Bursa'da Falcı

Oyyy süpermis bende arayayım ozaman yaa valla cok heveslendim

kızlar benimde acil uygun fiyatlı iyi bir falcıya ihtiyacım var. yardımcı olacak biri var mı acaba yorumları okudum tek tek ama hangisini önerirsiniz tam olarak kime gitmeliyim karar veremedim. :/

serdara gidin derim. onun üzerine bakanı görmedim. ama tabi bakarsa. randevu almak bile çok zor....

Burakla cumartesi gunu gorustum ama bursa disindaymis,carsamba gelcem dedi.Ya hafta sonu yuz yuze baktircam yada telde,niyetine girdim bi kere
nolur sonucu bildir. ona göre ben de baktırıcam :)
bana 50tl pahalı geliyor, bu ara biraz sıkıntıdayım. ama senden gelecek zamana göre de kıyıcam paraya :)20 TL nornal geliyor ama 50 pahalı

Burak nerede bakacak? evine mi gidiliyor?

Aslinda evet 50tl fazla ama cok ovduler o yuzden baktircam.Evine gidilmiyor ya telde baktiriyosun yada disarda cafe falan herhangi bi yer kararlastiriyosun oraya geliyo.Ben bursa merkezde degilim c.tesi merkeze gelme ihtimalim var ama kesin degil o yuzden telde baktirmaya karar verdim,neticeyi yazarim burdan

biraz pis ve korkunç deniyor ama... napmak lazım bilemedim.
gidenler fikir yazabilir mi

Valla o kismini bilmiyorum ama onunla ilgili duydugum tek sey iki kisi gidersen fal bakilirken odada tek kisi olmasi lazimmis iki kisi ayni odanin icinde olunca ikisini birbirine karistirabiliyomus.Yani mesela benim isim var diyelim ki calisiyorum,sen de is gorusmesi yapmissin sonuc bekliyosun bana is gorusmen olumlu gecmis diyebiliyo veya sen evlisin bebek istiyosun,ben bekarim bana bebek bekliyosun veya sana iyi bi kismet var diyebilir o yuzden fal bakilirken yaninda tek kisi olmasi lazim,hatlar karismasin diye

evet lütfen sonucu bildir.
senden sonra ben de gidicem :)
bana isim söylesin, olanları anlatsın önemli.
ne yazık ki bir aldatma olayı var başımızda

Canım az önce telden buraga baktırdım.tek kelimeyle süperrrdiiii Kesinlikle tavsiye ediyorum.İlk önce kişilik analizi yapıyo resmen seni sana anlatıyo sonra icinde bulundugun durumu yani şu anı anlatıyo daha sonra da olacak olanlarla ilgili söylüyo.Maddi yönden,iş yönünden aşk yönünden ne varsa sayıyo ve son olarak ta sormak istediğin bişey var mı diye soruyo,merak ettiğin bişey yada söylediklerinin haricinde kafana takılan bişey varsa sorabiliyosun.Bana dedi ama inan sorcak bisey bulamadım cünkü öğrenmek istediğim herseyi söyledi ve inanılmaz pozitif bi insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…