merhaba arkadaşlar çamlıca denilen yer aslında büyük bir bahçe ama istediğimiz sayıda düzenleyebiliyoruz kalan bölüm eğlence alanı olacak sıkısış yerlerde oynamak eğlenmek için insanlar birbnirlerini itliyorla:)) bizde gidip gördük yeri cok güzel şimdi anlaşacağız yemek içinde birkaç firma önerdiler isim vermeyeyim reklam demesinler yalnız mekanda masa sandalye bile yok firmayla görüştük harika fikirler verdiler masa sandalyeden başka bazı bölümlere yer minderleri koyacağız cocuklar doyasıya oynasınlar diye bakalım nasıl bişey olacak...
çamlıca denilern yeri tam olarak tarif edebilecek biri varmı arkaşlar dağ yolundakiyse bayağı uzak.....ben çamlıcada oturuyorum ama hiç görmedim öyle bir yer..????????yardıııımmm monemoon
eyvahedigeldismile
benden yardım istemişsin şekerim ama ben de orayı bilmiyorum. Yazışmalarda geçmişti orası, ben de ona göre yazdıydım. uymarım gönlüne göre bir yer bulursun şekerim.
klava:
honeymonn teşekkür ederim yine de..sen orayı mı tttun????
........gecince futbol sahası var orada gizli bir yer gibi ama kimi götürdüysem cok beğendiler organizasyon firmasıyla anlaştım isim vermek yalnış olmasın reklam yapmayayım diye yazmıyorum ................eee erkek annesi olmak zor evliliklerinde ikinci kişilerde karışıyor hem evlenenler kendileri karar veriyor. herşeyin harika gecmesini istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?