- 14 Mart 2018
- 17
- 7
- 37
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #2.401
bana da yazar misiniz ozelden ayse'nin nosunu?Merhaba falcı ayşe hanımın nunarası hala varmı sizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana da yazar misiniz ozelden ayse'nin nosunu?Merhaba falcı ayşe hanımın nunarası hala varmı sizde
Evde baktırdığınız kim bilgilerini verir midinizMerhaba melis hanımı aradık mydonoseu ama üniversiteye donmus başka bir bayan vardı aslı hanm o da vasatti açıkçası o kadar ben de bilirim mydonoseun FSM şubesinde bir bayana baktırdık evde baktı su baktirdik çok memnun kaldık.emre beye de gittik ben çok begenmedim ama arkadaşım memnun kaldı ferihaya ulaşamadık
Bulabildiniz mi numarayı bana da atabilir misiniz özeldenŞu mudanyadaki deniz hanimin numarasi kimde varsa bana da atabilir mi?
Maalesef bulamadim.Bulabildiniz mi numarayı bana da atabilir misiniz özelden
Numarasını isteyebilir miyim hala mudanyadamıkızlar bişey diyecem bu tarif bildiğimiz Ayşe işte inli cinli olan. İlk bahsettiğimiz. Sabahları gidin :) Teli de bende var isterseniz :)
Merhaba size özelden yazdım bu umutun telefon numarasını bende alabilir miyim rica etsemKızlar bende umutun numarası var isteyen ulaşsın özelden yazayım.Fakat beklentinizi yüksek tutmayın.İki kuzenimi söylediği herşey çıkmıştı seneler once.Onların referansıyla gittim.Bana hiçbirşey soylemedi.Sende görünmüyor dedi kapattı.350mi 400 mü ne fiyatı
falci umut'tan bahsediyorum? cekirgdeki adresi de degismis cunku sanirim? son zamanlarsa goden birine ihtiyacimkz vartelefon numarasi mi degsiti acaba ? bilen veya bu sene icinde giden varsa yazar mi?ben ulasamiyorum olan numaradan kullanilmiyor diyor. Bugun de 19u
siz buldunuz mu numarayi? 0538 ile baslayan artik kullanilmiyor sanirimBanada en acilinden umutun numarasını gönderebilirmisiniz?
Bircok yere baktırdım . Çok iyi bakan yok .. ama Arap Şükrü alt sokagi nda hafif kilolu bir bayan bakıyordu dedikleri ciktikızlar bursada bildiğiniz iyi bi falcı varmı....
Bana numarasını atabilir misiniz lutfen suan beklıyorumBende Deniz hanıma gittim gerçekten çok iyi bakıyor kötüydü iyiyide söylüyor yalan Yok
Merhaba deniz hanımın numarasını bana gönderebilir misinizBende Deniz hanıma gittim gerçekten çok iyi bakıyor kötüydü iyiyide söylüyor yalan Yok