Bursa'da Falcı

Gül cafe güle gittim kapalı cafesi randevuyla bakıyor ve dedikleri çıkmıyor ben ne söylersem kanundur çıkar deri yalan 2 sene önce gittik 100 er lira param gitti
Hadi yaa işte insan arayış içinde olunca çok zor Allah kolaylık versin

Günaydın UMUT hakkında neler düşünüyorsunuz giden var mı aranızda ?şu pahalı olan varya o

gittiniz mi umuta acaba bana acil cvp lazım. yarına randevu aldım ama çok pahalı eğer değmeyecekse gitmeyeyim.
Kusura bakma daha yeni gördüm çünkü telefonum servisteydi yeni geldi o yüzden şimdi yazabiliyorum,umut kötü değil iyidir ama biraz kafa karışıklığı yarattı bende ben ara ara giderim geçmiş şimdi ki zaman kişilik analizleri iyidir ama gelecek adı üstünde gelecek yani sadece allah bilir ki bende çıkmayanlar da oldu veya dediklerinin tam tersi çıktı senin nasıl geçti memnun kaldın mı

Kusura bakma daha yeni gördüm çünkü telefonum servisteydi yeni geldi o yüzden şimdi yazabiliyorum,umut kötü değil iyidir ama biraz kafa karışıklığı yarattı bende ben ara ara giderim geçmiş şimdi ki zaman kişilik analizleri iyidir ama gelecek adı üstünde gelecek yani sadece allah bilir ki bende çıkmayanlar da oldu veya dediklerinin tam tersi çıktı senin nasıl geçti memnun kaldın mı
adres, mesaj atcaklardı atmadılar ben de gitmedim. açıkcası geçmiş şimdiki zaman biçok falcı biliyo 400 tl bunun için fazla bence. gitmediğime üzülmedim yani

adres, mesaj atcaklardı atmadılar ben de gitmedim. açıkcası geçmiş şimdiki zaman biçok falcı biliyo 400 tl bunun için fazla bence. gitmediğime üzülmedim yani
Yalnız randevunun olduğu gün için bir gün önceden senin teyit mesajı atman gerekiyordu adım soyadım bu yarınki randevuma geliyorum diye onu yapmadıysan ondan gelmemiş olabilir

çok süper falcı ülviye hanım 30 liraya kahve falı bakıyor isme kadar veriyor çarşamba semtinde..

Son düzenleyen: Moderatör:
X