Bursa'da Falcı

Ben gittim Bekir hocaya .bir tabak verdi içinde dua yazan ordan yemek yiyince okunmuş oluyormus bir de sabun verdi bununla yıkan diye hepsi saçma geldi ama yaptim mecbur .hiç bir sey de duzelmedi

Telvede Dicle hanım var ben 2 sene önce baktirdim ne dediyse yasadim resmen .altiparmaktaydi yeri geçenlerde ulasmaya çalıştım bulvara geçmiş telve fal yazınca çıkıyor

Merhaba melis hanımı aradık mydonoseu ama üniversiteye donmus başka bir bayan vardı aslı hanm o da vasatti açıkçası o kadar ben de bilirim mydonoseun FSM şubesinde bir bayana baktırdık evde baktı su baktirdik çok memnun kaldık.emre beye de gittik ben çok begenmedim ama arkadaşım memnun kaldı ferihaya ulaşamadık

Benimde numaraya ihtiyacım var özelden yazabilir misiniz

Numarayı gönderebilir misiniz?

Bende alabilirmiyim Umitun numarasını

Benisterim

B
Ursada umutum nosunu nasıl bulabiliriz yaa bende onun nosunu arıyorum

Neredeyse yazılan herkese gittim. Umut para tuzağı. Gereksiz o fala o kadar vermek.Aynı değerde falı baktırırsın 50 ytl ye. Feriha kuş var haber var diyip duruyor. Gül hanım takır takır geçmişi söylüyor ama gelecek pek tutarlı değil. Telvede melis ve dicle vardı. Ben dicleye kardeşim de melise girmiştik aynı anda çıkmak için. İkisi de çok iyiydi memnun ayrıldık. Hala daha dedikleri seneler geçse de yaşanıyor. Telveye yeniden gittik ikisi de yoktu. Aslı diye uzun boylu bir kadın vardı bende bakıyorum dedi. Kahve baktırdım ama helal etmiyorum ben o parayı ona. Saçma sapan şeyler söyledi, sende büyü var bozalım dedi ve 4 bin gibi bir meblağ istedi. Hayır güzel baksa hadi neyse diyeceğim. Burçlardan konuştu durdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…