Bursa'da Falcı

Umutu ben de duydum ama ulasamıyoruz cok zor ulasmak ve cok pahalı :KK43: ben koruma yaptırdım bakalım ıse yarayacak mı beklıyorum 1 hafta oldu bursada bırı :)

Ya bu başarandaki falcı ayşeyi çok merak ediyorum ne zamandır da niyetliyim ama birkaç arkadaş bu sefer baya gidicez ulaşabilirsek :KK48: numarası olan varsa bana mesaj atabilir miii :KK22:

kızlar bildiğiniz kaybolan eşyayı görüp yerini söyleyebilen kimse var mı acaba çok önemli birşeyi kaybettim ama bulamıyorum :KK43: bidiğiniz böyle biri varsa yazarmısınıız özelden

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım.bana gerçekten işinin ehli bir hoca lazım bu ayşe denilen kişi ilgimi çekti numarasını bilen varsa yazabilirmi bursa da değilmi bu hoca.

Merhaba valla bende ayşe baciya gitmek istiyorum bi numarası var ama arıyorum açan yok giden arkadaşlar yardımcı olursa randevuyla mi gidiliyo diye istersen ona beraber gidebiloriz
Merhaba
Ayse ye bende gitmek istiyorum numaradan ulaşılmıyor mu hala yerini biliyorsaniz tarif edermisiniz birde ozelden tel ini yazsaniz banada sevinirim

Merhaba ayşe baciya gittiniz sanırım su basaranda olan değil mi ? Ya ben ona gitmek istiyorum ramazandan önce aradım kimse açmadı acaba numarami yanlıştı bigun çıkıp gitmek istiyorum ama ya randevusuz almazsa? Nasıl ulasabilorim acaba yardımcı olurmisunuz ?
Merhaba
Gittinizmi ayse baci ya

X