bursada botoks için doktor önerisi,acilll!!!

katre_inur

leylak
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2010
1.154
0
kızlar merhaba ,yakında düğünüm var ve kaşlarımın arasındaki mimik çizgisi beni deli ediyor.bana önerebileceğiniz bursada botoks işlemi yapan yer,doktor var mı? fiyatlar ne civarda ?ne olur yardım edin depresyona girecem yaaa...senağlama

ben yaptırmadım ama bi ara yaptırmayı düşünürken bi kaç doktoru aradım murat tezcan var kaş kaldırma için 200 demişti bi ara görüş istersen..

Merhaba! .Estem Güzellik Merkezini önerebilirim size.Plastik Cerrahi doktoru sn. Erhan Şafak kendisi tecrübeli ve yetenekli bir doktordur. 2003 te benim göğüs estetiği ameliyatımı yapmıştı. 10 gün öncede kendisine botox ve dolgu yaptırdım. Nakit ödedim hem dolgu hem botox aynı anda yaptırdığım için botoxun fiyatı zannedersem 550-600 tl. benim alın ve kaş çizgilerim çok derindi, şimdi alnımda tekçizgim ve kaş arasındaki çizgim biraz belli. Eski halime göre %70 iyi durumdayım. Dr."Botoxun etkisi 3-4 ay sürer" dedi.

çok teşekkür ederim arkadaşlar bir de yaşım 28 acaba botoks için çok mu erken olur??başka bi işlem var mı önerebileceğiniz.?ya deli olacam cildimde başka bi problem yok çok şükür beyaz ,pürüzsüz ama bu kaş arasında ki mimik çizgisi stresse soktu beni..Çok üzgünüm çoook

etkilemek istemem ama sadece o kısma mezolifting yaptırsan olurmu bilmem ama botoks geçici bi durum mezolifte vitaminler vs var ben şakaklarım için düşünüyorum lifting yapsın diye mantıklı bi karar verki daha sonrasında devam etmiceksen cildinde olmusuz bişeyler bırakmasın yada botoks dolgu mezolift yapan bi yere gidip en doğrusu hangisi diye sor genelde biliysn doktorlar kendi yapamadıkalrı işleme kötü derler...

şişlide çok kaliteli bir yer ve işlemi profosör gerçekleştiriyor.ücret normalin altında.tavsiye ediyorum mutlaka denemelisiniz.4 günde etki göstermesine inanamadım ve çok naturel yaşat bey var merkezde ilgilenenler iletişime geçmeli tel:532 545 48 85

şişlide çok kaliteli bir yer ve işlemi profosör gerçekleştiriyor.ücret normalin altında.tavsiye ediyorum mutlaka denemelisiniz.4 günde etki göstermesine inanamadım ve çok naturel üstelik 6 ay kalıcılıgı var. yaşat bey var merkezde ilgilenenler iletişime geçmeli tel:532 545 48 85

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…