- 28 Ağustos 2015
- 15
- 0
- 50
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.781
Aysenin numarasini ozelden yazabilirmisin ve yeri neresi tarif edersen sevinirimBen bıraz enerjıye ınanıyoruö belkı bana tutmadı bılmıyorum evet olumlu tablo cızen cok oluyor musterıler kopmasın dıye ama aysenınkı negatıf ve dedıklerı cıkmadı bana mesela kurtulusta cok negatıf bakmıstı ılk falında hatta bıdaha baktırmam demıstım dedıklerı cıkınca mecbur aradım ahaha cok ıstıosan ayseyı dene memnun kalan cok ama ben de olmadı
Bana telefonunu yazabilirmisiniz umut un bir de yeri nerde ozelden yazarsaNiz sevinirim.Saol cnm teşekkür ederim ben sizi bu hafta sonu gideceksiniz sandım dün gittiniz o zmn.bende arıyım bi bakalım.umut falda süperdi ama ona eli kolunu sallayarak gidemiyorsun maalesef :) her ayın 20 sinde bu iş için kullandığı bir telefon var saat 12:30 da açıyor bir aylık randevu defteri dolana kdr açık kalıyor ama telefonu düşürmek şans çünkü hep meşgul yaklaşık 15:00-15:30 gibi de randevular dolup teli kapanıyor annesi açıyor telefonları hangi gün müsait olursanız saat fln ayarlanıyor.en son 300 dü fiyatı ama gerçekten başarılı birisi
MerhabaMerhaba numarayi banada yazabilirmisiniz
Telefonunu yazarmisin ozeldenben baktırdım kurtulusa kımseye kefıl olmam fal konusunda cunku cok yanıltıldım ama sunu anladım bu formda cok fazla yalaka var aynı kısılerın reklamı donuyor :) Kurtulus bana 30 dk baktı ve dedıklerı cıkmaya basladı bende burdan bı uyedem aldım numarasını eskı uyelerı dıkkate alın dıgerlerının cogu reklam amaclı burda. Kurtulus bayagı asmıs kendını ofıce acarsa fıyatları yukarı ceker bence yasam koclugu egıtımı almıs aynı zamanda cok kıbar ama tek sorun randevu alamakdeneyın derım
Aysenin numarasini yazabilirmisin ozel denBir fal manyağı olarak;
Ayşe : Geçmişi ve suanı cok iyi bildi. Ama gelecekle ilgili söyledikleri malesef cıkmadı.
Kurtuluş : Birkere telefonla baktırdım bir kerede yüzyüze 2side cok isabetli ve tutarlıydı. İş hakkında söylediği herşey cıktı aşk için ocağı bekliyorum .
Yasemin : Bana söylediği hiç birşey olmadı gecmişidende cok bahsetmemişti.
Umut : Öncelikle 300 TL bir fala verilmez ama merak bu ister istemez cekiyor. Geçmişimde benim unuttuklarımı dahi bana söyledi ama gelecekle ilgili ağzından tarih almak cok zor. Genelde dua veriyor seans içinde.
Burak : Burağın bana baktığı ilk fallar tamamen kelimesi kelimesine cıktı. Ayda 2 3 kere giderim artık arkadaşım gibi oldu artık tabi herşeyimi bildiği için artık ilk baktıkları gibi olmuyor.
Önericeğiniz başka falcılar varsa falkolik olarak cok yüksek ücret olmadığı sürece gidip baktırırm yorumlarımıda belirtirim burdan. Kendimi hiç bir zaman fala göre şartlamam ama dinlemeye bayılırım. Falsız kalmayın ama fala görede kendinizi yönlendirmeyin hanımlar.
Telini ozelden yazabilirMisin birde nerde bakiyor yerini yazarsan sevinirimarkadaşlar aldığım duyuma göre gökhan hoca bu işi tam anlamıyla yapıyor giden gelecek sebastiyan :)cıktıgın biri varsa ayrıldıysan ve cok uzun zaman olmadıysa senin sevgi yolunda oluyormus senin üzerindeki sorunlar kalktıgında kendi istegiyle sana geliyor demesine göre biri hayatından sebebsiz cıkarsa ummu teraful oldugu için gidiyor buda ibranice olarak temizleniyormus felan filan fistan ama geliyor sahidim o adam gelecek sebastiyan ve geldi :) 35 yaşlarında saygılı usak:)
Telini yazarmisin kurtulusun nerde bakiyor acabaMerhaba arkadaşlar ben Kurtuluş'a sık sık fal baktırıyorum ve dedikleri olmaya başladı paylaşın diyenler olmuştu önce olmayacak gibi düşünüyordum ama dedikleri şimdi çıkmaya başlayınca çok şaşırdım paylaşmak istedim. Bir çok kişi kandırıyor burdan o yüzden baktıranların yorumlarını dikkate alın derim. Kurtuluş'u öneririm.
Burada sanırım sadece numara soranlar var, numara yazan kimseler yok(
falcı aysenin ve burak ve umutun telefonunu biliyorum. isteyenlere verebilirim. yazıyla yazsam sorun oluyor mu ? özel mesaj atabiliyor muyum emin değilim.
Yazma block yersın ozelden mesaj at ısteyenlere reklam yasakrica etsem bana da ayşenin numarasını yollar mısın? :)
Ciddi mi *-* buldum numarayı gerçi ama sağ ol yine de :)Yazma block yersın ozelden mesaj at ısteyenlere reklam yasak
numara rica edebilirmiyimTanıdıgım çok iyi bir medyum var benimle özelden iletişime gecerseniz yardımcı olurum
numara rica edebilirmiyim
Ayşe *-*kimin numarası lazım bende varsa yardımcı olurum
arkadaşım Gökhan hocanın telini yazabilirmisin bana özeldenTelini ozelden yazabilirMisin birde nerde bakiyor yerini yazarsan sevinirim