz.
Sahte Profil
- 7 Ağustos 2014
- 50
- 12
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.741
100 tl mı aaa canım bunlar ıyıce uctu :) kotu dıyosunuz yanı ay yenı bı dalcı bulamadım iyimi2012 de bakturdım Gül' e.. 100 TL ye bakmıştı, tek dediği çıkmadığı gibi, çokta bişeyde dememişti zaten.. Hiç tavsiye etmem ben parana yazık olur..
Ee denemedigin kalmamış ok tecrubelerıne dayanarak sayfıgın ısımlerın uzerıne çizgi cekıyorum :)birikmiş fal tecrubelerimi sizinle paylaşmak istedim
Bursa Burak = 2012 yıllarında burda çanakkalede meleklerin kahvesi adlı bir kafede 20 tl ye kahve tarot bakan falcı buranın aranan falcısı olmussayısız kez baktırdım denebılır su falı karalama kahve tarot bir tane dediği çıkmadı 3 4 yıl gectı ne evlendım ne guzel bır ılıskım oldu ama çok ıyı motive eder çok ıyı gaz verir kesinlikle vasat
Yiğit = telefonda baktırdım bı falında evleneceksın dedıgı kısıye unutup baska falında bu adam senı sallamıyor dıyene kadar guzel baktıgını dusunuyordum ama anı ıyı bıldıgını dusunuyorum anlık yorumları ıyıdı.
Mirza Nişantaşı sembol = Ben çok memnun kalmıştım anı iyi soyledıklerıde cıktı dene bılır enerjisi de çok hoş deneyin derim
Ayşe = arkadaşlar o falcı değil büyü falan işiniz varsa iyi bir adres
Meltem = sarışın olan meltem anı iyi ama gelecekle ılgılı soledıgı hıc bir sey çıkmadı
denedıgım falcılar bunlar arkadaslar yenı ısımler donuyor onları deneyınce yorumlarımı yazmaya devam edecegım
Merhaba valla bende ayşe baciya gitmek istiyorum bi numarası var ama arıyorum açan yok giden arkadaşlar yardımcı olursa randevuyla mi gidiliyo diye istersen ona beraber gidebilorizHatta o kadar cok isim okudum ki kafam karisti bana yazarsaniz ben suna gittim sunu bunu bildi diye cokk memnun olurum inanin halim pek harap
Merhaba ayşe baciya gittiniz sanırım su basaranda olan değil mi ? Ya ben ona gitmek istiyorum ramazandan önce aradım kimse açmadı acaba numarami yanlıştı bigun çıkıp gitmek istiyorum ama ya randevusuz almazsa? Nasıl ulasabilorim acaba yardımcı olurmisunuz ?birikmiş fal tecrubelerimi sizinle paylaşmak istedim
Bursa Burak = 2012 yıllarında burda çanakkalede meleklerin kahvesi adlı bir kafede 20 tl ye kahve tarot bakan falcı buranın aranan falcısı olmussayısız kez baktırdım denebılır su falı karalama kahve tarot bir tane dediği çıkmadı 3 4 yıl gectı ne evlendım ne guzel bır ılıskım oldu ama çok ıyı motive eder çok ıyı gaz verir kesinlikle vasat
Yiğit = telefonda baktırdım bı falında evleneceksın dedıgı kısıye unutup baska falında bu adam senı sallamıyor dıyene kadar guzel baktıgını dusunuyordum ama anı ıyı bıldıgını dusunuyorum anlık yorumları ıyıdı.
Mirza Nişantaşı sembol = Ben çok memnun kalmıştım anı iyi soyledıklerıde cıktı dene bılır enerjisi de çok hoş deneyin derim
Ayşe = arkadaşlar o falcı değil büyü falan işiniz varsa iyi bir adres
Meltem = sarışın olan meltem anı iyi ama gelecekle ılgılı soledıgı hıc bir sey çıkmadı
denedıgım falcılar bunlar arkadaslar yenı ısımler donuyor onları deneyınce yorumlarımı yazmaya devam edecegım
Merhaba bana Ayşe'nin telefonunu verebilecek bir arkadaş var mıdır acaba? Telefonum değişince silindi randevusuz da bakmıyorselam babydoll ben burağın numarasını almıştım ama kaybetmişim bana yollayabilirmisin bi deneyelim bakalım
kurtuluşun numarasını bana ozelden yazar mısınız denemek ıstıyorum .
Mrb, Feriha nın nosunu verebilir misin? Ne kadara nerde bakıyo? Dedikleri çıkarsa paylaşır mısın?Kizlar ben ferihaya baktirdim baktiranlar memnunmus hep ama ben hala beklemedeyim.onceden semihaya giderdik ama bulamiyorm telefonunu..birsen hakkndada ii fln diyolar ama sz ne tavsiye edersiniz azck yardimci olun :))
Burdan numaraya kiziyolar ama ben yine de yaziymMrb, Feriha nın nosunu verebilir misin? Ne kadara nerde bakıyo? Dedikleri çıkarsa paylaşır mısın?
Özelden atıyorum numarasını bana bayagı oldu baklı su ana kadar 2 dedıgı cıktı su baktır derım ve yuz yuze baktır çok farklı bi enerjisi varbiri bana kurtulusun numarasını ve nerde baktıgını ozelden yazar mı bayram sonrası bursada olucam bır de Umut hala ulasılmazlarda degıl mı ona baktıran oldumu yakın zaman da?
MAVİ GÖZLÜ BİR KADIN BİSRENE BAKTIRDIM SALLIYOR AMA BAZILARINIDA TUTTURDU. SÖYLEDİKLERİNİN YARISI OLDU
alaşar koyunde yalcin hocayi bul.caminin emekli imami.Selam arkadaşlar ben büyü bozan hoca aarıyorum bileniniz var mi mi?