Bursa'da Falcı

Burda adı geçen burak kurtuluş yasemin bu üçüne de telde baktırdım ve üçü de ayrı ayrı fiyaskoydu şuanı karşımdaki insanın düşünceleriydi merak ettiğim gelecek falan değil yasemin özellikle ciddi anlamda berbattı sen ben baksak bir iki tutar kızlar tecrübe ettiğiniz bu işte iyi birini önerin bana bu üç isim dışında geleceği merak etmiyorum şuanın değerlendirmesini objektif biçimde sezgisel yardımlarıyla yapabilcek birini istiyorum
Merhaba kurtuluş bu konuda iyidir aslında,gelecek zrn zor ama şu anki durum aralarında en iyisi odur aslında bana dediği tarihlere daha var ama başkaları çıktığını söyleyenler var

Burda adı geçen burak kurtuluş yasemin bu üçüne de telde baktırdım ve üçü de ayrı ayrı fiyaskoydu şuanı karşımdaki insanın düşünceleriydi merak ettiğim gelecek falan değil yasemin özellikle ciddi anlamda berbattı sen ben baksak bir iki tutar kızlar tecrübe ettiğiniz bu işte iyi birini önerin bana bu üç isim dışında geleceği merak etmiyorum şuanın değerlendirmesini objektif biçimde sezgisel yardımlarıyla yapabilcek birini istiyorum

telde bakan yiğit. kimse için böyle net konuşmam ama o çok iyi.

telde bakan yiğit. kimse için böyle net konuşmam ama o çok iyi.
Yigide baktiripta iyi diyen kac kisi var bilemicem tam anlamiyla fiyasko seni seviyor sana asik 2 aya duzelicek ve asla cikmiyor kurtulusa ben de baktirdim gayet iyi dedikleri bir bir cikmaya basladi ama biraz nettir motive etmez gaz vermez o yuzden ilk bakisinda gerile bilirsin bi kac hafta sonra dedikleri ciktimi tekrar arasin ben bunu yasadim buragi duydum iyimis ama baktirmadim henuz denemek istiyorum

Yigide baktiripta iyi diyen kac kisi var bilemicem tam anlamiyla fiyasko seni seviyor sana asik 2 aya duzelicek ve asla cikmiyor kurtulusa ben de baktirdim gayet iyi dedikleri bir bir cikmaya basladi ama biraz nettir motive etmez gaz vermez o yuzden ilk bakisinda gerile bilirsin bi kac hafta sonra
dedikleri ciktimi tekrar arasin ben bunu yasadim buragi duydum iyimis ama baktirmadim henuz denemek istiyorum
Merhaba sibel sen bu kurtulusa fal baktirdin mi ve kac kere baktirdin telefondan bakiyor mu dedikleri ciktimi ? Ben de fal baktiricambi kac kisiden daha duydum ama bosa para vermek istemiyorum acikcasi bu kadar met ettigine gore vardir bi bildigin umarim reklam yapmiyorsundur burda cok arkadas hatrina reklam yapan var tavsiye ediyosan numarasini yazar misin bana lutfen

Merhaba sibel sen bu kurtulusa fal baktirdin mi ve kac kere baktirdin telefondan bakiyor mu dedikleri ciktimi ? Ben de fal baktiricambi kac kisiden daha duydum ama bosa para vermek istemiyorum acikcasi bu kadar met ettigine gore vardir bi bildigin umarim reklam yapmiyorsundur burda cok arkadas hatrina reklam yapan var tavsiye ediyosan numarasini yazar misin bana lutfen
Merhaba buse baktirdim yarin ki seansimla 5 6 olcak galiba evet iyi bakiyor bana dedikleri az cok cikmaya basladi oyle show yapan bi tip degil ve bana enerjisi cok iyi geliyor ters biraz yani iliskin kotuyse olacak seviyor laflarini duymuyosun ben ilk falda aglamistim :) reklama gelince sizde 50 tl oduyosunuz bende reklam yapmami gerektiren bi durum yok onca falci aniliyor burda onlarda reklam ozaman yani fikrimi belirttiyorum sadece kotu kotudur iyi iyidir sana cok iyi bakar sende yazarsin yaziyorum numarasini ha soylim oyle teselli olmak istiosan hikaye duymak istiyosan hiccc bosuna 50 tl verme :)

Merhaba buse baktirdim yarin ki seansimla 5 6 olcak galiba evet iyi bakiyor bana dedikleri az cok cikmaya basladi oyle show yapan bi tip degil ve bana enerjisi cok iyi geliyor ters biraz yani iliskin kotuyse olacak seviyor laflarini duymuyosun ben ilk falda aglamistim :) reklama gelince sizde 50 tl oduyosunuz bende reklam yapmami gerektiren bi durum yok onca falci aniliyor burda onlarda reklam ozaman yani fikrimi belirttiyorum sadece kotu kotudur iyi iyidir sana cok iyi bakar sende yazarsin yaziyorum numarasini ha soylim oyle teselli olmak istiosan hikaye duymak istiyosan hiccc bosuna 50 tl verme :)
Valla kotu bakarsa yazarim A dan Z ye iyi bakarsa da sagol canim bekliyorum gelismeleei yazarim

Valla kotu bakarsa yazarim A dan Z ye iyi bakarsa da sagol canim bekliyorum gelismeleei yazarim

Bu 2 salagin ayni kisi oldugunu biliyor musunuz ?
Kuvvetli muhtemelde ovdugu falci bizzat !

Cok samimi soruyorum, siz neden bu kadar salaksiniz ? Bakin hakaret degil gercekten bir senaryo yaziyorsun ama olmayacak hatalar yapiyorsun, yani bunu bir salak bile yapamaz. Acirim acirim da sana fal baktirip para kaptirana acirim.

buraya yazmaktan fal bakamamistir

hayır bi de hadi kendi reklamını yapıosun, millete niye çamur atıosun? gitmiş yiğitçik'e saydırmış, yiğit'i bilmesek inanıcaz=)

Pardonda sende yiğitin reklamını yapıyorsun sibele evet çok şaşırdım ve inanmıştımda kendisine o da reklam sende reklam
evet, reklamda bir numarayımdır=D yalnız ne dediğin pek belli değil. o yüzden he he diyip geçmek durumundayım. bu arada yetkililer, bunla da bi ilgilenin derim, bi numarası var gibi ^^

Son düzenleme:
evet, reklamda bir numarayımdır=D yalnız ne dediğin pek belli değil. o yüzden he he diyip geçmek durumundayım. bu arada yetkililer, bunla da bi ilgilenin derim, bi numarası var gibi ^^
Diyorum ki sende yiğitin reklamını yapıyorsun bana göre dediklerin öyle gibi.evet cnm bende kendi reklamını yapıyorum fal bakıyorum bende:)

Diyorum ki sende yiğitin reklamını yapıyorsun bana göre dediklerin öyle gibi.evet cnm bende kendi reklamını yapıyorum fal bakıyorum bende:)
valla bi tane mesajım var yiğit için, çok iyiydi yazdığım. çok iyiydi çünkü. sonra da bir daha bir şey yazmaya bile gerek duymadım. sadece adamın tekinin kendi reklamını yaparken başkasına b.k atması çirkin dedim. performansını bildiğim bir falcıya haksız yere çamur atılmasına da o kadarcık tepkim olsun.
neyse, bu gereksiz konularla daha fazla uğraşmasak.
zaten nadir fal baktırırım.
yiğit'e baktırdım son olarak. ona baktırdıktan sonra daha kimseye fal da baktırmam uzun süre, yiğit'in kendisi de dahil olmak üzere. çünkü çok doyurucu ve netti. gerçekten kıyas kabul etmez bugüne kadar bir şekilde fal baktırdığım falcılarla.
ona buna bir sürü para vereceklerine yiğit'e baktırmalarını öneririm herkese de.

onun dışında da zaten baktırdığım selena vardır sadece. tellwe'de. onu da çok severim.
bir de binnazabla'da selin imer var. o da anı, bulunduğun durumu çok iyi analiz ediyor.
ne zaman lafı açılsa selena'yı da mutlaka tavsiye ederim, eğer online baktırılacaksa.

valla birine fal baktırmak istiyorlarsa gitsinler yiğit'e baktrsınlar, sonra da gelsinler bana da anlatsınlar. nasıl bulacaklarını ben de merak ediyorum. çok iyiydi çünkü=) öyle sadece olumlu falan da konuşmadı. ne varsa söyledi ama enerjisi olumlu.

Bide gerçekten paranın falan da lafını hiç yapmayan bi çocuk. Normalde herhangi bi türk erkeğinden hazzetmem=D Ama bu çocuğu hakkaten çok sevdim. Enerjisi çok güzel. Birini de tuttum mu tam tutarım, o yüzden yeri geldikçe lafını edebilirim kendisinin=)

Bide gerçekten paranın falan da lafını hiç yapmayan bi çocuk. Normalde herhangi bi türk erkeğinden hazzetmem=D Ama bu çocuğu hakkaten çok sevdim. Enerjisi çok güzel. Birini de tuttum mu tam tutarım, o yüzden yeri geldikçe lafını edebilirim kendisinin=)
Ben hiç baktırmadım yiğite ben sadece çok şaşırdım ben sibel adlı üyeyi normal biri sandım bende baktırdım bir kere telefonla kurtuluşa memnun kaldım dediği tarihlere daha var ama genel durum iyidi ama bunu yapan kurtuluşsa ne gerek var birkaç üyelik açıp böyle birşey yapmaya ne bileyim tamama güzel baktı belki müşterisi artsın diye yaptı ama hoş değil tabi.daha eski yorumlarda da var memnun olan aynı bir başkasında olduğu gibi yiğitte de var çıktı çıkmadı diyen ama gerçekten insanlar burda reklam yapmasınlar kurtuluş evt güzel baktı ama bu olmadı

X