Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar merhaba;
1,5 yıllık evliyim ve artık eşimle bebiş düşünmeye başladık. bana önerebileceğiniz doktor ve hastane isimlerini yazarmısın... gördüğüm kadarıyla bu konuda büssürü bilgisi olan kişiler var. yardım bekliyorum.
arkadaşlar merhaba;
1,5 yıllık evliyim ve artık eşimle bebiş düşünmeye başladık. bana önerebileceğiniz doktor ve hastane isimlerini yazarmısın... gördüğüm kadarıyla bu konuda büssürü bilgisi olan kişiler var. yardım bekliyorum.
cnm cekirgede doruk tip merkezi var. oranin ortaklari cok iyi bi kari koca. kadin kadin dogumcu esi cocuk doktoru. bizim ailenin butun bebekleri onlar8n elinde dogdu :) oneririm.
ben 34 haftalık hamileyim. bursa bahar hastanesi nagihan uzun güler. doktorumuzdan çok memnunum. tek sıkıntı biraz kalabalık randevu almak zor oluyor. ama tavsiye ederim.sezaryen doğum yapan hastası oldukça az normal doğuma teşvik edici bir doktor gerekmedikçe sezaryen önermez. tecrübeli çok da iyi bir hanım.hayırlısı olsun hakkınızda.