- 19 Aralık 2011
- 156
- 0
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.261
önce bi kişilik analizi yaptı ama çok güzel şeyler söyledi istediğim şeyleri söyledi karşımdakinin düşüncesiyle ilgili 3 tarih verdi 1. tarih tuttu bakalım 2. tarihi bekliyorum ..Öneririm ben hatta tekrar aramayı düşünyrm ama 2. tarihte çıkarsa sonra arıyacağım
ayşe telefonla bakıyormu biliyomusunuz ???
Yok evine gidiyomuşsun orda bakıyomus
teşekkürler :)Canimcim ozelden mesaj attim sana
serdara gidin derim. onun üzerine bakanı görmedim. ama tabi bakarsa. randevu almak bile çok zor....cnm biz 2 kişi baktırdık koruparkda buluştuk kağıda bişiler karalayarak bakıyor suanı cok iyi bildi ama fal genel olarak gelecek ağırlıklıydı soyledikleri tutarlı geldi memnun kaldım. 50tl ye bakıyor. Bursada başka kime baktırabilirim? fal krizlerindeyim su ara :)
serdara gidin derim. onun üzerine bakanı görmedim. ama tabi bakarsa. randevu almak bile çok zor....
yaaa teşekkürler :/ peki baktırdınız mı burak'a ? nasıldı ?
serdara gidin derim. onun üzerine bakanı görmedim. ama tabi bakarsa. randevu almak bile çok zor....
nolur sonucu bildir. ona göre ben de baktırıcam :)Burakla cumartesi gunu gorustum ama bursa disindaymis,carsamba gelcem dedi.Ya hafta sonu yuz yuze baktircam yada telde,niyetine girdim bi kere
biraz pis ve korkunç deniyor ama... napmak lazım bilemedim.Yok evine gidiyomuşsun orda bakıyomus
nolur sonucu bildir. ona göre ben de baktırıcam :)
bana 50tl pahalı geliyor, bu ara biraz sıkıntıdayım. ama senden gelecek zamana göre de kıyıcam paraya :)20 TL nornal geliyor ama 50 pahalı
Burak nerede bakacak? evine mi gidiliyor?
yaaa teşekkürler :/ peki baktırdınız mı burak'a ? nasıldı ?
biraz pis ve korkunç deniyor ama... napmak lazım bilemedim.
gidenler fikir yazabilir mi
Aslinda evet 50tl fazla ama cok ovduler o yuzden baktircam.Evine gidilmiyor ya telde baktiriyosun yada disarda cafe falan herhangi bi yer kararlastiriyosun oraya geliyo.Ben bursa merkezde degilim c.tesi merkeze gelme ihtimalim var ama kesin degil o yuzden telde baktirmaya karar verdim,neticeyi yazarim burdan
evet lütfen sonucu bildir.
senden sonra ben de gidicem :)
bana isim söylesin, olanları anlatsın önemli.
ne yazık ki bir aldatma olayı var başımızda
nolur sonucu bildir. ona göre ben de baktırıcam :)
bana 50tl pahalı geliyor, bu ara biraz sıkıntıdayım. ama senden gelecek zamana göre de kıyıcam paraya :)20 TL nornal geliyor ama 50 pahalı
Burak nerede bakacak? evine mi gidiliyor?