Bursa'da Falcı

Aysenin numarasini ozelden yazabilirmisin ve yeri neresi tarif edersen sevinirim

Bana telefonunu yazabilirmisiniz umut un bir de yeri nerde ozelden yazarsaNiz sevinirim.

Telefonunu yazarmisin ozelden

Aysenin numarasini yazabilirmisin ozel den

Telini ozelden yazabilirMisin birde nerde bakiyor yerini yazarsan sevinirim

Telini yazarmisin kurtulusun nerde bakiyor acaba

arkadaşlar en son durum ne şimdi gidenler gelenler öneriler yani yeni üye oldum ve saatlerce konuyu okudum ancak hangisi iyi diyebiliyorsunuz ? gelecekle ilgili kimlerin çıktı ?

az önce bu siteden her kim ise bana utanmadan mesaj attı. siz bu şekilde burada benim numaramı paylaşamazsınız beni bu şekilde rahatsız asla edemezsin çocuk oyuncağı değil bu iş siz istersiniz ben falınıza bakarım veya bakmam benim ne buradan reklam yapmaya ne de sahip olduğumdan fazla müşteriye ihtiyacım var. bunu buradan benim başka bir arkadaşıma da yaptınız o da geldi açıklamasını yaptı. saygısızlığın lüzumu yok insanların sinirlerini bu saatte geremeye ise hiç hakkınız yok gelip bana bu şekilde mesajlar atmayın buradan benim numaramı paylaşan insanlar da bunu bir daha yaptıkları takdirde bunu cezasını ödeyecekler kimse kimsenin şahsi bilgilerini izinsiz paylaşamaz hukuk önünde de cezası var bunun hepiniz bi kendinize gelin işim gücüm yok oturup size reklam yapmakla uğraşacak değilim bir sürü müşterim var biri bile bu saygısızlığı yapmadı reklama ihtiyacım varsa girer kendim de yazarım.yeter bu saygısızlık kendini haddini bilmeyip de gelip bana gecenin bi yarısı saçma sapan suçlamalarla mesaj yatan bayan da bi kendine gelsin.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni Katıldım, bende iyi bakan birisine gitmek istiyorum sizlerden öneribekliyorum Ben sadece ayşebiliyor um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…