Bursa'da Falcı

merhaba arkadaşlar. ben aysun ablaya kasım başı gitmiştim ay sonu olacak dediği her şey çıktı.ayrıca bana terapi gibi geldi.giden bir çok arkadaşım çok memnun.bende onların tavsiyesiyle gitmiştim.her sorduğunuz soruya cevap veriyor.söyledikleri hep doğru şeyler.herkese tavsiye ediyorum kızlar.

merhaba arkadaşlar. ben aysun ablaya kasım başı gitmiştim ay sonu olacak dediği her şey çıktı.ayrıca bana terapi gibi geldi.giden bir çok arkadaşım çok memnun.bende onların tavsiyesiyle gitmiştim.her sorduğunuz soruya cevap veriyor.söyledikleri hep doğru şeyler.herkese tavsiye ediyorum kızlar.

canım nerde bakıyor bu aysun ne kadara bakıyor numarası adresi falan varmı

canım bende bu aysun ablanın telini istiyorum acilen fal baktırmam lazım:KK37:

evinde bakıyor canım arayınca adresini veriyor zaten.ataevlerde kolay bulunuyor zaten.75 tlye bakıyor.numarası sıfır kullanmadan yazıyorum DCC EBFC BURDA SIFIR VAR ĞC YANİ (( DCC EBFC SIFIR ĞC ))..

site falcıdan izin alırsanız numarayı paylaşmanıza izin veriyor arkadaşlar istanbul topiğine bakarsanız arkadaşlar paylaşan bir sürü insan var bilgi vermek istedim

evinde bakıyor canım arayınca adresini veriyor zaten.ataevlerde kolay bulunuyor zaten.75 tlye bakıyor.numarası sıfır kullanmadan yazıyorum DCC EBFC BURDA SIFIR VAR ĞC YANİ (( DCC EBFC SIFIR ĞC ))..

site falcıdan izin alırsanız numarayı paylaşmanıza izin veriyor arkadaşlar istanbul topiğine bakarsanız arkadaşlar paylaşan bir sürü insan var bilgi vermek istedim

canım ben demin aradım ayşeyi haftaya izinli olduğu günü bana arayıp haber vericek o zaman gidicem ben sende gel istersen aksam gitmek istemedim :KK37:yalnız da gitmemmiş olurum

ayşe ariycam izin günümde demişti banada unuttu sonra aramadı, sen ara onu bidaha unutuyo o aramayı... bende gelebilirim kent meydanının orda buluşuruz, başaran dolmuşu ordan geçiodu sanırım.. :/

iyi de kızlar bu ayşede mi başaranda oturuyor yoksa bu hani şu baya kişinin gittiği ayşemi
hani kocası randevuları ayarlıyormuş 40 tl miş fiyatı o mu yoksa
10 tl ye bakan mı bu hangi ayşeee:KK53::KK52::KK52:

iyi de kızlar bu ayşede mi başaranda oturuyor yoksa bu hani şu baya kişinin gittiği ayşemi
hani kocası randevuları ayarlıyormuş 40 tl miş fiyatı o mu yoksa
10 tl ye bakan mı bu hangi ayşeee:KK53::KK52::KK52:

benim dediğim 10 liraya bakan ayşe.. giden olursa bende gelebilirm.. neyse cemredeniz bişey sorucam sana, sen gül hanıma bikaç kere gittin sanırım.. 1 sene içinde dedi bana zaman vermedi söylediklernde, çıkıo mu geleceğe ait söyledikleri gerçekten gül hanımın... ? 3 ay oldu ben gideli de..

Evet ben Gül ablaya bi kaç kez gitmiştim iyi bakıyor uzun zaman oldu aslında çok hatırlamıyorum ama bir kaç dediği çıktı bana zaman vermedi hiç fakat bi dediği hemen bi dediği 2 yıl sonra oldu

Gül abla fiyatını 100 lira yapmış bnm için çok fazla birde eskiden kendi yerinde bakıyordu kafeside çok şirin tam fal bakılacak bi yerdi şimdi nerelerde bakıyo? Konsantre olabiliyormu

Gül abla fiyatını 100 lira yapmış bnm için çok fazla birde eskiden kendi yerinde bakıyordu kafeside çok şirin tam fal bakılacak bi yerdi şimdi nerelerde bakıyo? Konsantre olabiliyormu

Ben 3 ay oluyo baktıralı gül ablaya.. güllüoğlunda baktırdm müzik vardı içerde bakamadı, dışarı çıktık dışarda oturduk, ordada dilenci bi kız dadandı.. :)) pek konsantre olamadı aslında, bi daha sessiz sakin bi cafe tercih ederim.. evt yüz lira bencede çok fazla, merak ettiğimden gittim sırf, umarım banada dedikleri çıkar... :)

X