Merhaba arkadaşlar ben temmuz veya eylülde düğün düşünüyorum.Bursada kır düğünü yapabilceğimiz ya da güzel mekanlar olan düğün salonları neresi var?bir de fiyatları uygun olacak.Yemek filan düşünmüyorum.Gold'un terası nasıl acaba?nolur yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
kır düğünü olarak bildiğim rumeli var gayet güzel orası goldun terasıda güzel ama fiyatları biraz pahalı sanırım
illa kır düğünü mü diyorsun yoksa normal salonda olur mu kır düğünü birde izmir yolunda var ama mekanı görmedim reklamını yapmıslar sanırım uygun ama çok guzel mı bılemıcem sızın baktıgınız fıyat aralıgı nedır benım temmuzda olduğu için düğünüm baya gezdik salon ordan biliyorum
gold ta düğün yapmayı düşünen arkadaşlara ya da daha önceden fiyatı hakkında bilgisi olanlara sormak istiyorum goldun salonlarındaki fiyatlar nelerdir, bilgilendirirseniz sevinirim..
kır düğünü olsun istiyorum ama fiyatlar aşarsa bizi güzel bir salon da olabilir.5.000 e kadar düşünüyorum en fazla.Bizde araştırmaya başlayalım diyoruz işteama burada güzel bir platform görünce sizlerden fikir almak istedim.İkram olarak extra bir şey düşünmüyorum işte.Mekan güzel olsun,müzikler,servis,fotoğraf vs.Siz neresini tuttunuz?yardımcı olursanız çok sevineceğim.
canım goldda nişanımız oldu. herkes çok beğendi. düğün için de salonu ve haftaiçi tuttuk. bütçemiz ona yeterdi ancak. terası 5500 filan demişlerdi. 5000 olur herhalde pazarlıkla. ben de nişanı ilk önce kırda yapacaktım. yağmur yağdı ve son 2 günde başka yer aramak zorunda kaldık.
şayanı goldda nişan olmuştu
düğün için gold hestiayı tuttuk
slm arkadaşlar. ben SEHER ..
benim düğünümde nikahimda bu yaz oldu.. NAZENDE GARDEN a yaptık harika rüya gibi bir nikahtı... tıpkı o yabancı filmlerdeki nikahlar gibi..üstelik nikah şekerlerinide hediye ediyorlar .. düğünüme gelince mekan çok şıktı ..üzeri kubbe şeklinde kapalı bölümüde olduğu için yağmur olursa sorun olur diye bir sorunumuzda olmadı..birde NAZENDE nin ekibi çok profesyonel .. sorun çıkmasına asla izin vermiyorlar.. yemekleri süperdi.. dedimya harika bir geceydi harika.. rüya bitsin istemedik hiç.. üstelikte gece 2 ye kadar eğlenmemize izin verdiler..ve bize çay servisi yaptılar.. herkese tavsiye ediyorum.. elit bir düğün istiyorsanız kesinlikle görmelisiniz derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?