- 17 Aralık 2015
- 399
- 203
- 34
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #2.301
Bilmiyorum ki gülser diye biri numarasını buldum baktırmayacağım galiba amaCekirge devlet hastanesinin orada ki güler mi dediğiniz oysa hiç tavsiye etmem ben hiç memnun kalmadım 1 yıl önce gitmiştim kahve ve bocuk taşlarla bakıyor
Bursa'da mısın bilmiyorum ama Bursa'da Baktırmak istersen bildiğim iyi biri varBilmiyorum ki gülser diye biri numarasını buldum baktırmayacağım galiba ama
kim?Bursa'da mısın bilmiyorum ama Bursa'da Baktırmak istersen bildiğim iyi biri var
Deniz hnm mudanya da
Özelden numarayı gönderdim harika tarot ve kahve falı bakıyor buradan da ihtiyacı olan kişilere tavsiye ettim memnun olduklarını söyledilertelefonunu alabilir miyim ? memnun musun
msj gelmedi banaÖzelden numarayı gönderdim harika tarot ve kahve falı bakıyor buradan da ihtiyacı olan kişilere tavsiye ettim memnun olduklarını söylediler
Tekrar gönderdim özel den Deniz Hanım'ın numarasınımsj gelmedi bana
Özelden numarayı gönderdim harika tarot ve kahve falı bakıyor buradan da ihtiyacı olan kişilere tavsiye ettim memnun olduklarını söylediler
rica etsem benimle de paylaşabilirmisiniz?Rica etsem bana da numarasını özelden atabilir misiniz?
Rica etsem numarayı bana da gönderebilir misiniz?Özelden numarayı gönderdim harika tarot ve kahve falı bakıyor buradan da ihtiyacı olan kişilere tavsiye ettim memnun olduklarını söylediler
Bende özelden numarayı alabilir miyim lütfen?Deniz hnm mudanya da
Bende alabilir miyim lütfen numarayı ?rica etsem benimle de paylaşabilirmisiniz?
Bendr numarayı alabilir miyim ?Tekrar gönderdim özel den Deniz Hanım'ın numarasını
Bende alabilir miyim lütfen numarayı?Bende alabilir miyim lütfen numarayı ?
Bende alabilir miyim lütfen numarayı?Rica etsem numarayı bana da gönderebilir misiniz?
Bende alabilir miyim lütfen numarayıRica etsem numarayı bana da gönderebilir misiniz?
Bende alabilir miyim lütfen numarayı?rica etsem benimle de paylaşabilirmisiniz?
Bende alabilir miyim lütfen numarayı?Deniz hnm mudanya da