Bursa'da Falcı

Kızlar tanıdığım biri var bundan 1 sene önce baktırmıştım. buzamana kadar her dediği harfi harfine çıktı. arkadaşlarımı götürdüm onlar bile şok oldu hemde 10 tlye bakıyor.

bu hatice burç sinemasının üstü derken tam olarak neresi tatlim.. ? bide 10 liraya baktırdığın falcının adı ne ve nerde tam olarak?? iyimiş valla her ikiside, gayet uygun ücretleride.. sen sanırım 10 liraya bakanı daha çok tavsiye ediyosun??

canım 10 liraya bakıo dediğim çok saf temız kalpli yani cinleri falan yok ama güzel bılıyo temiz kalpli diye galba. başaran tarafında oturuo. eskş cumartesi pazarının kuruldugu yol üzerinde. hatice ablanın yeride hayalim kahve diye bi cafe arap şükrüye giden yolda. maydones kafeyı bılıosan onun biraz ilerisinde. hatice ablanın tarot falını öneriyorum tarot duyduysan geleceğe ait herşeyi gösteriomuş doğru olarak. bence ikisinede git 30 lira tutcak sana :)

bu hatice burç sinemasının üstü derken tam olarak neresi tatlim.. ? bide 10 liraya baktırdığın falcının adı ne ve nerde tam olarak?? iyimiş valla her ikiside, gayet uygun ücretleride.. sen sanırım 10 liraya bakanı daha çok tavsiye ediyosun??

canım 10 liraya bakıo dediğim çok saf temız kalpli yani cinleri falan yok ama güzel bılıyo temiz kalpli diye galba. başaran tarafında oturuo. eskş cumartesi pazarının kuruldugu yol üzerinde. hatice ablanın yeride hayalim kahve diye bi cafe arap şükrüye giden yolda. maydones kafeyı bılıosan onun biraz ilerisinde. hatice ablanın tarot falını öneriyorum tarot duyduysan geleceğe ait herşeyi gösteriomuş doğru olarak. bence ikisinede git 30 lira tutcak sana :)

Üç harflilerinin olmaması çok iyi, çünkü üç harflileri olanlar malum yöntemle aklımızı okudukları icin fal sonrası insan mahfoluyo, kent Meydanı'nın ordaki Murat ta faldan sonra mahvolmstm ağırlıktan sikintidan, aglamistm çok.. Özellikle onu asla tavsiye etmiyorm bu yönden, fal sonucta, bize zarar verdiginde amacindan sasiyo.. Neyse tatlm saol tavsiyelerin icin, tarot hic baktirmadm, hatice hanımın kahve falida iyi mı? Basaran, ctesi pazarının ordaki ismi ne cnm? Oraya gidip sorarsam bulurum heralde, yakınında market fırın gibi bisi yokmu tatlm, gidipte bulamazsam diye diyorm...

canım 10 liraya bakan abla evde bakıyo. ancak onunla telefonla irtibat kurabilirsin. herhangi biyerden o yada kızı gelir alır seni. hatice ablanın kahve falına baktırmadım ama yanında çalışan bi abla var oda çok iyi bakıyo. onun baktıgı 20 lira

Üç harflilerinin olmaması çok iyi, çünkü üç harflileri olanlar malum yöntemle aklımızı okudukları icin fal sonrası insan mahfoluyo, kent Meydanı'nın ordaki Murat ta faldan sonra mahvolmstm ağırlıktan sikintidan, aglamistm çok.. Özellikle onu asla tavsiye etmiyorm bu yönden, fal sonucta, bize zarar verdiginde amacindan sasiyo.. Neyse tatlm saol tavsiyelerin icin, tarot hic baktirmadm, hatice hanımın kahve falida iyi mı? Basaran, ctesi pazarının ordaki ismi ne cnm? Oraya gidip sorarsam bulurum heralde, yakınında market fırın gibi bisi yokmu tatlm, gidipte bulamazsam diye diyorm...

Murat olmuşu bitmişi bilir ama çok negatif yorumluyo olayları, gelecekle ilgilide pek tutmadı bana dedikleri, iyi deil yani, zaten öyle bı negatiflik yüklüyoki sana, sıkıntı verio, 40 liraya bakıo istersen yerinide söyleyeblrm.. Bu 10 liraligin nosunu bana özel msj atarmsn cnm olmadı beraberde gideblrz bı yerde bulusup bu aralar gitceksen.. :)

yok canım boşver ozaman muratı içimi karartmıyayım hiç :) ben daha yeni gittim ayşe ablaya numarasını vereyim sana gülşah gönderdi beni demen yeterli 10 lira dedi bana dersin. o sana evide tarif etçektir. genelde akşamları evde oluyo. 0DCA F0ÇÇ ÇE CF

Murat olmuşu bitmişi bilir ama çok negatif yorumluyo olayları, gelecekle ilgilide pek tutmadı bana dedikleri, iyi deil yani, zaten öyle bı negatiflik yüklüyoki sana, sıkıntı verio, 40 liraya bakıo istersen yerinide söyleyeblrm.. Bu 10 liraligin nosunu bana özel msj atarmsn cnm olmadı beraberde gideblrz bı yerde bulusup bu aralar gitceksen.. :)

canım yanlış yazmışım 0DCA F0Ç ÇE CF bu şekilde olucak :KK66:

kızlar haticeye ben gittim tamemen atıyo torat falıda berbat yanındaki uzun saçlı kız baktı bana kahve falı hiç BİLEMEDİ BOŞUNA GİTMEYİN PARANIZA YAZIK BU AYŞE hanımı merak ettim yanlız biliyormu gerçekten

kızlar başarandaki meşhur ayşe bacının söyledikleri çıkıyor mu? çok merak ediyorum gidenler yazabilir mi?

BENİM GİTMEDİGİM KALMADI AYŞE ÖZKAN FERİHA GÜLER HATİCE HEPSİ AYNI ŞEYİ DEDİ ÇIKAN YOK yokmu şöyle her dedigi çıkan biri

ayşe çok iyiydi eskiden gelecek geçmiş resmen okurdu şimdi çok karıştırıyo diye duydum ama o kadın karıştırsada bilir yani arabanın rengine camındaki satılık yazısına kadar okurdu

evet ama dün kabul etti bizi gittik çok tatlı bir bayan umarım dedikleri çıkar

ben kaç gündür gidicem gidicem, gripten gidemedim, benden önce davranmşsn.. bide evde bakması tedirgin etti, bi cafede falan randevulaşılsa keşke.. ama herkes iyi diyo gidicem artık sende memnun kaldın sanırım... başaran ctesi pazarının ordan mı aldı seni...

X