- 7 Ağustos 2011
- 4
- 0
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
yok galiba yaaaa
sen bılıyormusun ıletısım bılgılerını ? bılıyorsan yazarmısın bır zahmet
yok galiba yaaaa
Sevgili Arkadaşlar,
Biz en iyisi hep beraber başka bir forum veya sitede veya bilen varsa daha uygun bir paylaşım sitesine geçelim rahatça bilgi alışverişi yapabilelim. O yasak bu yasak, nedir bu şimdi ben anlayamadım, niye buradayız o halde!!! gereksiz laf salatası yapmak için mi? Bilgi paylaşmayacaksak ne gereği var vakit harcamaya verimsiz bir forumda diye düşünüyorum ben şahsen.:84:
bursada harika falcı var kızlar adı ece herseyi biliyor ben gitdim bayıldım herseyi ama yapıyor sıcaklık sogukluk her seyi biliyor teli xxxxxxxxxxxxxxxxxx
cnm bu ece ye nasıl ulaşabiliriz özelden mesaj atamazmısın bana merak ettim çok yada tarif etsen çok sevinirim inanılmaz merak ediyorum
bende uzun süredir yazılanları takıp edıyorum ve sonunda bende üye oldum :)) benım gittigim bı falcı vardı bursada ve kadının bana söyledıklerı karsısında resmen nutkum tutuldu. Şu zamana kadar söyledıgı cogu seyde cıktı ısmı emıneydı numarası bende yok ama arayıp randevu alıosun heykeldekı güllüoğluna gelıyor ve orada bakıyor genellıkle. ama kadının başka alemlerle baglantısı vardı resmen :)) zatenn hal ve hareketlerınden de çok bellı edıyor kendını. eve döndükten sonra 1 saat nerdeyse agladım perısan ettı söyledıklerı karsısında ama çogu da çıktı..
acaba bu bayana nasıl ulaşabilirz , sen nasıl ulaştın ? bir de ne kadara baktı acaba :)
bursa da bildim falcı var canım 30 yasında bayan harika bakıyor telini yazayorum sXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX teli cok uzuza bakıyor vede harika
gereklibilgileri cemre arkadaş verdim.falcının adı meryem.seçil dönerin orda
heykelde güllüoğlu varya orda bakıyormus genellıkle. yanı randevulaşıyorsunoraya gelıyormus. oraya bı sorsan belkı nasıl ulaşılacagını soylerler ben numarasını bulmaya calışırım ama özel mesaj atamıyorum50 lıraya bakıyor ama ne derse çıktı.. ama kadın normal degıl başka alemlerle ılgısı var onuda söylıyım :s
heykelde güllüoğlu varya orda bakıyormus genellıkle. yanı randevulaşıyorsunoraya gelıyormus. oraya bı sorsan belkı nasıl ulaşılacagını soylerler ben numarasını bulmaya calışırım ama özel mesaj atamıyorum50 lıraya bakıyor ama ne derse çıktı.. ama kadın normal degıl başka alemlerle ılgısı var onuda söylıyım :s