Bursa'da Falcı

Canım az önce telden buraga baktırdım.tek kelimeyle süperrrdiiii :21: Kesinlikle tavsiye ediyorum.İlk önce kişilik analizi yapıyo resmen seni sana anlatıyo sonra icinde bulundugun durumu yani şu anı anlatıyo daha sonra da olacak olanlarla ilgili söylüyo.Maddi yönden,iş yönünden aşk yönünden ne varsa sayıyo ve son olarak ta sormak istediğin bişey var mı diye soruyo,merak ettiğin bişey yada söylediklerinin haricinde kafana takılan bişey varsa sorabiliyosun.Bana dedi ama inan sorcak bisey bulamadım cünkü öğrenmek istediğim herseyi söyledi ve inanılmaz pozitif bi insan :nazar:

çok sağol. demek ki ben de ona baktırıcam.
ne kadar sürdü anlattıkları?
ben yüzyüze baktırıcam sanırım...
ay ne bileyim, bu ne heyecan anlamadım. korkuyorum sanırım. duyacaklarımdan :KK43:
öyle olaylar yaşadık, maddi manevi öyle bunaldık ki..
yetiş ya Hızır A.S.

Kizlarr ben de Burak'a fal baktirmak istiyorum ama telefondan degil. Yuzyuze iken daha iyi enerji alabilecegini dusunuyorum. Eger kafe'de falan fal bakabilecekse cagirip gitmeyi dusunuyorum. Acikcasi tek basima da gitmeye cekiniyorum. Bana eslik etcek bir arkadas var mi aranizda. Birlikte gider baktiriz

Kizlar bir sey sorcam telefonla fal baktirirken odeme islemini nasil yapiyorsunuz. Faldan once mi gonderiyorsunuz. Nasil bir yol izliyorsunuz merak ettim. gelen olmaZsa benimle bende telefondan baktirabilirim.

Canım baktırdım ben buraga,fikrimi de yazdım bi önceki yorumda

beklediğin şeyleri söylemiş ne güzel :))
merak ettim telefonda baktırcaksak eğer ödemeyi nasıl yapıyoruz?
önceki sayfalara bakıp telefonunu bulayım bari :))
şu fal işlerini bırakmıştım ama neler yazmışsınız öyle
bir şevke geldim sormayınn,
ama kafede tek baktıramam ben de, tırsarım :)

Kizlar bir sey sorcam telefonla fal baktirirken odeme islemini nasil yapiyorsunuz. Faldan once mi gonderiyorsunuz. Nasil bir yol izliyorsunuz merak ettim. gelen olmaZsa benimle bende telefondan baktirabilirim.

bir de baştan sona üşenmeden baktım tüm mesajlara
bu burak no nedir? kim kodlayacak telefonunu? :)
bir de 1.sayfadan itibaren baktım ki favori falcı " gül hanım"
gene de burak no yu kodlarsanız sevinirimmm

anamm 2 saatimi aldı 129 sayfa oofff
bir de eski sayfalardaki tüm numaraları silmiş site yöneticileri :KK43: yasakmış!!

bir de baştan sona üşenmeden baktım tüm mesajlara
bu burak no nedir? kim kodlayacak telefonunu? :)
bir de 1.sayfadan itibaren baktım ki favori falcı " gül hanım"
gene de burak no yu kodlarsanız sevinirimmm

anamm 2 saatimi aldı 129 sayfa oofff
bir de eski sayfalardaki tüm numaraları silmiş site yöneticileri :KK43: yasakmış!![/QUOT

helen birlikte gitsek ya, eger kafede mafede baktircaksan. Ben de tirsiyorum acikcasi bir de daha once hic oyle birileriyle falan kafede bulusup fal mal baktirmadim:))

çok sağol. demek ki ben de ona baktırıcam.
ne kadar sürdü anlattıkları?
ben yüzyüze baktırıcam sanırım...
ay ne bileyim, bu ne heyecan anlamadım. korkuyorum sanırım. duyacaklarımdan :KK43:
öyle olaylar yaşadık, maddi manevi öyle bunaldık ki..
yetiş ya Hızır A.S.

Valla ne kadar sürdü tam hatırlamıyorum 10-15 dk falan heralde o kadar güzel anlatıyo ki hic saate bakmak aklıma gelmedi :) Canım Allah yardımcın olsun İnşallah en yakın zamanda kurtulursun tüm sıkıntılarından.Baktırınca yaz tamam mı

Kizlarr ben de Burak'a fal baktirmak istiyorum ama telefondan degil. Yuzyuze iken daha iyi enerji alabilecegini dusunuyorum. Eger kafe'de falan fal bakabilecekse cagirip gitmeyi dusunuyorum. Acikcasi tek basima da gitmeye cekiniyorum. Bana eslik etcek bir arkadas var mi aranizda. Birlikte gider baktiriz

Zaten ya cafe ye cagırıyosun ya telde bakıyo.Aynı seyi bende düsünüyodum hatta sordum kedisine ama yüzyüze veya telde farketmiyo ikisi de aynı sey dedi.Bu arada korkmana hiç gerek yok,telde sesini duyunca ne demek istediğimi anlarsın,bu kadar pozitif enerjisi olan bi insan görmedim :)

beklediğin şeyleri söylemiş ne güzel :))
merak ettim telefonda baktırcaksak eğer ödemeyi nasıl yapıyoruz?
önceki sayfalara bakıp telefonunu bulayım bari :))
şu fal işlerini bırakmıştım ama neler yazmışsınız öyle
bir şevke geldim sormayınn,
ama kafede tek baktıramam ben de, tırsarım :)

Aynen canım insallah gelecek icin söyledikleri de cıkar da iste ozaman dünyanın ennnn mutlu insanı ben olurum :KK16: telden baktırcaksan önce hesabına parayı yatırıyosun sonra arayıp baktırıyosun :KK66: Yalnız bak benim yüzümden aşka geldin diye günahını boynuma almam peşin peşin söyleyeyim :KK1: Numarasını özelden mesaj atcam ben sana :KK34:

aynen canım insallah gelecek icin söyledikleri de cıkar da iste ozaman dünyanın ennnn mutlu insanı ben olurum :KK16: Telden baktırcaksan önce hesabına parayı yatırıyosun sonra arayıp baktırıyosun :KK66: yalnız bak benim yüzümden aşka geldin diye günahını boynuma almam peşin peşin söyleyeyim :KK1: Numarasını özelden mesaj atcam ben sana :KK34:

ksys çok teşekkür ederim..
Ne kadar alıyordu bu burak efendi?
:))
merak etme günahı benim boynuma canım :))
özel mesaj için daha 30 yazı yazmam gerektiğinden sana mesaj atamadım
iyi bir hafta dilerim

ksys çok teşekkür ederim..
Ne kadar alıyordu bu burak efendi?
:))
merak etme günahı benim boynuma canım :))
özel mesaj için daha 30 yazı yazmam gerektiğinden sana mesaj atamadım
iyi bir hafta dilerim

Ne demek canimcim rica ederim :KK34: 50tl aliyo kendileri :) Baktirinca yazmayi unutma ama tamam mi,valla cok meraklandim bakalim neler dicek,burdan ozet gecersin :KK34: Bende sana iyi bir hafta ve guzel bir fal diliyorum :KK16:

[merhaba burağa gal baktırmak istiyorum ama siz daha önce baktırmışsınız ve size tarih vermiş o tarihlerde söyledikleri oldumu acaba malum 50 tl ye bakıyo boşu boşuna vermek istemiyorum parayı cevap verirseniz sevinirim teşekkürlerQUOTE=babelisk;32633429]canım eğer fal krizinde değilsen bekle bence aralığın sonuna kadar eğer bana dedikleri olursa öle baktırırsın .
eski sevgilimin karakterini benim ona tutumumu falan bildi ama bu sallanabilir olmadığını göstermez tabi bende arkadaş arasında aşk acısı çeken arkadaşlarıma aynı şeyleri söylüyorum falda eğitim iş para mevzularıda herkesin olmasını isticeği şeylerdi
şimdi ankara fal grubunu takip ederken benim çok beğendiğim insanları kimse beğenmiyo bunun sebebide ben aslında fala körü körüne inanmam hatta baktırıken vaayy biliyo falan derim ama geleceği tamamen unuturum çetele tutmam yani ama bakıyorum çoğu kişi harfi harfine bilen istiyo oda pek mümkün değil tabiki ama buraya yazınca sanırım bende unutmıcam bu sefer[/QUOTE]

valla bende olmadı burağın söledikleri biri kasımın sonuna kadar tarih vermişti o olmadı biride aralığın sonuna kadar tarih vermişti oda pek olası görünmüyo ama olursa yazarım zaten

valla bende olmadı burağın söledikleri biri kasımın sonuna kadar tarih vermişti o olmadı biride aralığın sonuna kadar tarih vermişti oda pek olası görünmüyo ama olursa yazarım zaten

Hadi yaa tutmuyo mu diyosun yani?Adam oyle bi kisilik analizi yapiyo ki,gecmis ve simdiki zamana da bire bir hakim e hal boyle olunca gelecegi de tutar dedim ama bakalim nolcak.Diger tarihi de yaz buraya olur mu canim,araligin sonuna az kaldi.Peki gelecekle ilgili baska bisey soylemedi mi yani tarihsiz atiyorum ise gireceksin veya bu yil evleneceksin gibi hani genel seyler yani onlardan cikan yada cikmayan olursa da yaz

X