Bursa'da Falcı

Telveye yeni gelen bir falcı var gençcene güzel bişi melis adı ama gerçek adı mı bilmiyorum farklı bir şekilde seslenildi. Arapşükrüde ama mükemmel fal bakıyor kızlar yemin ederim resmen bana eski kocamın attığı mesajların ekran görüntüsünü söyledi ben şok oldum. Dedikleri ufak ufak oluyor ilerleyen zamanlarda oldukça yazarım. Realist bakıyor iyiyi de söylüyor kötüyü de tavsiyeler veriyor.

Arkadaşlar eski üyeliğimin şifresini unuttum ama 4 senedir bu başlığı takip ediyorum ve tam bir fal delisiyim Bursa'da gitmediğim falcı kalmamıştır
Meşhur gül falı bırakmış yaşlı bir kadın zaten şuanda Gülün ismini kullanan çok kişi var
Burak a telefonda baktırdım hesabına 50 lira yatırıp iki sene önce .geçmişi ve şimdiyi çok iyi bildi ama geleceğe dair dedikleri hiç çıkmadı
Kurtuluş ve Burak arkadaş diye biliyorum kurtuluşa gelince o falcı değildi ilişki uzmanıyım terapistim diyordu ama psikolojik olarak beni çok rahatlattı.
Yasemin vardı altıparmakta evinde bakıyordu 60 liraya baktırdım iskambil falı güzel bakıyor ama 60 lira fazla ,çok yüzeyseldi
Fatoş hepten üç harflilere karışmıştı yıkanmıyormuş kadın pis kokuyordu falda resmen yanımda başka varlıkların varlığını hissediyordum iyi bildi isim verdi ama çok patavatsızdı
Taksimde bir falcı var Zehra tesadüfen girmiştim ama sanki beni tanıyormuşcasına her şeyi bildi
5 ay oldu kızım üniversiteye yerleşecek gittiğinde hala ordaysa uğrayacağım
Telvedeki melis ve Fatoş aldığı parayı en çok hak edenlerdi
önceden filiz vardı devredince bulamadık ama o da çok nokta atışı yapıyordu
Sonuçta bu falcılara para veriyoruz ve az uz rakamlar değil. Benim şahsi görüşüm bu şekilde baktırmak isteyen olursa yorumlarım bu
Güle arkadaşım 6 sene önce baktırmış onun üzerine kimseyi tanımıyormuş ama maalesef bulamadık
Ulaşabilen hatır için bakabilirse numara verirseniz sevinirim

Bu forumda ismi geçipte gitmediğim yoktur büyük ihtimalle diye düşünmekteyim.. Baktım 2 kişinin ismi dönüyo hemen denemeyi borç bildim tabi SAMİR: Arkadaşlar bu kişi reklam kesinlikle. 5 dk bile bakmadı, telle konuştu hep o süredede. Aşırı yüzeysel, çok ilgisiz ben böyle bişey görmedim, evden çıkıp Cafe ye gittiğim zamana acıdım açıkçası.

MELİS: Bu arkadaşada aynen baktım farklı isim diye deneyeyim dedim. Ama Melis'e bence gidilir, çok gerçekçi.. Uzun ve ayrıntılı bakıyo ve tutarlı.. İki defa arka arkaya gittim yine giderim.

Kızlar merhaba, Bursa'da bağlarbaşındaki sabriye hocanın numarası varmı teyzemde vardı silinmiş lütfen bilen birisi varsa cevap verebilirmi:KK43:

Bu forumda ismi geçipte gitmediğim yoktur büyük ihtimalle diye düşünmekteyim.. Baktım 2 kişinin ismi dönüyo hemen denemeyi borç bildim tabi SAMİR: Arkadaşlar bu kişi reklam kesinlikle. 5 dk bile bakmadı, telle konuştu hep o süredede. Aşırı yüzeysel, çok ilgisiz ben böyle bişey görmedim, evden çıkıp Cafe ye gittiğim zamana acıdım açıkçası.

MELİS: Bu arkadaşada aynen baktım farklı isim diye deneyeyim dedim. Ama Melis'e bence gidilir, çok gerçekçi.. Uzun ve ayrıntılı bakıyo ve tutarlı.. İki defa arka arkaya gittim yine giderim.
Merhaba melisi ben merak ettim dediklerini yaşıyormusun ?

Etibankta oturan Feriha hanımın numarası varsa ozelden bana yazabilir misiniz ? Daha önce dedikleri çıkmıştı hala o evde mi ne zaman orda ulasmam lazım :KK43:

X