- 21 Ocak 2014
- 154
- 109
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #2.321
Bende alabilir miyim lütfen numarayı?
Özelden Deniz Hanım'ın numarasını gönderdimRica etsem numarayı bana da gönderebilir misiniz?
Özelden gönderdim Deniz Hanım'ın numarasınıBendr numarayı alabilir miyim ?
bana numarasını verebilirmsiniz?özelden numara ya da adres verir misin?
numarayı benimle de paylaşabilirmisiniz?özelden numara ya da adres verir misin?
bana rica etsem numarasını atabilirimisiniz?Bursa'da mısın bilmiyorum ama Bursa'da Baktırmak istersen bildiğim iyi biri var
Özelden numarayı gönderdim harika tarot ve kahve falı bakıyor buradan da ihtiyacı olan kişilere tavsiye ettim memnun olduklarını söylediler
Bende numarayı alabilirmiyimÖzelden gönderdim Deniz Hanım'ın numarasını
Rica etsem ben de Deniz Hanım'ın numarasını alabilir miyim?Özelden Deniz Hanım'ın numarasını gönderdim
Merhabalar rica etsem ben de deniz hanımın numarasını alabilir miyim ?Rica etsem ben de Deniz Hanım'ın numarasını alabilir miyim?
Rica etsem Deniz hanımın numarasını alabilir miyim ben de ??Deniz hanimin numarasini ozelden gönderebilir misiniz?
Ben de deniz hanımın numarasını rica edebilir miyim ? TeşekkürlerÖzelden gönderdim Deniz Hanım'ın numarasını
Mrb ferihanın numarasını bulabildinizmi banada verirmisinizKızlar Almira otel in arka taraflarında Feriha diye biri varmış. Numarası var mı sizde ya da bilgisi olan var mı?
deniz hanımın numarasını bana da gönderebilir misinizDeniz hanimin numarasini ozelden gönderebilir misiniz?