Bursa'da Falcı

Esin e giden var mı acaba
Ben şubat ayında gitmiştim, kendi ofisinde 100 tl ye bakıyo. Geçmişe ve şu an yaşananlara hakim sayılır kendisi.Uzun bakıyo, şu anda yaşadıklarınızla ilgili sorunlarınız varsa belki yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Fakat gelecek hakkında dedikleri çıkmıyo.. Karıştırıyor bide bazı şeyleri, annen hasta baş bölgesiyle ilgili dedi bana, ama hasta olan ananem.. Nisan ayında nişanın olucak dedi bana, kardeşimin nişanı olucaktı, ki belliydi tarih o zaman.. Şu anla ilgilide karıştırabiliyo yani.. Ben bidaha gitmedim, gitmemde..

Bayanlar çok acil aylardır gidiyoruz bursa dan kardeşim için sonuç alamıyoruz eşi yüzünden bana bakıcı ve yapıcı nolur 2 çocuğu var etkili net derin birisi lazım nolur bilen varsa no adres ne olursa

Bayanlar çok acil aylardır gidiyoruz bursa dan kardeşim için sonuç alamıyoruz eşi yüzünden bana bakıcı ve yapıcı nolur 2 çocuğu var etkili net derin birisi lazım nolur bilen varsa no adres ne olursa
Ben de aynı konu için hoca arıyorum. Nilüfer Konaklı da varmış bir hoca çok yogunmus diye duydum bi marketi varmış galiba Konaklı ya gittiğinizde kime sorsanız gösterirler dediler gönlünden ne koparsa onu alıyormuş. Para önceliği değil yani. Gitmeyi düşünüyorum ama bi yorum falan da görseydim iyiydi. Teyzemin komşusu gitmiş sorununu çözmüş. Bir de bağlarbaşındaki sabriye hocayı duydum onunda numarasını hala bulabilmiş değilim :KK43:

Gül cafe güle gittim kapalı cafesi randevuyla bakıyor ve dedikleri çıkmıyor ben ne söylersem kanundur çıkar deri yalan 2 sene önce gittik 100 er lira param gitti

Ferihayada gittim 3 sene önce şuanı çok iyi biliyor ama gecelek fos çıkmadı arkadaşlar 20 lira gibi bi para verdim gidip baktırın ucuzdu ama gelecek hakkında hayır

Konaklıdaki hoca herkese aynı şeyi yapıyor asma kilitle gidiyosun açıyor falan ama ticarete döndürmüş faydasız
Ben asma kilit açmıyor diyebiliyorum. Gidenler var çünkü. Tabak su sabun falan alıyormuş. Ama tabii niçin gittiğine bağlı. Ben etrafımda kilitle açma yaptığı kişiyi hiç duymadım. Sabriye'nin de tuz aldığını duymadım. Bir de 3'letmek gerekiyormuş Konaklı'dakine.

Hee bana da tabak çanak sabun falan yaptırttı.hatta yıkandığın suyu dışarı mı ne döktürdü düşünün leğenin içine yıkandım:KK45: 6 sene önce hala bekarım güya kısmetimi açtı:rolleyes: konaklı daki hoca

Ben de aynı konu için hoca arıyorum. Nilüfer Konaklı da varmış bir hoca çok yogunmus diye duydum bi marketi varmış galiba Konaklı ya gittiğinizde kime sorsanız gösterirler dediler gönlünden ne koparsa onu alıyormuş. Para önceliği değil yani. Gitmeyi düşünüyorum ama bi yorum falan da görseydim iyiydi. Teyzemin komşusu gitmiş sorununu çözmüş. Bir de bağlarbaşındaki sabriye hocayı duydum onunda numarasını hala bulabilmiş değilim :KK43:
Canım bizde çok önceden gitmiştik konaklıdakine iyi gelmemişti genelde hani uğramışları hastalara bakıyor numarasında internet ten konaklı köyünün muhtarın dan bulmuştuk sabriye hocayı araştırmak lazım bulursan yazarının olmassa özelden

X