Bursa'da Falcı

aysun abla ataevlerde evet dedikleri cıkıyor ..ve bakımı gercekten cok güzel acıklayıcı kafandaki herseyide sorabiliyorsun bakımdan sonra tek tek cevap veriyor her kafana takılana zaten kendi diyor sorun varsa sorabilirsin diye nette cevap veriyor.. 75 liraya bakıyor canım.. eger gidebilecek konumda değilsen telefondada bakıyor hesabına para yatırınca ..eger yapılması gereken seyler varsa onlarıda söylüyor

hmm adresi ne peki cnm, bide telini harfli sistemle söylersen süper olur... :)

kızlar merhaba.. bende iyi bir falcıya kahve yada tarot baktırmak istiyorum. yorumları okudum.. bu gül hanım a nasıl ulaşabilirim

Kizlar merhaba bana cidden saglam bilen falci lazim yardim edin lutfen basarandaki ayseye cok gittim eskiden cok iyiydi bu aralar yorgun karistiriyor...:emir_bebek:

kızlar ayşe abla benim tanıdığım olur gidin çok tatlıdır evde bakması kafanızı karıştırmasın çok temiz kalpli biri cana yakındır. benim adımı verin sizinle ilgilencektir. hatta mavibeyaz sen gittin sanırım. aradı beni dün kızlar gelcek gel sende diye işim vardı gelemedim. 10 liraya bakıo hiç bişey değil. ve bana söylediği herşey çıktı. deneyin kesinlikle. cumartesi pazarına yakın evi siz arayın o sizi alır. numarasını yazdım ben. BU AYŞE ABLAYI KİMSE BİLMİYO ÖNCEKİ SAYFALARDA BAHSEDİLEN AYŞE ABLA DEĞİL KARIŞTIRMAYINN...

merhaba herkese bu forumda yeniyim acaba ayşe ablanın ve umut,un telefonunu rica edebilirmiyim özelden yazabilirmisiniz

bu aysun nasıl kızlar giden varmı memnunmu biraz anlatabilirmi bana 75 çok geldi o parayı verceksem bilen birine gitmek isterim

kızlar yarın munesser hanıma gidiyorum iyi ise sizlere muhakak yazicam baya övgüler duydum kendisi ile ilgili:)

kızlar yarın munesser hanıma gidiyorum iyi ise sizlere muhakak yazicam baya övgüler duydum kendisi ile ilgili:)

ben münessere gittim 1 sene önce, bu forumdaki kötü yorumları okuduğum halde... ve kesinlikle tavsiye etmiyorum, parana yazık olur... fena sallıyo, ben kahve falı baktırmştm ama tarotu hakkında yorum yapamam..

kızlar başarandaki ayşe ve dikkaldırımdaki gülerin söyledikleri çıkıyor mu? gidenler yorum yapabilir mi lütfen...

güler hanım 25 tl ye bakıyor .. isimleri bilme konusunda çok başarılı ama gelecekten ziyade şimdiki zamanla ilgili daha çok şey söylüyor ... bu başarandaki ayşe hanıma ya da ataevlerdeki aysun hanıma gidenler yorum yapabilir mi lütfen ... yorumlara göre gitmeye karar verecez arkadaşlarla

arkadaşlar 3-4 senedir hayatımın kötü giden her evresinde fal merakımdan bursada gitmediğim falcı kalmadı diyodum ki bu forumu buldum :) varmış. en azından bildiklerimi size iyi yada kötü diye yorumlamak istedim.

Ayşe: açıkçası ilk zamanlar gittiğim bi falcıydı bi sürü isim saymıştı, içinden illaki herkesin hayatında olacak isimlerden tutturdukları oluyodu ama benim hiç bişeyimi bilemedi, hatta yanımda erkek arkadaşımla gitmiştim korkudan ama söylemedik belli de etmedik sevgili olduğumuzu, anlamadı, bi sürü başka erkek saydı :)

Güler: Kahve falına baktıktan sonra değişik değişik düğmeler falan atıyo yere bi de öyle bakıyo. Bildiği şeyler de oldu ama eğer geleceği bilebilseydi 2 sene önce evlenmiş olurdum :) geçiniz yanii, fasa fiso.

Birsen: (altıparmakta) Bu kadın zaten bi tuhaf çok fazla şeyi bildi havaya bakıyo öyle söylüyo, yaptığı kehanetlere bi tarih vermedi o yüzden hala beklemedeyim.

Özkan: kesinlikle atıp tutuyo başka bişey değil.

İlknur:KK43: dikkaldırımda) Genç bi kız, bunun da bildiği bi kaç şey oldu geçmişle ilgili, ancak yurtdışına gideceğimi orda yaşayacağımı, hatta çocuklarımın hristiyan bi adamdan olacağını söylemişti tırttt :))

Filiz (heykelde a kuaför diye bi yerde bakıyodu) buna da 4 yıl önce falan gitmiştim ve herşeyi tamamen bilmişti içinde bulunduğum durumu okumuştu resmen ve kendimi kastım kastım sonunda ağlamaya başladım o dereceydi :) ama gelecek kehanetleri tırttt

Cihan: (Ayşenin kardeşiymiş ama konuşmuyorlar) en son buna gittim 28 ekimde, tek tek okudu çok iyi bildi, ancak 5 kasımda bişey olacak sevineceksin demişti tırt :) 15 aralıkta bişey olcak demişti inancım yok

Yani millet uzun lafın kısası bunlar bi şekilde o an yaşadıklarını yada hayatındaki insanları bilebiliyorlar ama bi fal uzmanı olarak çok rahat söyleyebilirim ki hiç kimse geleceği bilemez. sadece fikir yürütebilirler. Çünkü yarın ne olacağını sadece Allah bilebilir...

http://www.diyanet.gov.tr/yayin/basiliyayin/yweboku.asp?sayfa=25&yid=25

arkadaşlar 3-4 senedir hayatımın kötü giden her evresinde fal merakımdan bursada gitmediğim falcı kalmadı diyodum ki bu forumu buldum :) varmış. en azından bildiklerimi size iyi yada kötü diye yorumlamak istedim.

Ayşe: açıkçası ilk zamanlar gittiğim bi falcıydı bi sürü isim saymıştı, içinden illaki herkesin hayatında olacak isimlerden tutturdukları oluyodu ama benim hiç bişeyimi bilemedi, hatta yanımda erkek arkadaşımla gitmiştim korkudan ama söylemedik belli de etmedik sevgili olduğumuzu, anlamadı, bi sürü başka erkek saydı :)

Güler: Kahve falına baktıktan sonra değişik değişik düğmeler falan atıyo yere bi de öyle bakıyo. Bildiği şeyler de oldu ama eğer geleceği bilebilseydi 2 sene önce evlenmiş olurdum :) geçiniz yanii, fasa fiso.

Birsen: (altıparmakta) Bu kadın zaten bi tuhaf çok fazla şeyi bildi havaya bakıyo öyle söylüyo, yaptığı kehanetlere bi tarih vermedi o yüzden hala beklemedeyim.

Özkan: kesinlikle atıp tutuyo başka bişey değil.

İlknur:KK43: dikkaldırımda) Genç bi kız, bunun da bildiği bi kaç şey oldu geçmişle ilgili, ancak yurtdışına gideceğimi orda yaşayacağımı, hatta çocuklarımın hristiyan bi adamdan olacağını söylemişti tırttt :))

Filiz (heykelde a kuaför diye bi yerde bakıyodu) buna da 4 yıl önce falan gitmiştim ve herşeyi tamamen bilmişti içinde bulunduğum durumu okumuştu resmen ve kendimi kastım kastım sonunda ağlamaya başladım o dereceydi :) ama gelecek kehanetleri tırttt

Cihan: (Ayşenin kardeşiymiş ama konuşmuyorlar) en son buna gittim 28 ekimde, tek tek okudu çok iyi bildi, ancak 5 kasımda bişey olacak sevineceksin demişti tırt :) 15 aralıkta bişey olcak demişti inancım yok

Yani millet uzun lafın kısası bunlar bi şekilde o an yaşadıklarını yada hayatındaki insanları bilebiliyorlar ama bi fal uzmanı olarak çok rahat söyleyebilirim ki hiç kimse geleceği bilemez. sadece fikir yürütebilirler. Çünkü yarın ne olacağını sadece Allah bilebilir...

http://www.diyanet.gov.tr/yayin/basiliyayin/yweboku.asp?sayfa=25&yid=25

anladığım kadarıyla bi birsen garip biriymiş teli yada adresi varsa yazabilirmisin canım bide nekadara bakıyor?

Gülere gitmiştim üzerinden 1 seneye yakın zaman geçti..
Geçmişime dair her şeyi aynen bildi. Elinde bir kağıt ve kalem vardı bir şeyler yazdı. Kağıdı kapattı, bana sorular sordu. Cevaplarımı verdikten sonra kağıdı açıp bana gösterdi. Söylediğim şeyleri ben söylemeden önce bir kaç kelimeyle kağıda yazmış. Çok etkilenmiştim.. Ancak geleceğe dair söylediği HİÇ BİR ŞEY çıkmadı.. En bsaitinden nisan ayında hayatımın aşkıyla tanışacak ve çok mutlu olacaktım kızlar.. Gördüğünüz üzere ne nisan ne mayıs. Yalnızım :KK9:

Gülere gitmiştim üzerinden 1 seneye yakın zaman geçti..
Geçmişime dair her şeyi aynen bildi. Elinde bir kağıt ve kalem vardı bir şeyler yazdı. Kağıdı kapattı, bana sorular sordu. Cevaplarımı verdikten sonra kağıdı açıp bana gösterdi. Söylediğim şeyleri ben söylemeden önce bir kaç kelimeyle kağıda yazmış. Çok etkilenmiştim.. Ancak geleceğe dair söylediği HİÇ BİR ŞEY çıkmadı.. En bsaitinden nisan ayında hayatımın aşkıyla tanışacak ve çok mutlu olacaktım kızlar.. Gördüğünüz üzere ne nisan ne mayıs. Yalnızım :KK9:

güler in numarasını verebilirmisin :KK6:

X