Bursa'da Falcı

Merhabalr kizlar,

gecen yil akrabalarimiz annemi Bursa´da bir falciya götürmüsler, su fali bakiyormus, hayatindaki tüm insanlari tek tek sayiyormus isimleriyle. Adi yalnis hatirlamiyorsam Ayse idi herhalde falcinin. Taniyaniniz, gideniniz varmi ona?

bugün itibariyle gül hanıma gitmişlerden biri oldum nihayet, merkezde bi cafede buluştuk, müzik falan vardı, pek rahat edemedi gül hanım.. dışardaki taburelerde bakmak istedi bu yüzden.. bide saolsun dilenci bi kız dadandı, onada sinirlendik falan, falım kısa sürdü haliyle.. size tavsiyem sakin bi cafe tercih etmeniz, neyse artık olan oldu.. :KK43: tarih falan vermedi banada, herşeyim kapalı ve sıkıntılı olduğumdan göremediğini söyledi.. dedikleri çıkar mı, çıkarsa yenden yazarm, pek bişeyde demedi sanki.. çok tatlı bi bayan gül hanım, ve asla ağırlık olmuyo üzerinizde faldan sonra.. ama net şeyler söylemedi bana, bilmiyorum zaman göstericek sanırım.. ayşeye gitmek isteyen olursa, birlikte gidebiliriz, eve tek gitmek

bana lütfen biri acil olarak başaran taraflarında oturan aysenın nosunu ozel msj olarak atarsa çok sevinirim lütfennnnn

ya arkadaşlar bi tane mi iyi falcı yok koskoca bursada.. hiç tavsiye etcek olan yok mu..??? Gülü merak ediyodum bursada gittiğim 6.falcıydı... iyi bir falcıdır belki ama bana bakamadı yani hani klasik şu arkadaşına dikkat et falan derler ya, öyle bişey bile diyemedi.. ben çalışmıyorm ona bile şaşırdı, çalıştığımı düşünmş..!! biri hakkında soru sordm ariyck yada aramiyck bile diyemiyo, ortadan konuşuo, seni düşünüo falan diyo, şöyle biri böyle biri diyo, ben zaten biliorm öyle olduğunu.. ne bilim hiç tatmin olmadm.. bende nazar filan var ondan bakamamıştr belki bilemiyorm... mydonose cafedeki 5 liraya bakan kız bile daha iyiydi.. 100 lirada gitti cabası.. hep iyi duymştm halbuki gül hanımı.. :KK43: ayşeyi merak ediyodm, bi o kaldı gitmedğm zaten bursada, onuda tavsiye etmiyolar... :KK43:

ayşe ye bende baktırdım boşuna paranı verme sadece lügat gibi isim sayıyor elbet 10 isimden bir kaçı tutuyor

burç sinemasının üst tarafında hatice abla diye biri var hem fal bakıyo hem tarot falı benim nerdeyse herşeyimi bildi.

ya arkadaşlar bi tane mi iyi falcı yok koskoca bursada.. hiç tavsiye etcek olan yok mu..??? Gülü merak ediyodum bursada gittiğim 6.falcıydı... iyi bir falcıdır belki ama bana bakamadı yani hani klasik şu arkadaşına dikkat et falan derler ya, öyle bişey bile diyemedi.. ben çalışmıyorm ona bile şaşırdı, çalıştığımı düşünmş..!! biri hakkında soru sordm ariyck yada aramiyck bile diyemiyo, ortadan konuşuo, seni düşünüo falan diyo, şöyle biri böyle biri diyo, ben zaten biliorm öyle olduğunu.. ne bilim hiç tatmin olmadm.. bende nazar filan var ondan bakamamıştr belki bilemiyorm... mydonose cafedeki 5 liraya bakan kız bile daha iyiydi.. 100 lirada gitti cabası.. hep iyi duymştm halbuki gül hanımı.. :KK43: ayşeyi merak ediyodm, bi o kaldı gitmedğm zaten bursada, onuda tavsiye etmiyolar... :KK43:

Kızlar tanıdığım biri var bundan 1 sene önce baktırmıştım. buzamana kadar her dediği harfi harfine çıktı. arkadaşlarımı götürdüm onlar bile şok oldu hemde 10 tlye bakıyor.

X