-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.241
Bursa'da geçirdiğim birkaç gün süresince gelmişken falcıya da gideyim dedim ve bu siteden yararlanmak istedim. Çoğunluğun soylediği isimlere gittim ve düşüncelerimi sizinle paylaşmak istedim belki size de bir faydası olur.
AYSUN: sudan bakım yaptı. geçmişi çok iyi aktarıyor ama bizim için gelecek daha önemli. çok net bilgi veremiyor ama fena değildi. Çoğu falcının dediği gibi sende büyü var onu çözmemiz lazım dedi tabi ki para karşılığında. Gidilmese de olur denilebilecek bir falcı bence.
GÜLER: Kesinlikle Aysun'dan daha iyi. Bazı yorumlarda da belirtmişler çok isim veriyor elbette içlerinden biri tanıdık çıkıyor. Ama daha tutarlı yaklaşımları var. Hem de 25,00 TL'ye bakıyor. Kağıda bakım yaptıktan sonra düğmelerle kendince bi bakım daha yapıyor. Sorularıma daha net cevaplar aldım ondan.
Bir de adı çok geçen CEREN var ama artık bakmıyormuş bırakmış bu işleri :))
ne zor işmiş. 1 aydır bir falcıya gidemedim.
paylaşımlar az bence
kadın kadını anlar
isim veren, çok pahalı olmayan bir falcı lazım...
bulursan haberleşelim. ben henüz özel msj atamıyorum.Sorma canim yaa bu aralar pek yorum yapan,yardimci olan yok.Ben de uygun fiyatli ve iyi bi falci ariyorum ama kesin ve net bi bilgiye ulasamadim hala
bana da isim veren biri lazım. Aysun'a nasıl ulaşabiliriz. kağıda bakım nasıl oluyor? bana yakın geçmişte olan olaylar lazım. benim haberim olmadan çevremde olan. bunları net olarak söyleyebilir mi, isim vererek?
bulursan haberleşelim. ben henüz özel msj atamıyorum.
rastgele birine gitmek iyice moralimi bozmak istemiyorum.
ama buradan da ne yazık ki, tam bir cvp alamadım
artık sabırsızlanıyorum. Münesser mi, Özkan mı, Aysun mu, Özkan mı, Nuran hoca mı? ya da başkası mı?
ooof ooof....
Tamam canım heberleselim ben burak ve ayse arasında kararsızım.Ayseyi arkadasım cok övdü,buragı da burdakiler iyi demis ikisinin de numarası var verebilirim istersen
nasıl geçti? anlatırmısınız?akşam üzeri burağa gidiyorum kızlar aradım randevu aldım
bir de Münesser var bahsedilen...
benim artık canıma tak dedi :)
bugün birisine gitmem lazım.
Burak ve Ayşe neye kaça bakıyormuş? bir de isim veriyor mu?
senden gelecek cevaba göre gidicem
Kızlar burak a telde fal baktıranlardan yorum alabilir miyim?Nasıl iyi mi memnun kaldınız mı,nokta atışları,şok eden yorumları var mı?Telde mi yoksa yüz yüze mi tavsiye edersiniz?
ben telefonda baktırdım 3 tarih verdi 1 tanesi tam onun söylediği gibi olmasada çıktı ama o tarihte onu görmem imkansız diyordum bakalım 2. tarihi bekliyorum .. ve hep olumlu şeyler söyledii
aynen ben de :)Memnun kaldin yani dimi canim,tavsiye ediyo musun peki telde?Yani ben bursa merkezde degilim en azindan telden baktirsam mi diyorum.Uzun mu bakiyo,nelerle ilgili yorum yapiyo,tarih mi veriyo sadece ayyyy heyecan yaptimmmm
Ayşe' ye nasıl ulaşıcaz?Valla bildigim kadariyla ikisi de isim veriyomus ozellikle de ayse.Burak kagida biseyler karalayarak bakiyomus 50tl,ayse kahve fali bakiyomus ama onun fiyatini bilmiyorum
hanımlar, kimse yok mu, huuuuuuuuuuuuuuuu :)
bir cevap ltfn
Memnun kaldin yani dimi canim,tavsiye ediyo musun peki telde?Yani ben bursa merkezde degilim en azindan telden baktirsam mi diyorum.Uzun mu bakiyo,nelerle ilgili yorum yapiyo,tarih mi veriyo sadece ayyyy heyecan yaptimmmm
Valla bildigim kadariyla ikisi de isim veriyomus ozellikle de ayse.Burak kagida biseyler karalayarak bakiyomus 50tl,ayse kahve fali bakiyomus ama onun fiyatini bilmiyorum