Bursa'da Falcı

Merhaba,
bende size tarot bakan birini önermek istiyorum. Hisleri çok kuvvetli ve tarot bahane aslında söylüyor baya birşeyler. Psikolojik olarak da çok rahatlatıyor. Çok cici bir hanım ayrıca. Hissettiklerini direkt söylüyor. Kart açılımıda çok farkllı. Ben memnun kaldım. Arkadaşlarıma da önerdim. Baktıranlar da memnun kaldı. Bundan sonra sürekli baktırırım :) baktıktan sonra ferahlıyorum ve üzerimdeki kötü enerjinin gittiğini hissediyorum. Kartlarla soru sormana da izin veriyor. Aklındakilere cvp buluyorsun ve seni yönlendiriyor. Sohbeti de çok etkileyici. 35 tl ye bakıyor. İlgilenenler varsa seve seve yardımcı olmak isterim.. Kara bulutlar dağılsın artık :))))

Merhaba,
bende size tarot bakan birini önermek istiyorum. Hisleri çok kuvvetli ve tarot bahane aslında söylüyor baya birşeyler. Psikolojik olarak da çok rahatlatıyor. Çok cici bir hanım ayrıca. Hissettiklerini direkt söylüyor. Kart açılımıda çok farkllı. Ben memnun kaldım. Arkadaşlarıma da önerdim. Baktıranlar da memnun kaldı. Bundan sonra sürekli baktırırım :) baktıktan sonra ferahlıyorum ve üzerimdeki kötü enerjinin gittiğini hissediyorum. Kartlarla soru sormana da izin veriyor. Aklındakilere cvp buluyorsun ve seni yönlendiriyor. Sohbeti de çok etkileyici. 35 tl ye bakıyor. İlgilenenler varsa seve seve yardımcı olmak isterim.. Kara bulutlar dağılsın artık :))))

siz sadece bunu yazmak içinmi üye oldunuz kimmiş bu kişi söyleyinde gitmeyelim reklam kokuyo

siz sadece bunu yazmak içinmi üye oldunuz kimmiş bu kişi söyleyinde gitmeyelim reklam kokuyo

Uzun zamandır takip ediyorum siteyi ayrıca ilgilendiğim bir konu üzerine yazıyorsam bunun neresi reklam ? Siz kendi reklamınızı yapıyorsunuz bence kötü polisi oynayarak :)) siz zaten tercih etmeyin mümkünse ne yazılarımı ne yazdıklarımı..
Böyle de hoşgeldin demek adetiniz sanırım ama olsun hümanist bir insanım ben hataları da görmemeizlikten gelebiliyorum, ısrar edilirse hata yapanlarıda..

arkadaşlar benimde bildiğim biri var.bende baktırdım adam müthiş.bu adam da resmen içini okuyor.bu adam aslında falcı değil.adam esnaf.ama adamın çok kuvvetli hisleri var.telefonda baktırdım.bir çok falcıya gittim tarot kahve falı.bu adam neye baktığını bilmiyorum anlatıyor uzun uzun geleceği kesin sadece allah bilir.bundan kimsenin şüphesi olmasın.bu adamda sana gelecek le ilgili şeyler diyor özelliklede büyü ve sihir bozma konusunda tam bir uzman.tavsiye ederim arkadaşlar ücret konusunuda size bırakıyor

Arkadaşlar fal bakan ya da kahve olarak bakılan tüm hepsi hissiyat ile kişiye verilen durumlardır.
ben size daha gercekci bi durumdan bahsedeyim.gelen kişi kimi bakım yaptırmak istiyor ise mesela eşinin kendinsini aldatma konusnda ya da bunun gibi bircok sey hakkın da bilgi almak istiyorsanız özel den mesaj atın size kim ve nerde oldugunu söyleyeyim.medyum demiyorum dikkatınızı cekerim kart ya da kahve de demiyorum..siz önce gidin sonra bana hak verirsiniz!ağzınızı acamadan iyice dinleyin bakın siizn beynınızı nasıl okuyor görün ...

Size özelden mesaj atmaya çalıştım ama olmadı arkadaş olarakta ekledim ama sanırım kabul etmeniz gerekiyor

Size özelden mesaj atmaya çalıştım ama olmadı arkadaş olarakta ekledim ama sanırım kabul etmeniz gerekiyor

beyala o bayan burda reklam yapıyo ama genede ıletısım bılgısı ıstıyosan ozelden yazayım sana var bende email adresi sen bılırsın

Kizlar merhaba bana cidden saglam bilen falci lazim yardim edin lutfen basarandaki ayseye cok gittim eskiden cok iyiydi bu aralar yorgun karistiriyor...

ben bir arkadaşım sayesinde bir bayana baktırdım kahve falı ama çok güzel bakıyor ve daha fncana bakmadan seni yorumluyor.ben cok şaşırdımm ve herseyi bildi ve uygunada bakıyor

arkadaşlar bursada bildiğiniz fal bakan cafeler var mı? arkadaşlarla gidicez eğlencesine çok iyi bakması gerekmio sadece meraktan :) yalnız cafede olması lazım ev falan deil.

biri var siz arıyorsunuz söylediğiniz cafeye gelip bakıyor ve çok güzel bakıyor uygunda bakıyor

nasıl ulaşabilirim bu kişiye

nasıl ulaşabilirim canım bu kişiye cok önemli ve a cil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…