-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #2.341
Bende deniz hanımın numarasını istiyorum bilen biri verebilirmiRica etsem ben de Deniz Hanım'ın numarasını alabilir miyim?
Bende deniz hanımın numarasını alabilir miyimBende deniz hanımın numarasını istiyorum bilen biri verebilirmi
Buldum da çıkmıyor kiMrb ferihanın numarasını bulabildinizmi banada verirmisiniz
Ben de Deniz hanımın numarasını alabilir miyim özelden?Bende deniz hanımın numarasını alabilir miyim
Merhaba dediğiniz falcı Telefondan fal bakıyor mu merak ettim denemek istiyorumAynen tatlım öyle yap. Ben de öyle yapmıştım. Memnun kalacağını düşünüyorum ama sen gene de önce normali bi dene. Falcıların işi belli olmaz ne kadar iyi olursa olsun a.s Tek gitmende hiçbir abeslik yok. Ben de genelde tek gidiyorum ona zaten. Kalabalık da olmuyor. Çünkü daha önce de dediğim gibi pek bilinmiyor... Rahat ol yani yerimseniben Bu arada tarot da bakıyor. Ama ben kesinlikle tarot bakma taraftarı değilim diyor. Tarotta iyi söylenenlerin de kötü söylenenlerin de mutlaka ama mutlaka çıkacağını söylüyor. O yüzden kendisi tavsiye etmiyor tarotu. Onu da 50 tl ye bakıyor...
Şu adamdan uzak durun daha önce de yazdık. Adam bildiğimiz dolandırıcı üstüne tacizci...Bekir Hoca'nın telefon numarası var mı acaba? verebilir misiniz
Ben de alabilir miyim deniz hanımın numarasınıBuldum da çıkmıyor ki
Merhaba falcı ayşe hanımın nunarası hala varmı sizdekızlar bişey diyecem bu tarif bildiğimiz Ayşe işte inli cinli olan. İlk bahsettiğimiz. Sabahları gidin :) Teli de bende var isterseniz :)
Varsa bende özelden alabilirmiyimBen de Deniz hanımın numarasını alabilir miyim özelden?
Merhaba denize giden oldu mu ve numarasını atabilir misinizBen de alabilir miyim deniz hanımın numarasını
Ferijanın numarasını alabilir miyim?Sitede yazılan bütün falcılara gittim neredeyse.. sadece memnun kaldığım üç kişi oldu.. ilki feriha. Kapalı yaşlı bir teyze sadece kahve falı bakıyor. Biraz yüzeysel ama tutuyor. İkincisi my donose cafe var altıparmakta melis baktı tarot baktırdım ve beni çok şaşırttı doğrusu. Geçmişi çok iyi baktı ve gelecekle alakalı dedikleri de tutarlıydı. İki tanesi çıktı diğerlerini bekliyorum. Tarotu iyiymiş. Üçüncüsü de mudanyada budonun soluna doğru biraz yürürken pembe bir cafe var. Emre bey baktı o da epey şaşırttı beni.. bunlar dışında cidden hepsi vasat. Falaaddine atın daha iyi
merhaba canim sen bu kisilere ne zaman baktirdin ? hala oradalarmi ? hangi zamanlarda bakiyorlar ve fiyatlar nasil ? cok yogun oluyormu sira gelirmi ?Sitede yazılan bütün falcılara gittim neredeyse.. sadece memnun kaldığım üç kişi oldu.. ilki feriha. Kapalı yaşlı bir teyze sadece kahve falı bakıyor. Biraz yüzeysel ama tutuyor. İkincisi my donose cafe var altıparmakta melis baktı tarot baktırdım ve beni çok şaşırttı doğrusu. Geçmişi çok iyi baktı ve gelecekle alakalı dedikleri de tutarlıydı. İki tanesi çıktı diğerlerini bekliyorum. Tarotu iyiymiş. Üçüncüsü de mudanyada budonun soluna doğru biraz yürürken pembe bir cafe var. Emre bey baktı o da epey şaşırttı beni.. bunlar dışında cidden hepsi vasat. Falaaddine atın daha iyi
Merhaba deniz hanim mudanyada nerde kafede mi evde mi bakiyor ve telefonunu alabilir miyim? SevgilerBen de alabilir miyim deniz hanımın numarasını