Bursa'da Falcı

hayalim kafede fal bakanlar tamamen sallıyo gitmeyin paranıza yazık olur resmen dalga geçtik yani 0 yetenek

cerene baktırmştm, hayalim cafeydi orasıda sanırm, emin deilim ama, mydonose cafenin ilersinde bi cafedeydi işte.. onada gitmeyn 40 lirada paramı almştı boşuna... bu arada bu ayşe bahsi o çok geçen ayşe deil anladığım kadarıyla bu farklı biri...

kızlar ayşe abla benim tanıdığım olur gidin çok tatlıdır evde bakması kafanızı karıştırmasın çok temiz kalpli biri cana yakındır. benim adımı verin sizinle ilgilencektir. hatta mavibeyaz sen gittin sanırım. aradı beni dün kızlar gelcek gel sende diye işim vardı gelemedim. 10 liraya bakıo hiç bişey değil. ve bana söylediği herşey çıktı. deneyin kesinlikle. cumartesi pazarına yakın evi siz arayın o sizi alır. numarasını yazdım ben. BU AYŞE ABLAYI KİMSE BİLMİYO ÖNCEKİ SAYFALARDA BAHSEDİLEN AYŞE ABLA DEĞİL KARIŞTIRMAYINN...

evet canım ben baktırmıştım 2 sene önce falan bugune kadar ne dediyse çıktı. arkadaşlarımı götürdüm onlarda çok beğendiler sürekli gıdıorlar şimdi

kızlar haticeye ben gittim tamemen atıyo torat falıda berbat yanındaki uzun saçlı kız baktı bana kahve falı hiç BİLEMEDİ BOŞUNA GİTMEYİN PARANIZA YAZIK BU AYŞE hanımı merak ettim yanlız biliyormu gerçekten

kızlar ayşe abla benim tanıdığım olur gidin çok tatlıdır evde bakması kafanızı karıştırmasın çok temiz kalpli biri cana yakındır. benim adımı verin sizinle ilgilencektir. hatta mavibeyaz sen gittin sanırım. aradı beni dün kızlar gelcek gel sende diye işim vardı gelemedim. 10 liraya bakıo hiç bişey değil. ve bana söylediği herşey çıktı. deneyin kesinlikle. cumartesi pazarına yakın evi siz arayın o sizi alır. numarasını yazdım ben. BU AYŞE ABLAYI KİMSE BİLMİYO ÖNCEKİ SAYFALARDA BAHSEDİLEN AYŞE ABLA DEĞİL KARIŞTIRMAYINN...

yok tatlm ben hastalıktan gidemedm hala.. ama hemen ariyrm şimdi, gülşah tavsiye etti diycem.. :KK66: saol tatlm memnun kalırm bende inş..

umuta gidenler yazabilir mi, geleceği çıkıyor mu umutun? başarandaki ayşe ya da umut, hangisinin geleceği çıkıyor?

valla başarandaki ayseyi çok iyi tanıyorum.. hatta evimde bile ikamet etti .. bakım konusunda atıyor bana göre arasıra tutuyo oda cok yorgun yada panik atagı tutmadıgı zaman .. kişi olarak iyi birisi ama falda atmasyon ilk dönemlerindeki gibi suan bakamıyor gecirdigi hastalıktan dolayı.. bende bursada arastırırken falcı aysun ablayı buldum bana göre cok güzeldi bakımı tavsiye ederim kızlar ...

canım bizim dediğimiz ayşe ablayla senın bahsettiğin kişiyle aynı değil. bu ayşe abla dışarıya bakmıyodu yeni başladı bakmaya okta güzel bakıyo her dediği çıkıo hemen hemen tavsiye ederim..

valla başarandaki ayseyi çok iyi tanıyorum.. hatta evimde bile ikamet etti .. bakım konusunda atıyor bana göre arasıra tutuyo oda cok yorgun yada panik atagı tutmadıgı zaman .. kişi olarak iyi birisi ama falda atmasyon ilk dönemlerindeki gibi suan bakamıyor gecirdigi hastalıktan dolayı.. bende bursada arastırırken falcı aysun ablayı buldum bana göre cok güzeldi bakımı tavsiye ederim kızlar ...

Bu aysun nerde ne kadara bakıo cnm, gelecekle ilgilide dedikleri cikiomu...

Bu aysun nerde ne kadara bakıo cnm, gelecekle ilgilide dedikleri cikiomu...

aysun abla ataevlerde evet dedikleri cıkıyor ..ve bakımı gercekten cok güzel acıklayıcı kafandaki herseyide sorabiliyorsun bakımdan sonra tek tek cevap veriyor her kafana takılana zaten kendi diyor sorun varsa sorabilirsin diye nette cevap veriyor.. 75 liraya bakıyor canım.. eger gidebilecek konumda değilsen telefondada bakıyor hesabına para yatırınca ..eger yapılması gereken seyler varsa onlarıda söylüyor

X