Bursa'da Falcı

2012 de bakturdım Gül' e.. 100 TL ye bakmıştı, tek dediği çıkmadığı gibi, çokta bişeyde dememişti zaten.. Hiç tavsiye etmem ben parana yazık olur..
100 tl mı aaa canım bunlar ıyıce uctu :) kotu dıyosunuz yanı ay yenı bı dalcı bulamadım iyimi

Ee denemedigin kalmamış ok tecrubelerıne dayanarak sayfıgın ısımlerın uzerıne çizgi cekıyorum :)

Kizlar selam nolur bana da bi yardim edin buraya yeni uye oldum bu fal.konusunda cok ihtiyacim var gitmeye benle beraber gelen olursa da cok memnun olurum ben numarami yazıyorum buraya ozel mesj alabiliyo muyum bilmiyorum çünkü whatpsapptan filan bana nolur bi dönüş yapin 5466108001

Hatta o kadar cok isim okudum ki kafam karisti bana yazarsaniz ben suna gittim sunu bunu bildi diye cokk memnun olurum inanin halim pek harap

Hatta o kadar cok isim okudum ki kafam karisti bana yazarsaniz ben suna gittim sunu bunu bildi diye cokk memnun olurum inanin halim pek harap
Merhaba valla bende ayşe baciya gitmek istiyorum bi numarası var ama arıyorum açan yok giden arkadaşlar yardımcı olursa randevuyla mi gidiliyo diye istersen ona beraber gidebiloriz

Merhaba ayşe baciya gittiniz sanırım su basaranda olan değil mi ? Ya ben ona gitmek istiyorum ramazandan önce aradım kimse açmadı acaba numarami yanlıştı bigun çıkıp gitmek istiyorum ama ya randevusuz almazsa? Nasıl ulasabilorim acaba yardımcı olurmisunuz ?

selam babydoll ben burağın numarasını almıştım ama kaybetmişim bana yollayabilirmisin bi deneyelim bakalım
Merhaba bana Ayşe'nin telefonunu verebilecek bir arkadaş var mıdır acaba? Telefonum değişince silindi randevusuz da bakmıyor ama acillll teşekkürler

Kizlar ben ferihaya baktirdim baktiranlar memnunmus hep ama ben hala beklemedeyim.onceden semihaya giderdik ama bulamiyorm telefonunu..birsen hakkndada ii fln diyolar ama sz ne tavsiye edersiniz azck yardimci olun :))

Kizlar ben ferihaya baktirdim baktiranlar memnunmus hep ama ben hala beklemedeyim.onceden semihaya giderdik ama bulamiyorm telefonunu..birsen hakkndada ii fln diyolar ama sz ne tavsiye edersiniz azck yardimci olun :))
Mrb, Feriha nın nosunu verebilir misin? Ne kadara nerde bakıyo? Dedikleri çıkarsa paylaşır mısın?

biri bana kurtulusun numarasını ve nerde baktıgını ozelden yazar mı bayram sonrası bursada olucam bır de Umut hala ulasılmazlarda degıl mı ona baktıran oldumu yakın zaman da?

biri bana kurtulusun numarasını ve nerde baktıgını ozelden yazar mı bayram sonrası bursada olucam bır de Umut hala ulasılmazlarda degıl mı ona baktıran oldumu yakın zaman da?
Özelden atıyorum numarasını bana bayagı oldu baklı su ana kadar 2 dedıgı cıktı su baktır derım ve yuz yuze baktır çok farklı bi enerjisi var

Arkadaşlar gül diye bi kadın yaziyo yorumlarda tanıyan duyan var mi acaba bi el atın yahu ?

[QUOTEtarafından lsudem, post: 42006617, member: 327289"]alaşar koyunde yalcin hocayi bul.caminin emekli imami.[/QUOTE]
Allah razi olsun tesekkur ederim... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…