Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bursaya yeni evlendim, bursalı kızlar yardımınıza ihtiyacım var, gittiğiniz memnun kaldıgınız komple ağdada temiz ve güvenilir neresi var, yardımcı olur musunuz?
bende uzun süre doğru yeri aradım sonunda arkadaşım sayesinde buldum heykel sönmezin alt sırasında angel ağda salonu var numarasınıda veririm istersen harika bir yer en önmelisi temiz ve işlerinde çok hızlılar 20 dk kada komple ağda bitio daa ne olsun :) yarım saate girp çıkmış oluyorum. birde sahibi melek hanım benm her zaman tercihim o oluyor
Heykelde çakır hamamın geçince vodefon yan aralığı iş kurun tam karşı aralığında deniz sir ağda salonu var. Salonun hijyen belgesi var. Klimali tertemiz bir yer. İşinde uzman şeker bir bayan var. Fiyatı çok uygun. Kesinlikle bayan arkadaşlara tavsiyem çok memnun kalacaksınız.
kızlar bursaya yeni evlendim, bursalı kızlar yardımınıza ihtiyacım var, gittiğiniz memnun kaldıgınız komple ağdada temiz ve güvenilir neresi var, yardımcı olur musunuz?