Bursa'da Falcı

Ben gitmedim sadece duydum bakıyormuş diye bir arkadaşım gitti iyi dedi ama ben de o diyene kadar hiç duymamıştım. Burada da okumadım. Bi' sorayım dedim. İyiyse de yeni bir soluk gelmiş olur foruma çünkü bayadır arıyoruz iyi ve yeni birisini.
bende no varda gitmedim.50 tl bakiyomus sanirim.

Sizin çevrenizde baktıran var mı ya da memnun kalan?

Yoo reklam yapmk deil nıyetim yorumları okuydm hep ama üye olmaya yenı karar verdım.. 50 lira ya bakıyo kahve falını bıde suya bakıyo onun fıyatını bılmıyrm ıstersnz num vereblrm

Yaa falcıdan ziyade şöyle büyü müyü işlerini bozan, okuyup üfleyen, uğursuzluğu atan bi hoca lazım. Hani kısmetin bağlı olur dua okur önerir ya sana, o tarz. Tanıyan bilen hiç yok çevremde böyle. Var mı sizin bildiğiniz?:süslü:

Dediğim kisi okumada yapıyo telini yazıym siz görüsün yer değştrms tam olarak bilmıyrm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Kurtuluş'un dedikleri çıkıyo.. Diğer falcılar pembe tablo çiziyolar.. Seni seviyo, olcak bu iş gibi.. Burak ve Yasemin o tarz falcılar mesela.. Gerçekleri duyup mutsuz olmak istiyosanız Kurtuluş'a baktırın, pembe tabloları dinleyip, o an mutlu olmak istiyosanız, duygularınız sömürülsün istiyosanız Bursa'daki diğer falcılara gidin, bu kadar net.. Bursa'da çok fazla falcıya gitmiş biri olarak söylüyorum bunu, Allah herkesin hayatına mutluluk versin..

Yaa falcıdan ziyade şöyle büyü müyü işlerini bozan, okuyup üfleyen, uğursuzluğu atan bi hoca lazım. Hani kısmetin bağlı olur dua okur önerir ya sana, o tarz. Tanıyan bilen hiç yok çevremde böyle. Var mı sizin bildiğiniz?:süslü:

Benim niyetlenip gidemediğim bi hoca var konaklı köyünde imiş. İsterseniz beraberde gidebiliriz ama benim çocuğu bırakacak kimsem yok o yüzden gidemiyorum ne zamandır

Izmir yolu uzerinde konakli koyu bekir hoca var benim bi tanidigim gitti cok kalabalikmis haberiniz olsun aksam 6 gibi gitti 11 de anca sira gelmis ona gore ayarlayin kendinizi

Küçük sanayiden minibüsler gidiyormuş o hocanın evine. Ama erken gidin dedi arkadasım.
Bende tam olarak nelere bakıyor ne gibi bi tesiri var bilemiyorum. İnşallah gidince öğreneceğim

Screenshot_2016-12-19-05-01-29.png
23 ekimde arkadasim gitmis bekir hocaya ve bana bunu yollamisti 68. Siradaymis baya beklemisti erken gitmekte fayda var ins sifa bulursunz

X