- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #2.261
Kuzum bana numarasını göndersene bir de nerde bakıyor?Adi esra isteyene ozelden no atarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bana numarasını göndersene bir de nerde bakıyor?Adi esra isteyene ozelden no atarim
Canım nerde bu Umut? Numarasını gönderir misinBen gittim. Parasının hakkını sonuna kadar veriyor. Bize sülalenin isimlerini saymisti hala aklima geldikçe tüylerim ürperir. Soracağıniz şeyler varsa sorabilirsiniz
Umut ne kadara bakıyormuş canım, bir de numarasını gönderir misingittiniz mi umuta acaba bana acil cvp lazım. yarına randevu aldım ama çok pahalı eğer değmeyecekse gitmeyeyim.
Yok mu teli falan çok iyiymişvalla ben ilk fal deneyimimi bursadan bir kadın sayesinde dumur olarak yaşamıştım kadına fal bitiminden sonra dua etmen gerekiyordu fal bittikten sonra kadın bayılıyor ve çocuksu bir yapıya bürünüyordu yalnız bahsetmiş olduğum kadının varlıkları falan vardı ve çatır çatır ne yaşamışsam söylemişti bana 25li yaşlara geldiğimde de hastalıklarla ugrasıcağımı ve hayatımın en zor dönemleri olucagından falan bahsetmişti oldu da dediği gibi, evleneceğim adama kadar nasıl olacagına kadar neler yaşanacağına kadar anlatmıştı ve aslında tek bugune kadar dediğini birebir yaşadığım onun falı olmuştu bursada yaşıyordu adı cevriyeydi yıllar yıllar önce baktırmıştım ve en garip fal deneyimimdi diyebilirim insanın yanında otururken içinden geçeni de mi bilir bi insan yahu, tırsa tırsa fal baktırmıştım yeminle.
yok malesef ne zamandır bulmaya çalışıyorum kendisini ama facebookta falanda bulamadım.Yok mu teli falan çok iyiymiş
Arkadaslar bana umutun numarasini ozelden atar misiniz cok acil?Canım nerde bu Umut? Numarasını gönderir misin
Ya su umutun telefonumu bana ozelden atar mi biriSelam kızlar ben bu fal işlerine yeni başladım açılışı Umut'la yaptım o yüzden beklentim yüksek... Sırada inşallah bekir hocayla karacabey'de ki bir hoca var acaba bildiğiniz kesin sonuçlu uygulama yapan hocalar var mı... Kendileri dua verince ben çok yapamıyorum düzenli olarak. Önerilerinizi bekliyorum..
Görünmüyor deyip kapattı ve 400 mü istedi?Kızlar bende umutun numarası var isteyen ulaşsın özelden yazayım.Fakat beklentinizi yüksek tutmayın.İki kuzenimi söylediği herşey çıkmıştı seneler once.Onların referansıyla gittim.Bana hiçbirşey soylemedi.Sende görünmüyor dedi kapattı.350mi 400 mü ne fiyatı
Numarasını atarsan çok sevinirimKızlar bende umutun numarası var isteyen ulaşsın özelden yazayım.Fakat beklentinizi yüksek tutmayın.İki kuzenimi söylediği herşey çıkmıştı seneler once.Onların referansıyla gittim.Bana hiçbirşey soylemedi.Sende görünmüyor dedi kapattı.350mi 400 mü ne fiyatı
Kıızzz 400 falan vermeyin şunlara, yemin ediyom boşakim bi tane bilgisi için bu kadar parayı hak eder ki?Numarasını atarsan çok sevinirim
Merhabalar, bana özelden numarasını gönderebilir misiniz?Kızlar bende umutun numarası var isteyen ulaşsın özelden yazayım.Fakat beklentinizi yüksek tutmayın.İki kuzenimi söylediği herşey çıkmıştı seneler once.Onların referansıyla gittim.Bana hiçbirşey soylemedi.Sende görünmüyor dedi kapattı.350mi 400 mü ne fiyatı