- 17 Ekim 2013
- 59
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.281
Yapma ya uzuldum bak simdi,insallah dedikleri kadar vardir da tek tek sayar herseyi
Canım az önce telden buraga baktırdım.tek kelimeyle süperrrdiiiiKesinlikle tavsiye ediyorum.İlk önce kişilik analizi yapıyo resmen seni sana anlatıyo sonra icinde bulundugun durumu yani şu anı anlatıyo daha sonra da olacak olanlarla ilgili söylüyo.Maddi yönden,iş yönünden aşk yönünden ne varsa sayıyo ve son olarak ta sormak istediğin bişey var mı diye soruyo,merak ettiğin bişey yada söylediklerinin haricinde kafana takılan bişey varsa sorabiliyosun.Bana dedi ama inan sorcak bisey bulamadım cünkü öğrenmek istediğim herseyi söyledi ve inanılmaz pozitif bi insan
Canım baktırdım ben buraga,fikrimi de yazdım bi önceki yorumda
Kizlar bir sey sorcam telefonla fal baktirirken odeme islemini nasil yapiyorsunuz. Faldan once mi gonderiyorsunuz. Nasil bir yol izliyorsunuz merak ettim. gelen olmaZsa benimle bende telefondan baktirabilirim.
bir de baştan sona üşenmeden baktım tüm mesajlara
bu burak no nedir? kim kodlayacak telefonunu? :)
bir de 1.sayfadan itibaren baktım ki favori falcı " gül hanım"
gene de burak no yu kodlarsanız sevinirimmm
anamm 2 saatimi aldı 129 sayfa oofff
bir de eski sayfalardaki tüm numaraları silmiş site yöneticileriyasakmış!![/QUOT
helen birlikte gitsek ya, eger kafede mafede baktircaksan. Ben de tirsiyorum acikcasi bir de daha once hic oyle birileriyle falan kafede bulusup fal mal baktirmadim:))
çok sağol. demek ki ben de ona baktırıcam.
ne kadar sürdü anlattıkları?
ben yüzyüze baktırıcam sanırım...
ay ne bileyim, bu ne heyecan anlamadım. korkuyorum sanırım. duyacaklarımdan
öyle olaylar yaşadık, maddi manevi öyle bunaldık ki..
yetiş ya Hızır A.S.
Kizlarr ben de Burak'a fal baktirmak istiyorum ama telefondan degil. Yuzyuze iken daha iyi enerji alabilecegini dusunuyorum. Eger kafe'de falan fal bakabilecekse cagirip gitmeyi dusunuyorum. Acikcasi tek basima da gitmeye cekiniyorum. Bana eslik etcek bir arkadas var mi aranizda. Birlikte gider baktiriz
Kizlar bir sey sorcam telefonla fal baktirirken odeme islemini nasil yapiyorsunuz. Faldan once mi gonderiyorsunuz. Nasil bir yol izliyorsunuz merak ettim. gelen olmaZsa benimle bende telefondan baktirabilirim.
beklediğin şeyleri söylemiş ne güzel :))
merak ettim telefonda baktırcaksak eğer ödemeyi nasıl yapıyoruz?
önceki sayfalara bakıp telefonunu bulayım bari :))
şu fal işlerini bırakmıştım ama neler yazmışsınız öyle
bir şevke geldim sormayınn,
ama kafede tek baktıramam ben de, tırsarım :)
Önce hesabına parayı yatırıyosun sonra bakıyo.
Bana ozelden telefon numarasini gonderir misin:)) denicem sansimi:) ama hemen degil once kendimi hazir hissedeyim:)))
aynen canım insallah gelecek icin söyledikleri de cıkar da iste ozaman dünyanın ennnn mutlu insanı ben olurumTelden baktırcaksan önce hesabına parayı yatırıyosun sonra arayıp baktırıyosun yalnız bak benim yüzümden aşka geldin diye günahını boynuma almam peşin peşin söyleyeyim Numarasını özelden mesaj atcam ben sana
ksys çok teşekkür ederim..
Ne kadar alıyordu bu burak efendi?
:))
merak etme günahı benim boynuma canım :))
özel mesaj için daha 30 yazı yazmam gerektiğinden sana mesaj atamadım
iyi bir hafta dilerim
valla bende olmadı burağın söledikleri biri kasımın sonuna kadar tarih vermişti o olmadı biride aralığın sonuna kadar tarih vermişti oda pek olası görünmüyo ama olursa yazarım zaten