- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.884
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.221
Valla çooook uzun zamandan bahsetti 5 yaşındaki kızımın geç evleneceğini falan yani :)) kısa vadeli bir şey söylemedi. Nisanla benzer şeyler var söyledikleri arasında ama ...
nısanın soyledıklerınden cıkna oldumu pekı?bana bısey soylemıstı ama cıktımı cıkmadımı anlayamadım dıgerlerınınde zamanı gelmedı bu arada sevındım buragı begenmene
merhabalar..öncelikle geçmiş olsun..sbenimde iiyi bir hocaya gitmem gerekiyor siz kime gittiniz telefon numarasını verebilir misiniz?
tüylerim diken diken oldu. öncelikle geçmiş olsun.
benzer bir durum bizde de var. ama bizimki soğudu. evi bıraktı gitti.
aklından ne geçiyor, bunu bize kim yaptı, ben bubu kırmak için ne yapabilirimin peşindeyim 2 aydır. ama ne falcı bulabildim ne hoca. ne olur yardım edin. tel. nu verin. ve kaça bakıyor?
çook geçmiş olsun. bende o çakları bulamasaydım hiç şüphelenmezdim. kim olduğunu çok merak ediyorum ama nasıl öğrenicem bilmiyorum. ben biraz önce yazdım ama sizede ayrı cvp vereyim, telefonunu bilmiyorum. benide bir arkadaşım götürdü, ona adresi sordum şimdi aynen yazdığını kopyalıyorum ; ZAFER DOLMUŞ DURAKLARININ ALTINDA YUNUS EMRE CAMİİ VAR KARŞISINDA ZÜCCACİYENİN ARASINDAN GİRİCEK SAĞDAKİ YEŞİL EV
HARABE GİBİ
birde büyü bozdurma gibi bişey yaptıracaksan 100 tl alıyor. normal bakım 20 tl
oya var süper bakıo ama biras tuzlu 200 tl
normal baktırırım önce.
ama korkuyorum gitmeye. hiç bildiğim yerler de değil açıkçası. tel. olmadan gidince bakar mı?
neye bakıyor? isim falan söyler mi acaba?
yakın zamanda gidecekseniz birlikte mi gitsek?
Allah ferahlık versin. çok zordayız. panik atak oldum sıkıntıdan
telefonsuz gidiyorsun, sırayla alıyor. anne adı senin adın fln onları öğrenip suya bakıyor. bende başka bir arkadasla gittim pekte yön duygum yoktur tek başıma gitsem hayatta bulamam. keşke bilebilsemde götürsem seni. üzüldüm senin içinde. ben yakın zamanda gider miyim bilmiyorum ama belli de olmaz. o arkadaşıma bağlı. o giderse yanında giderim belki. sen bana özelden telfnunu ver istersen, bende sana yazayım. olurda gidersem haberleşelim
burak telefonda nasıl bakıyor yani parayı nasıl yatırıyoruz?
özel msj henüz atamıyorum 50 msj sonraymış
isim de söylüyor mu peki? bi de ne kadar anlatıyor?
bir de Zafer dolmuş durakları nerede?
ben çok da korkarım bu şeylerden aslında ama mecbur kalınca
teşekkürler..ben sana vereyim numaramı, sen çaldır o zaman beni. isim söylemiyor, tarif ediyor ama benim için bir tarifte bulunmadı, yapan kişi korumaya almış kendini. o normal hayatınla ilgili bakıyor işte 10 dk fln sonra sen sormak istediklerini soruyosun, aklında cvplanmayan pek bişey bırakmıyor. zafer dolmuş durakları heykelden kalkıyor, postanenin oralarda sor gösterirler, ziraat bankasına gelmeden taksi durakları fln varya oralardan kalkar. artık ordan binsen indiğin yerden devam edersin.
korkulacak bişey de yok ayrıca. tamam niyetine girmek biraz ürkütücü ama kadın çok pozitif, psikolog gibi, rahatlatıyor insanı.
ben sana vereyim numaramı, sen çaldır o zaman beni. isim söylemiyor, tarif ediyor ama benim için bir tarifte bulunmadı, yapan kişi korumaya almış kendini. o normal hayatınla ilgili bakıyor işte 10 dk fln sonra sen sormak istediklerini soruyosun, aklında cvplanmayan pek bişey bırakmıyor. zafer dolmuş durakları heykelden kalkıyor, postanenin oralarda sor gösterirler, ziraat bankasına gelmeden taksi durakları fln varya oralardan kalkar. artık ordan binsen indiğin yerden devam edersin.
korkulacak bişey de yok ayrıca. tamam niyetine girmek biraz ürkütücü ama kadın çok pozitif, psikolog gibi, rahatlatıyor insanı.
bende gitmeyi düşünüyorum belki cumartesi günü giderim. umarım memnun kalırız..
teşekkürler..
yarın sabah seni çaldırırım. hatta konuşuruz da
gece gece rahatsız etmeyeyim.
sağolasın :)
bende gitmeyi düşünüyorum belki cumartesi günü giderim. umarım memnun kalırız..
rica ederim, inş derman olur derdine canım