merhaba aranıza yeni katıldım ..bursada falcı arayışındaydım kötü bir dönem geçiriyorum ve sanırım iyi şeyler duymaya psikolojik olarak ihtiyacım var
yukarıdaki kodlama klavye tuşlu telefonlara göre değil mi? yoksa normal ev telefonu gibi tuşlu olanlar mı? zor algılıyorum son zamanlarda kusura bakmayın..
neyse ben münesser karaya gitmiştim çok oluyor..50 liramı aldı ve salladı da salladı dediği hiçbir şey tutmadı bence o kadın artık bunamış..
telefonda fal baktırdığım fatoş isminde bir kadın var adanada yaşıyor..hayatıma dair söyledikleri beni zangır zangır titretti,mayısın 6sını bekle dedi..bugün 8 mayıs henüz dediği şeyle ilgibi bir şey olmadı ama daha önce de aynı konuyla ilgili haziranın 3.haftasını bekle demişti..biraz bekliycem yoksa gene arayacağım..
ayşe için bir arkadaşım biliyor dedi ama çok araştırdım tuhaflaşmış sallıyormuş ve dengesizmiş..bakmam deyip kapıdan çevirdiği de oluyormuş..
umut için gidenler geçmişle sorunu yok biliyor diyorlar ama geçmişimizi zaten biz de biliyoruz..ben arkadaşımın oğlundan şu maydonozkafedeki kızı duydum..ama gelecek gene yok..
şimdi meryeme giden eniştem var..ürkütücü bir kadın yeri de ürkütücü ama dedikleri 40 içinde çıkıyor dedi..korkmazsam ona gidicem..50 liraya bakıyor
bir de dün durugörü uzmanı bir kadınla konuştum..o da 50 liraya transa geçip zamandurugörüsü olayına giriyormuş..beni 3 gibi ara dedi ama benim sesimden sıkıntım olduğunu anlamış beni zorlayabilirsin bakamayabilirim dedi..bugün gel derse gidicem yarın yazarım..o da 50 lira..isteyenlere telefonlarını verebilirim..