-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.321
umuta baktırdım ben. çocuk fal bakmıyor mesneviden kasideler okuyor. falla birlikte karışık mesnevi. üç harfli yardımcıları o şekilde emrediyrmuş. verdiği isimler bire bir tutuyor direk anne baba ismi veriyor. sen söylemeden o kim bu kim diyor. tavsiyeler veriyor. üzerim de bir şeyler varmış tekrar gelmemi söyledi. dualar verecekmiş. gitmedim ama bir daha, fal değil onun ki daha çok tavsiye gibi bir şey.
Merhaba,
bende size tarot bakan birini önermek istiyorum. Hisleri çok kuvvetli ve tarot bahane aslında söylüyor baya birşeyler. Psikolojik olarak da çok rahatlatıyor. Çok cici bir hanım ayrıca. Hissettiklerini direkt söylüyor. Kart açılımıda çok farkllı. Ben memnun kaldım. Arkadaşlarıma da önerdim. Baktıranlar da memnun kaldı. Bundan sonra sürekli baktırırım :) baktıktan sonra ferahlıyorum ve üzerimdeki kötü enerjinin gittiğini hissediyorum. Kartlarla soru sormana da izin veriyor. Aklındakilere cvp buluyorsun ve seni yönlendiriyor. Sohbeti de çok etkileyici. 35 tl ye bakıyor. İlgilenenler varsa seve seve yardımcı olmak isterim.. Kara bulutlar dağılsın artık :))))
siz sadece bunu yazmak içinmi üye oldunuz kimmiş bu kişi söyleyinde gitmeyelim reklam kokuyo
Arkadaşlar fal bakan ya da kahve olarak bakılan tüm hepsi hissiyat ile kişiye verilen durumlardır.
ben size daha gercekci bi durumdan bahsedeyim.gelen kişi kimi bakım yaptırmak istiyor ise mesela eşinin kendinsini aldatma konusnda ya da bunun gibi bircok sey hakkın da bilgi almak istiyorsanız özel den mesaj atın size kim ve nerde oldugunu söyleyeyim.medyum demiyorum dikkatınızı cekerim kart ya da kahve de demiyorum..siz önce gidin sonra bana hak verirsiniz!ağzınızı acamadan iyice dinleyin bakın siizn beynınızı nasıl okuyor görün ...
Size özelden mesaj atmaya çalıştım ama olmadı arkadaş olarakta ekledim ama sanırım kabul etmeniz gerekiyor
Kizlar merhaba bana cidden saglam bilen falci lazim yardim edin lutfen basarandaki ayseye cok gittim eskiden cok iyiydi bu aralar yorgun karistiriyor...
arkadaşlar bursada bildiğiniz fal bakan cafeler var mı? arkadaşlarla gidicez eğlencesine çok iyi bakması gerekmio sadece meraktan :) yalnız cafede olması lazım ev falan deil.
Kızlar şimdi bursa da bir falcıya gitmeyi düşünüyorum kimi önerirsiniz ?
Türkiye'de bir çok falcıya gittim ama benim bildiğim en iyisi antalya' da kuzey isminde bir falcı yurt dışından gelmiş yüzünde iz olan biri inanın inanılmaz bir falcı kocamla olan bitmiş ilişkimi yeniden düzenledi ve ne söylediyse onu yaşıyorum sac kan su vss kullanıyor ürküyorsunuz ama sanki yaşam koçluğu yapıyor cidden tavsiye ederim
kızlar bildiğiniz güveniilir birisi var mı bursada yardım edin bana lütfen
kızlar ben gecen gün arkadasımla bir hocaya gittim bardakta ne odugu gözünle görüyorsun gösteriyo acık ve net soruyu soruyorsun bu neden böyle die ve cok anlayışlı bi adam güler yüzlü bıkmadan sıkılmadan işim oluncaya kadar cöüm getiriyor ve olması istedigin işin olup olmıcanı söylüyor eger olumluysa 7 gün içinde kesinlikle oluyor. Bayan bi arakadasımın sorunu vardı 2 aydır aynı yataga girmiyorlardı eşiyle ve yasar hocaya gittik beraber bişiler yaktı bardakta gösterdi temizledi maşallah diyeyim üç günde arkadasın eşi bir değişti evden gitmesini istiyordu ayrılmayı istiyordu adam şimdi sanki o kelimeleri söylememiş 2 aydır o kızı bu kadar kırmamış. Cok sasırdık tavsiye ederim zafer plaza arkasında beko bayisinin orda yaşar hoca die sorarsanız direk gösterirler tavsiye ederim..adam paracı değil gönlünden ne koparsa onu ver diyo..