Bursa'da Falcı

Arkadaşlar venüs hanım var. Tek geçerim. sanatçılardan da gidenler var o bayana . Nokta atışları yapıyor ve zaman veriyor. özlüce de oturuyor .2 kez gittik biz çok iyi .youtube da epey abonesi var. Venüsün tarot gezegeni diye aratın numarası yazıyor orada .

W
Ben gittim. Parasının hakkını sonuna kadar veriyor. Bize sülalenin isimlerini saymisti hala aklima geldikçe tüylerim ürperir. Soracağıniz şeyler varsa sorabilirsiniz
. Fala tövbe ettim aslında ama bu ara çok sıkıntılı günler geçiriyoruz, bana onerebileceginiz falcı var mı acaba

Burada Venüs hanımı önermiş bir arkadaş.youtubetan bulduk kendisini numarasını aldık orada bir sürü videosu var .kusenimle randevu aldık gittik. Sizlere sonucu yazmak için üye oldum şimdi. Çok Harika bir bayan , partnerlerimize bilinçaltı okuması falan yaptı . 100.yılda oturuyor harbi nokta atışları var tavsiye ederim. Öneren arkadaşa teşekkür ediyorum

Yazan arkadas YouTube adresini vermiş oradan ulaştık Venüs hanıma.sanirim burada telefon numarası vermek yasak.ama orada yaziyordu numarasi aradik randevu aldik.sanki kartlar bahane gibi ,çünkü kartlara çok fazla bakmiyor çok memnun kaldik

Konaklı'daki Bekir Beye gitmeye karar verdik annemle arkadaşlar.Ancak hangi gün, saat kaçta gideceğimiz konusunda hiç bir bilgim yok il dışından gelecegiz.Daha önce kendisine gittiniz mi onca yolu boşuna gelmeyelim.

Konaklı'daki Bekir Beye gitmeye karar verdik annemle arkadaşlar.Ancak hangi gün, saat kaçta gideceğimiz konusunda hiç bir bilgim yok il dışından gelecegiz.Daha önce kendisine gittiniz mi onca yolu boşuna gelmeyelim.
GİTİİNİZMİ ACABA BEKİR HOCA'YA MEMNUN KALDINIZMI ?

X