- 20 Eylül 2007
- 5
- 0
- 48
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #2.181
Bn çok memnunum genç biri kafede bakıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerede bakıyor kaça bakıyor özelden ya da buradan yazar mısın?Bn çok memnunum genç biri kafede bakıyor
Nasıldı tatlımTugba brn gidicdm persembe randevu aldim haber edicem seni tamm
Onnumara iyi bi insan ne dese cikiyorNasıldı tatlım
Yaşar hoca var zaferin arkasında Hemde Allah rızası için yapıyor ne verirsen diyor el hakkı atıyorum ben bişilerBende ariyorum saglam falci yada hoca bulamadim
İşim oldu gitmeyeceğim bir süre ama tarif edebilirim suya bakıyor suda işine engelleri görüyorsunBidaha nezamn gidersiniz
tam olarak nerde tarif edebilirmisin yada özelden msj atabilirmisin numarasınıYaşar hoca var zaferin arkasında Hemde Allah rızası için yapıyor ne verirsen diyor el hakkı atıyorum ben bişiler
Merhaba melisi ben merak ettim dediklerini yaşıyormusun ?Bu forumda ismi geçipte gitmediğim yoktur büyük ihtimalle diye düşünmekteyim.. Baktım 2 kişinin ismi dönüyo hemen denemeyi borç bildim tabi SAMİR: Arkadaşlar bu kişi reklam kesinlikle. 5 dk bile bakmadı, telle konuştu hep o süredede. Aşırı yüzeysel, çok ilgisiz ben böyle bişey görmedim, evden çıkıp Cafe ye gittiğim zamana acıdım açıkçası.
MELİS: Bu arkadaşada aynen baktım farklı isim diye deneyeyim dedim. Ama Melis'e bence gidilir, çok gerçekçi.. Uzun ve ayrıntılı bakıyo ve tutarlı.. İki defa arka arkaya gittim yine giderim.
Melise gitmen imkansız çünkü 2 haftadır yoktu Cumartesi gelecekmiş başka birine baktırmış olabilir misin tatlım kısa kızıl saçlı bir kızMelise gittim çok kötüydü berbat çok pişman oldum