- 19 Aralık 2011
- 156
- 0
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.301
Kizlaaarrrrr yok mu baktiran ya catladim burdaaaaa :18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en son 80 di şimdi bilmiyorum ama randevu almak zor. bana da bir arkadaşım randevu aldı. setbaşında homeofis gibi bir yerde bakıyor fal bakmıyor analiz yapıyor adam. özellikle işimle ilgili söyledikleri bir bir çıktı ve işyerini şu tarihe kadar kapat kapatmazsan ciddi sıkıntılar yaşayacaksın dedi. onun dediği taihten bir hafta sonra kapattım ve dediği gibi mahvoldum. zaman ve tarihleri mükemmel.gittiğim de bir karı koca vardı. bana değil psikologa gidin dedi. kadın ağlayarak çıktı evden. numarasını almaya çalışırım. yazarım size.. kendisi arkeologmuş. değişik kartları var kendi yaptığı şu ana kadar hiç bir yerde görmedim. diğer falcılar gibi geçmişden değil hep yakın ve uzak gelecekten bahsediyor.babamın kalp damarlarında problem olduğunu söyledi. babana söyle doktora gitsin dedi. babam inanmadı geçen hafta damar değişti. serdarın enerjisi çok farklı. sadece yüzünüze bakıp iki kelime söylese ordan çıkarken huzur doluyorsunuz. diğerlerin de görmedim bunu..nasıl gidicez? tel.u var mı? kaça ve neye bakıyor, biraz anlatır mısınız?
ayşeye sabah erken gidin daha iyi bakıyor. geç giderseniz karıştırıyor herşeyi. bir de kimse olmasın yanınız da yoksa dikkati dağılıyor. bir kaç sefer gittim. komik kadın. dedikleri pek çıkmadı o kadar çok isim veriyor ki şaşırıyorsunuz.Yok evine gidiyomuşsun orda bakıyomus
gerçekten iyi falcı istiyorsan serdara git. insanı öyle yönlendiriyor ki evinden çıkarken farklı bakıyorsun bazı şeylere. ama 80 tl bakıyor.kızlar benimde acil uygun fiyatlı iyi bir falcıya ihtiyacım var. yardımcı olacak biri var mı acaba yorumları okudum tek tek ama hangisini önerirsiniz tam olarak kime gitmeliyim karar veremedim. :/
gerçekten iyi bakıp hayatıma yön verebilen iki falcı oldu. birisi serdar dı. diğeri de anna isimli bie ermeni kadın. annaya tesadüfi bir şekilde oldu baktirmam. ama süper di. serdara da işlerim bozuk olduğu için arkadaşım randevu alıp götürmüştü. serdar sayesinde çok büyük sıkıntıları gördüm ve ona göre davrandım.. ama zor randevu veriyor herkese bakmıyor. diğer falcılar gibi değil.bursada şöyle süper beni şoke etti diyeceğimiz bir falcı yokmu ya
en son 80 di şimdi bilmiyorum ama randevu almak zor. bana da bir arkadaşım randevu aldı. setbaşında homeofis gibi bir yerde bakıyor fal bakmıyor analiz yapıyor adam. özellikle işimle ilgili söyledikleri bir bir çıktı ve işyerini şu tarihe kadar kapat kapatmazsan ciddi sıkıntılar yaşayacaksın dedi. onun dediği taihten bir hafta sonra kapattım ve dediği gibi mahvoldum. zaman ve tarihleri mükemmel.gittiğim de bir karı koca vardı. bana değil psikologa gidin dedi. kadın ağlayarak çıktı evden. numarasını almaya çalışırım. yazarım size.. kendisi arkeologmuş. değişik kartları var kendi yaptığı şu ana kadar hiç bir yerde görmedim. diğer falcılar gibi geçmişden değil hep yakın ve uzak gelecekten bahsediyor.babamın kalp damarlarında problem olduğunu söyledi. babana söyle doktora gitsin dedi. babam inanmadı geçen hafta damar değişti. serdarın enerjisi çok farklı. sadece yüzünüze bakıp iki kelime söylese ordan çıkarken huzur doluyorsunuz. diğerlerin de görmedim bunu..
en son 80 di şimdi bilmiyorum ama randevu almak zor. bana da bir arkadaşım randevu aldı. setbaşında homeofis gibi bir yerde bakıyor fal bakmıyor analiz yapıyor adam. özellikle işimle ilgili söyledikleri bir bir çıktı ve işyerini şu tarihe kadar kapat kapatmazsan ciddi sıkıntılar yaşayacaksın dedi. onun dediği taihten bir hafta sonra kapattım ve dediği gibi mahvoldum. zaman ve tarihleri mükemmel.gittiğim de bir karı koca vardı. bana değil psikologa gidin dedi. kadın ağlayarak çıktı evden. numarasını almaya çalışırım. yazarım size.. kendisi arkeologmuş. değişik kartları var kendi yaptığı şu ana kadar hiç bir yerde görmedim. diğer falcılar gibi geçmişden değil hep yakın ve uzak gelecekten bahsediyor.babamın kalp damarlarında problem olduğunu söyledi. babana söyle doktora gitsin dedi. babam inanmadı geçen hafta damar değişti. serdarın enerjisi çok farklı. sadece yüzünüze bakıp iki kelime söylese ordan çıkarken huzur doluyorsunuz. diğerlerin de görmedim bunu..
meryeme gittim o kadın fal falan bakamıyor ve çok negatif. ona gidene kadar gidip köprüden atlasaydım daha iyiydi. kocanla aran bozuk sevgilisi var büyü yapmış dedi. ben de ben bekarım dedim. gerçekten bekarım ama. hahahacanım hosgeldın sendee...
organızasyon duzenlerız su karlar fln bı kalksın havalar yumusasında..
meryemı bız yarenle hıccccc begenmedık 50 lıra da cabası
ama ben baktırmadım ztn..
ordakıler baktıgı falı dınlemem yettıı...
yarene de buyu var dedı bozucaklarmıs 300 lıraya :)))
bu cinci ayşe ayşe bacı değilki. yılların deli ayşesi. ayşe bacı deyince farklı biri sandım ben de. ayşeye fal baktırmaya her gittiğim de kahkahalarla çıkarım. bir keresinde kolumdaki boncukları istedi. bir keresin de südyen aldım. seviyorum ben o kadını. erken gidin gidecekseniz. yanınıza da kimseyi sokmayın. yoksa enerjis karışıyor.canım yalnız bulamazsın bi taksiyle git osmangazi metro istasyonunun orda bekleyen taksiler var onlardan birine bin başaran mahallesi rekor fabrikasının yanı gölcük sokak no: 30
ayşe bavcı ile cinci ayşe aynı arkadaşlar. ev adresi bile aynı. giderseniz 9 gibi gidin. erken gidin tek kişi girin odaya tv falan açıksa kapattırın. yoksa çok saçmalıyor. berfinin numarasını bulabildinizmi.Aymnı Ayşe .. Evinin tarifi aynı .. İlk sayfa da bahsedilen Ayşe ile bu aynı .
umuta baktırdım ben. çocuk fal bakmıyor mesneviden kasideler okuyor. falla birlikte karışık mesnevi. üç harfli yardımcıları o şekilde emrediyrmuş. verdiği isimler bire bir tutuyor direk anne baba ismi veriyor. sen söylemeden o kim bu kim diyor. tavsiyeler veriyor. üzerim de bir şeyler varmış tekrar gelmemi söyledi. dualar verecekmiş. gitmedim ama bir daha, fal değil onun ki daha çok tavsiye gibi bir şey.Umut beye fal baktıran var mı? Nasıl bir falmış ki öyle 150 tl:44:
umut iyi bakıyor bir kere gittim. ömer çok anlamıyor.bulvarda bir kafeye çağırdı orda baktı.tarotmu kahvemi dedi. kahve baktırdım. durmadan ağzımdan bir şeyler almaya çalışıyor sorduklarına göre yorum yapıyor.ömerden memnun kalmadım. umut farklı anlayabilirseniz söylediklerini.kahveye baktırın umuta giderseniz.arkadaşlar
ömer taş ve ebru gündeşin falcısı umut hakkında bilgisi olan varmı
umut gerçekten iyi arkadaşlar. eğer paranız varsa gidip baktırın derim tabi randevu alıp gidebilirseniz. bir de serdar var setbaşında . bursada ikisinden başka falcı tanımam. zaten herkese bakmıyorlar. serdara genel de avukat iş admaları ve doktorlar gidiyormuş. randevu alana kadar canımız çıktı ama değdi. umut da kolay kolay randevu vermiyor. annesinin arkadaşı randevu aldı bana. randevuları annesi veriyor. ayda ikigünmü ne açıkmış teli. o yüzden ulaşamıyor herkes. ömere gelince ben hiç memnun kalmadım. bakışları çok tuhaf ve negatif enerji aldım.ben de büyü varmış keldani büyüsü. bozulması gerekşyormuş falan. ben moral kazanmak mutlu olamk için giderim falcılara. ama serdar ve umut gerçekten farklı... suya bakan kadın dikkaldırım da şaypanın iki sokak ilerisin de bir kuaför var. onun aralığında. çok iyi niyetli br kadın. güzel baktı en azından ömer gibi moralimi bozmadı. büyü cin sevmiyorum ben böyle konuları.umut hakkında genelde iyi diye söyleniyodu ama gerçekten çok pahalıymış 150 mi artık 250 midir
arkadaşın memnun kalmadığına göre söledikleri çıkmadı heralde
bulvarda baktı bana lusso da. memnun kalmadım. ama denemk istiyorsanız baktırın. beni tatmin etmedi. benden çok o soru sordu bana.Kızlar ben biraz önce ömer beyle görüştüm tlfdan yer olarak belirli bir yeri yokmuş kendisinin ortak bir yerde görüşülüyor dedi ama normal bir cafe gibi yerde ne kadar uygun olurki... Daha önce ömer beyle görüşenlere sormak istiyorum. Siz nerede görüşmüştünüz. Bu şekilde sakin bir yer varmı...
umut iyi falcı yorumu güzel ve insanı sıkmıyor niye geldim demiyorsun ve duyduğun bazı şeyler seni şok ediyor. annemin ismini direk söylemesi gibi. bir de serdar var gerçekten bakan. ona da gittiğiniz de farklı çıkıyorsunuz yanından mutlu ve huzurlu. lütfen kimse kimseyi kötülemesin. bana iyi bakan size kötü bakmış olabilir. bizden aldıkları enerji çok önemli.Umut için ebru gündeşin falcısı demişsiniz çıkan haberlerdede ebru gündeş bmw marka araba almış söyledikleri çıktığı için böyle biri nasıl kötü oluyor bmw alcak kadar herşeyi bilmişse telefon numarası olan umut kesin ebru gündeşin falcısımı ??
Birde umutla ilgili internette hiç bir bilgi bulamıyorum ne telefon nosu ne bir internet sitesi ne hakkında bir bilgi siz telefon numarasını nerden buldunuz bilgileri paylaşırsanız çok sevinirim kızlarr bekliyorumm
randevuyu bankacı bir arkadaşım almıştı.ondan telini alır yazarım size. bir kaç gün sonraya randevu veriyor. farklı kartları var tarot gibi değil. zaten karşısına oturduğunuz da içinizi bir huzur kaplıyor çok renkli bir evi var enerjisi çok yüksek. o anı ve geleceğe dair şeyler söylüyor zaman veriyor. eğer siz geçmişi sorarsanız bakıyor. ben eski sevgilimi sordum kızdı bana .eskiyi tekrarmı yaşıyacaksın sen zaten biliyorsun geçmişini dedi. farklı biri. terapi yapıyor sanki. erkek. bana bakması 20 dk yakın sürdü. sonra merak ettiğin bir şeyler varsa sor dedi. çok genel bakıyor. sen ailen arkadaşların. her şeyi soruyorsun. benden önce bir karı koca vardı onları iki dk sürmeden yolladı. bana değil psikoloğa gideceksiniz dedi adama kızdı bu kadını ne hale getirmişsin diye gönderdi. farklı biri...ne kadar süre sonrasına randevu veriyo peki? erkek mi kadın mı bakan ? Anı yorumlaması nasıl ne kadar sürüyor :)) cevaplarsanız çok sevinirim
benim randevumu bankacı bir arkaşadaşım almıştı. herkese bakmıyormuş. arkadaştan numarayı alıp yazarım size...kim bu numarasını alabilirmiyim bende baktırmak isterim
randevuyu bankacı bir arkadaşım almıştı.ondan telini alır yazarım size. bir kaç gün sonraya randevu veriyor. farklı kartları var tarot gibi değil. zaten karşısına oturduğunuz da içinizi bir huzur kaplıyor çok renkli bir evi var enerjisi çok yüksek. o anı ve geleceğe dair şeyler söylüyor zaman veriyor. eğer siz geçmişi sorarsanız bakıyor. ben eski sevgilimi sordum kızdı bana .eskiyi tekrarmı yaşıyacaksın sen zaten biliyorsun geçmişini dedi. farklı biri. terapi yapıyor sanki. erkek. bana bakması 20 dk yakın sürdü. sonra merak ettiğin bir şeyler varsa sor dedi. çok genel bakıyor. sen ailen arkadaşların. her şeyi soruyorsun. benden önce bir karı koca vardı onları iki dk sürmeden yolladı. bana değil psikoloğa gideceksiniz dedi adama kızdı bu kadını ne hale getirmişsin diye gönderdi. farklı biri...
umut gerçekten iyi arkadaşlar. eğer paranız varsa gidip baktırın derim tabi randevu alıp gidebilirseniz. bir de serdar var setbaşında . bursada ikisinden başka falcı tanımam. zaten herkese bakmıyorlar. serdara genel de avukat iş admaları ve doktorlar gidiyormuş. randevu alana kadar canımız çıktı ama değdi. umut da kolay kolay randevu vermiyor. annesinin arkadaşı randevu aldı bana. randevuları annesi veriyor. ayda ikigünmü ne açıkmış teli. o yüzden ulaşamıyor herkes. ömere gelince ben hiç memnun kalmadım. bakışları çok tuhaf ve negatif enerji aldım.ben de büyü varmış keldani büyüsü. bozulması gerekşyormuş falan. ben moral kazanmak mutlu olamk için giderim falcılara. ama serdar ve umut gerçekten farklı... suya bakan kadın dikkaldırım da şaypanın iki sokak ilerisin de bir kuaför var. onun aralığında. çok iyi niyetli br kadın. güzel baktı en azından ömer gibi moralimi bozmadı. büyü cin sevmiyorum ben böyle konuları.