Bursa'da Falcı

Merhaba dediğiniz falcı Telefondan fal bakıyor mu merak ettim denemek istiyorum

Bekir Hoca'nın telefon numarası var mı acaba? verebilir misiniz
Şu adamdan uzak durun daha önce de yazdık. Adam bildiğimiz dolandırıcı üstüne tacizci...
İğrenç pis bı çay bardaginin içindeki hoca efendiyi görmüyorum sinir olmuştu bana olmayan birşeyi nasıl gorceksem

Sitede yazılan bütün falcılara gittim neredeyse.. sadece memnun kaldığım üç kişi oldu.. ilki feriha. Kapalı yaşlı bir teyze sadece kahve falı bakıyor. Biraz yüzeysel ama tutuyor. İkincisi my donose cafe var altıparmakta melis baktı tarot baktırdım ve beni çok şaşırttı doğrusu. Geçmişi çok iyi baktı ve gelecekle alakalı dedikleri de tutarlıydı. İki tanesi çıktı diğerlerini bekliyorum. Tarotu iyiymiş. Üçüncüsü de mudanyada budonun soluna doğru biraz yürürken pembe bir cafe var. Emre bey baktı o da epey şaşırttı beni.. bunlar dışında cidden hepsi vasat. Falaaddine atın daha iyi

Ferijanın numarasını alabilir miyim?

merhaba canim sen bu kisilere ne zaman baktirdin ? hala oradalarmi ? hangi zamanlarda bakiyorlar ve fiyatlar nasil ? cok yogun oluyormu sira gelirmi ?

Kızlar merhaba daha önce falcı Ayşeyle tesadüf eseri bir kuaförde karşılaştık ve ayaküstü bana bir fal baktı ayaküstü olmasına rağmen takır takır her şeyi sıraladı geçmişten tutta sınavdan alacağım puana kadar yani geleceğide bildi dediği puanı aldım virgülüne kadar. Ancak kendisinin artık bakmadığını duydum ne kadar doğru bilmiyorum ya kendisine ulasabileceğim bir numara vs ya da onun kadar güzel bakabilecek birini arıyorum Bursada yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…