- 26 Ocak 2015
- 24
- 0
- 34
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.761
Umuta gitmek istiyorum ama yalnız biraz çekiniyorum gelirim diyen ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben gelirim ama umuta baktirmam başkası var su ara aklımda ama bayılırım böyle şeylerle ilgilenmeye günah ya çekici geliyo işte sana eşlik ederim sadeceUmuta gitmek istiyorum ama yalnız biraz çekiniyorum gelirim diyen ?
bana ozel msjla bilgi vetir misiniz?msj atamiyorum ben.Tanıdıgım çok iyi bir medyum var benimle özelden iletişime gecerseniz yardımcı olurum
ay çok heveslendim şimdi en kısa zamanda bende uğrayacağım Gül hanıma :)Gül Fal Cafe hanımlar... Gül Hanım benim şimdiye kadar gördüğüm en iyi falcılardan biri. Fazla bilinmiyor ama...
Ferihanin numarasini ozelden atar misiniz rica etsemBurdan numaraya kiziyolar ama ben yine de yaziym
YAZIP numara verene ne demeli !
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım.bana gerçekten işinin ehli bir hoca lazım bu ayşe denilen kişi ilgimi çekti numarasını bilen varsa yazabilirmi bursa da değilmi bu hoca.
Evet haklisin nasil ulasicaz numaralara acaba yardimci olun lutfen..Burada sanırım sadece numara soranlar var, numara yazan kimseler yok (
Tanıdıgım çok iyi bir medyum var benimle özelden iletişime gecerseniz yardımcı olurum
Ozelden bilgilerini yazabilirmisiniz...
MerhabaMerhaba valla bende ayşe baciya gitmek istiyorum bi numarası var ama arıyorum açan yok giden arkadaşlar yardımcı olursa randevuyla mi gidiliyo diye istersen ona beraber gidebiloriz
MerhabaUmutu ben de duydum ama ulasamıyoruz cok zor ulasmak ve cok pahalı ben koruma yaptırdım bakalım ıse yarayacak mı beklıyorum 1 hafta oldu bursada bırı :)
MerhabaMerhaba ayşe baciya gittiniz sanırım su basaranda olan değil mi ? Ya ben ona gitmek istiyorum ramazandan önce aradım kimse açmadı acaba numarami yanlıştı bigun çıkıp gitmek istiyorum ama ya randevusuz almazsa? Nasıl ulasabilorim acaba yardımcı olurmisunuz ?