Bursa'da Falcı

Kızlar merhaba, Bursa'da bağlarbaşındaki sabriye hocanın numarası varmı teyzemde vardı silinmiş lütfen bilen birisi varsa cevap verebilirmi:KK43:
Ben de 3 ay önce gitmiştim. Geçen gittiğimizde komşuları rahatsızlandığını artuk bakmaycagını söyledi. Olan numarası da atık kullanılmıyor maalesef

o gün konuştuk zaten akşama adres mesajı atıcam dedi. atmadı.
Yorumlara baktım da umutun bize de söylediği çıkmayan şeyler oldu. Ama mesela gittiğimizde anneannem için evde yasli bir kadın var onu bu sene iyi görmüyorum hazırlayin kendinizi dedi direkt. Kadıncağız iyiydi ama bi sene içinde kaybettik. Yengemin adını söyleyerek x adında biri var kalp hastalığı olacak dedi, yengem iki sene sonra anjiyo oldu stent takıldı ve kalp krizi geçirdi,hala kalp için tedavi görüyor.

Size şu an aileden iki kişi tarafından büyü yapılmış dedi (biz de Zaten abimin son zamanlardaki hali içn gitmiştik, çok yanlış bi ilişkide evlilik yoluna giriyordu ve bambaşka biri olmustu) bize direkt kızın ve annesinin adını, bunlar kim diye sorarak verdi, babasının adını bile söyledi. Abimin 2.adini verdi bu kişiye yapmışlar diye. Ama dedi eksik yapılmış. Biz de dedik iki ismi var, evet ondan muhtemelen yapan kişi acemi biriymiş bir adına yapınca tam tutmamış ama şu an bu çocuk kendi iradesinde değil diye direkt abimi anlattı. Evlenecek bir şey yapamazsıniz gibi duruyor ama kendi yazısında yok bu kız büyü ile yapmış dedi. Ve bir diğer kişi de biz hiç sormamamiza rağmen teyzemin oğlunu söyledi. O ara bizim aile iki taraftan da çalkantılı bir surecteydi, kuzenim 10 yıllık nişanlısı, 2 yıllik karısı, 1 yaşında kızı olan evliliğini bir hafta içinde bitirme kararı aldı. Başka bir kıza evlenme teklifi etti. Her şey bir ay içinde oldu hiç normal değildi zaten. O kızın adını ve kuzenimin adını verip bir de bu kişiye büyü yapılmış n ama bu daha ağır bir büyü, bunun formülü çözümü yok, nasıl yapıldığını söylemek istemem mideniz bulanır dedi. Kuzenimin psikolojisi bozulmuştu o dönem, dinden imandan çıkmıştı tıpkı abim gibi başka bir adam olmuştu. (tipik büyü yapılan insan psikolojisi) Onlar da evlendiler.

Abimin bosanacagini soyledi, bugün öğrendim boşanma karari almışlar. Kuzenim şu an oldukça mutlu görünüyor ama onlarn da sonunu kötü gördüğünü özellikle kuzenimin sonunun hiç iyi olmadığını söylemişti bosanacaklar demişti. Allah hayırlısını versin tabi.

Evimizi tarif etmişti mesela birebir, koltukların renginden evin mimarisine kadar. Bir de bir klasör dua vermişti ama biz zaman bulup okuyamadik dualar hala duru yor. Aklıma gelenler bunlar şimdilik.

Yani biz abimin büyü etkisinde olduğunu düşünüp yanlıştan döndürmek için çaresizlikten gitmistik. Her şeyi bildi, geçmiş şimdi gelecek, ama neticeye bakınca bir faydası olmadı evet bildi ama önüne gecemedik. Bu çocuk zaten ebru gündesin falcısi, ebrunun da durumu ortada. Yani bütçeniz iyiyse evet parasının hakkını veriyor, zaten tek sefer değil o paraya 3 seans dahil. Çok ciddi bir durum yoksa meraktan ve eğlencesine kahve falı bakan yerlere gidin siz. bu fal işini fazla abartmamak lazim

Herkese merhaba,
Yaklaşık 10 yıl önce iyi olduğu söylenilen bir falcıya gitmiştim bursa da bir cafe de.. O günden bu güne de tabiki birçok falcıya gittim fakat öylesine daha hiç denk gelmedim.. Uzun zamandır arıyorum fakat bulamıyorum.. Bilen varsa lütfen bilgi versin... Adı Ayşe, geçmiş, gelecek, mevcut durum, isim tarih yer mekan herşeyi bildi tabi bunu o anda anlayamıyoruz verdiği tarihler yıllar ve olaylar gerçekleşince tekrar baktırmak üzere aramaya başladım fakat bulamadım.. heykelde ziraat bankası arkasında bir cafedeydi.. Gidip hatırlayan varsa bilgi bekliyorum..
Selamlar..

valla ben ilk fal deneyimimi bursadan bir kadın sayesinde dumur olarak yaşamıştım kadına fal bitiminden sonra dua etmen gerekiyordu fal bittikten sonra kadın bayılıyor ve çocuksu bir yapıya bürünüyordu yalnız bahsetmiş olduğum kadının varlıkları falan vardı ve çatır çatır ne yaşamışsam söylemişti bana 25li yaşlara geldiğimde de hastalıklarla ugrasıcağımı ve hayatımın en zor dönemleri olucagından falan bahsetmişti oldu da dediği gibi, evleneceğim adama kadar nasıl olacagına kadar neler yaşanacağına kadar anlatmıştı ve aslında tek bugune kadar dediğini birebir yaşadığım onun falı olmuştu bursada yaşıyordu adı cevriyeydi yıllar yıllar önce baktırmıştım ve en garip fal deneyimimdi diyebilirim insanın yanında otururken içinden geçeni de mi bilir bi insan yahu, tırsa tırsa fal baktırmıştım yeminle.

valla ben ilk fal deneyimimi bursadan bir kadın sayesinde dumur olarak yaşamıştım kadına fal bitiminden sonra dua etmen gerekiyordu fal bittikten sonra kadın bayılıyor ve çocuksu bir yapıya bürünüyordu yalnız bahsetmiş olduğum kadının varlıkları falan vardı ve çatır çatır ne yaşamışsam söylemişti bana 25li yaşlara geldiğimde de hastalıklarla ugrasıcağımı ve hayatımın en zor dönemleri olucagından falan bahsetmişti oldu da dediği gibi, evleneceğim adama kadar nasıl olacagına kadar neler yaşanacağına kadar anlatmıştı ve aslında tek bugune kadar dediğini birebir yaşadığım onun falı olmuştu bursada yaşıyordu adı cevriyeydi yıllar yıllar önce baktırmıştım ve en garip fal deneyimimdi diyebilirim insanın yanında otururken içinden geçeni de mi bilir bi insan yahu, tırsa tırsa fal baktırmıştım yeminle.
kim bu kadın? nasıl ulaşabiliriz?

Kizlar ben birine kahve fali baktiriyorum.cok memnunum,hic ihtimal vermedigim bir sey icin olacak demisti.bugun oldutavsiye ederim.

Arapşükrü tarafında bir cafe vardı adını unuttum şimdi geçen sene bir arkadaşımın ısrarı üzerine gittim esmer genç bir çocuk baktı adı caner ben ömrümde hayatımda öyle birşey görmedim kahve su tarot hikaye direk yüzüne bakıp konuşuyor.. beni çok şaşırtmıştı söylediği herşey çıktı birşey duşunda onuda bekliyorum az zamanı kaldı :) 2 ay önce gittim ordan ayrılmış bıraktı bakmıyor artık dedi biri ama numarasını bilen biri varsa bana yazsın lütfen

X