- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #2.241
Bursa nalbantoğlunda kadın hoca varmış kader kısmet açıyormuş bilen var mı[/QUOT
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bursa nalbantoğlunda kadın hoca varmış kader kısmet açıyormuş bilen var mı[/QUOT
Ben de 3 ay önce gitmiştim. Geçen gittiğimizde komşuları rahatsızlandığını artuk bakmaycagını söyledi. Olan numarası da atık kullanılmıyor maalesefKızlar merhaba, Bursa'da bağlarbaşındaki sabriye hocanın numarası varmı teyzemde vardı silinmiş lütfen bilen birisi varsa cevap verebilirmi
Bana da atarmısınKizlar bursada cok iyi kahve fali bakan birini buldum.isteyene no verebilirim
çok süper falcı ülviye hanım 30 liraya kahve falı bakıyor isme kadar veriyor çarşamba semtinde..[/QUOTacilNoyu verirmisiniz
Ben gittimUMUTa giden biri yazabilir mi lütfen.
Ben gittim. Parasının hakkını sonuna kadar veriyor. Bize sülalenin isimlerini saymisti hala aklima geldikçe tüylerim ürperir. Soracağıniz şeyler varsa sorabilirsinizGünaydın UMUT hakkında neler düşünüyorsunuz giden var mı aranızda ?şu pahalı olan varya o
Yorumlara baktım da umutun bize de söylediği çıkmayan şeyler oldu. Ama mesela gittiğimizde anneannem için evde yasli bir kadın var onu bu sene iyi görmüyorum hazırlayin kendinizi dedi direkt. Kadıncağız iyiydi ama bi sene içinde kaybettik. Yengemin adını söyleyerek x adında biri var kalp hastalığı olacak dedi, yengem iki sene sonra anjiyo oldu stent takıldı ve kalp krizi geçirdi,hala kalp için tedavi görüyor.o gün konuştuk zaten akşama adres mesajı atıcam dedi. atmadı.
kim bu kadın? nasıl ulaşabiliriz?valla ben ilk fal deneyimimi bursadan bir kadın sayesinde dumur olarak yaşamıştım kadına fal bitiminden sonra dua etmen gerekiyordu fal bittikten sonra kadın bayılıyor ve çocuksu bir yapıya bürünüyordu yalnız bahsetmiş olduğum kadının varlıkları falan vardı ve çatır çatır ne yaşamışsam söylemişti bana 25li yaşlara geldiğimde de hastalıklarla ugrasıcağımı ve hayatımın en zor dönemleri olucagından falan bahsetmişti oldu da dediği gibi, evleneceğim adama kadar nasıl olacagına kadar neler yaşanacağına kadar anlatmıştı ve aslında tek bugune kadar dediğini birebir yaşadığım onun falı olmuştu bursada yaşıyordu adı cevriyeydi yıllar yıllar önce baktırmıştım ve en garip fal deneyimimdi diyebilirim insanın yanında otururken içinden geçeni de mi bilir bi insan yahu, tırsa tırsa fal baktırmıştım yeminle.
Şuanda ulaşabileceğim bi adres bi numara bişey bulmaya calısıyorum yıllar önce misafirliğe gelmişlerdi bize o zaman bakmıştı ondan sonra da bi yerden ulaşamadım kendisine ama bulursam burada paylaşırım mutlaka.kim bu kadın? nasıl ulaşabiliriz?
Çok sevinirimŞuanda ulaşabileceğim bi adres bi numara bişey bulmaya calısıyorum yıllar önce misafirliğe gelmişlerdi bize o zaman bakmıştı ondan sonra da bi yerden ulaşamadım kendisine ama bulursam burada paylaşırım mutlaka.
Kim o? Nasıl ulaşabilirizKizlar ben birine kahve fali baktiriyorum.cok memnunum,hic ihtimal vermedigim bir sey icin olacak demisti.bugun oldutavsiye ederim.
Adi esra isteyene ozelden no atarimKim o? Nasıl ulaşabiliriz
Adresini de yazarsanız sevinirimAdi esra isteyene ozelden no atarim