• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa uludağ üniversitesi de tüp bebek deneyenler varmı

Ayin 11 ine ramdevu alabildim. Sekretere rica ettim durumumun krtik oldugunu yas sinirim oldugunu belirtti daha onceye vermedi randevu. Doktorla gorustugumde dusuk rezervim oldugunu ve yasimida belirticegim. Bubdurumlarda one alinabilecegimi dusunuyorum.. su anda 40 yastan gun almamak yani 39 yasini bitirmemk lazimmis. Benkmde cok az kaldi. Siz ne durumdasiniz su anda peki? Hala tedavi goruyormusunuz
Gittiğinizde mutlaka belirtin, isteseler doktorlar sıraya bile koymazlar herşey ellerinde..İnşallah çabucak hallolur işiniz pozitifle dönersiniz inşallah..
Ben 1 yılı aşkın zamandır hiç doktora gitmiyorum bıraktık tedaviyi, eşim istemiyor tedavi olmak. Zor ama bi tarafım kabulleniyor bi tarafımda kabullenmiyor bu durumu, böyle bir yanım eksik yaşıyorum canım...

Gittiğinizde mutlaka belirtin, isteseler doktorlar sıraya bile koymazlar herşey ellerinde..İnşallah çabucak hallolur işiniz pozitifle dönersiniz inşallah..
Ben 1 yılı aşkın zamandır hiç doktora gitmiyorum bıraktık tedaviyi, eşim istemiyor tedavi olmak. Zor ama bi tarafım kabulleniyor bi tarafımda kabullenmiyor bu durumu, böyle bir yanım eksik yaşıyorum canım...
Danismadaki kizda oyle soyledi.muhakkak durumunuzu belirtin size bir oncelik taninir dedi. Yas ve dusuk rezervde o hastalari ayiriyorlarmis. Bende konusacagm mutlaka. Evet esler maalesrf boyle biliyormusun benim esimde hep agirdan alir. Cok kavga yasadik biz gecen sene. Ona kalsa olacagi varsa olur der. Ugrasmaya gerek yok der. Cok uzuldum o zamanlar. sonra kalktim tek basima boyle bir ise kalkistim. Daha oncede Ziya Cetine gidiyordum. Butun tedavimilere tek basima gittim. Orda esleri ile gelen hamile, hasta bayanlari gorunce cok uzuluyordum. Simdide tek basima gidiyorum.. Neden boyle erkekler anlayamiyorum :( uzulme bence sende bir seyler yapmalisin.. bosver esini basla tekrardan ne kaybedersinki

Danismadaki kizda oyle soyledi.muhakkak durumunuzu belirtin size bir oncelik taninir dedi. Yas ve dusuk rezervde o hastalari ayiriyorlarmis. Bende konusacagm mutlaka. Evet esler maalesrf boyle biliyormusun benim esimde hep agirdan alir. Cok kavga yasadik biz gecen sene. Ona kalsa olacagi varsa olur der. Ugrasmaya gerek yok der. Cok uzuldum o zamanlar. sonra kalktim tek basima boyle bir ise kalkistim. Daha oncede Ziya Cetine gidiyordum. Butun tedavimilere tek basima gittim. Orda esleri ile gelen hamile, hasta bayanlari gorunce cok uzuluyordum. Simdide tek basima gidiyorum.. Neden boyle erkekler anlayamiyorum :KK43: uzulme bence sende bir seyler yapmalisin.. bosver esini basla tekrardan ne kaybedersinki
Eşim maddi kısmını düşünüyor, giden paralara bende üzülüyorum ama böyle elimiz boş beklemekte içim rahat etmiyor. Aynen bende sen gibi hep öncelik oldum, hep ben doktor buldum, koşturdum, ikna ettim. Hiç bir zaman kolay olmadı her tedaviye başlamak, ilk iş eşimi ikna etmek oldu. Her negatiftede nasıl diyeceğim ben şimdi diyorum hep bir yenilgi hissiyatı yaşıyorum.Eşimin hep olumsuz bakması ve onun haklı çıkması çok daha üzüyor beni. Eski hırsım kalmadı bu yüzden.
Şuan çok olumsuz davranıyor, aslında baba olmayı çok istiyor, evlat özlemi var ama gene olmayacağı kanısında..

Eşim maddi kısmını düşünüyor, giden paralara bende üzülüyorum ama böyle elimiz boş beklemekte içim rahat etmiyor. Aynen bende sen gibi hep öncelik oldum, hep ben doktor buldum, koşturdum, ikna ettim. Hiç bir zaman kolay olmadı her tedaviye başlamak, ilk iş eşimi ikna etmek oldu. Her negatiftede nasıl diyeceğim ben şimdi diyorum hep bir yenilgi hissiyatı yaşıyorum.Eşimin hep olumsuz bakması ve onun haklı çıkması çok daha üzüyor beni. Eski hırsım kalmadı bu yüzden.
Şuan çok olumsuz davranıyor, aslında baba olmayı çok istiyor, evlat özlemi var ama gene olmayacağı kanısında..

Ayni durumdayiz.. o cok kaderci cok istiyor ama benim kadar kosturmak istemiyor.. bilemiyorum... aslinda cok zor tedavi sureci nelerden geciliyor burada okuyorum.ben hic tup bebek tadavi sureci yasamadim.sadece klomen ve femera ilaclarini kullamdim. Degerim cok dusuk 0.20 cikti ustune birde cikolata kistim var. Anliyacagin mormal yolla gebelik zaten imkansiz gibi bisi.. tup bebekte bile zor yumurtam olusurmu onu bile bilmiyorum.. inan bana sadece ileride keske dememek icin tedavi olacagim.. benimde senin gibi hichevesim yok kirildi... bitsede su tedavi sureci kafamdan hayatimdan tamamen atsam diyorum..

Ayni durumdayiz.. o cok kaderci cok istiyor ama benim kadar kosturmak istemiyor.. bilemiyorum... aslinda cok zor tedavi sureci nelerden geciliyor burada okuyorum.ben hic tup bebek tadavi sureci yasamadim.sadece klomen ve femera ilaclarini kullamdim. Degerim cok dusuk 0.20 cikti ustune birde cikolata kistim var. Anliyacagin mormal yolla gebelik zaten imkansiz gibi bisi.. tup bebekte bile zor yumurtam olusurmu onu bile bilmiyorum.. inan bana sadece ileride keske dememek icin tedavi olacagim.. benimde senin gibi hichevesim yok kirildi... bitsede su tedavi sureci kafamdan hayatimdan tamamen atsam diyorum..

Bu işler zor ve stresli maalesef, hemen olumsuz düşünme, çikolata kisti olup hamile kalan çok var, inşallah sürecin hızlı ilerler pozitifi görürsün. Eşler böyle işte olursa olur olmazsa olmaz gibisinden ama bir yanımız hep buruk, kırık..onlarında öyle aslında ama ne uğraşayım nede yorulayım istiyorlar. bizde öyle olsun istemezmiyiz,diğer insanlar gibi sevişerek hamile kalmayı, kazaleyin hamile kaldım demeyi. .özeniyorum öyle insanlara ...bir taraftanda sabret Rabbim sana rahim vermiş yumurta vermiş zamanı var diyorum, gerçi 45 doğru yol alırken daha ne zamanı...
Kafadan hayattan tamamen atılmıyor işte, keşke başarabilsek, bu yola yeni başkoymuşken yormadan uğraştırmadan gelsin bebeğiniz...

Bu işler zor ve stresli maalesef, hemen olumsuz düşünme, çikolata kisti olup hamile kalan çok var, inşallah sürecin hızlı ilerler pozitifi görürsün. Eşler böyle işte olursa olur olmazsa olmaz gibisinden ama bir yanımız hep buruk, kırık..onlarında öyle aslında ama ne uğraşayım nede yorulayım istiyorlar. bizde öyle olsun istemezmiyiz,diğer insanlar gibi sevişerek hamile kalmayı, kazaleyin hamile kaldım demeyi. .özeniyorum öyle insanlara ...bir taraftanda sabret Rabbim sana rahim vermiş yumurta vermiş zamanı var diyorum, gerçi 45 doğru yol alırken daha ne zamanı...
Kafadan hayattan tamamen atılmıyor işte, keşke başarabilsek, bu yola yeni başkoymuşken yormadan uğraştırmadan gelsin bebeğiniz...
En kotusu ve zor olani da belirsizlik.. insani yoranda bu zaten.. insallah gzuel haberler ile burada olursun birgun... Allah yardimcin olsun canim

En kotusu ve zor olani da belirsizlik.. insani yoranda bu zaten.. insallah gzuel haberler ile burada olursun birgun... Allah yardimcin olsun canim
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için......inşallah seninde güzel haberlerini alrım, Rabbim bekletmeden versin bebeğinizi...sevgiler...

Eki Görüntüle 2044507
Canım merhaba.ben de Uludağ üniversitesinde tedavi görüyorum.bnm ilk randevum 18 temmuzdu.her testi yaptılar bugüne kadar,adetliyken adetten sonra falan.çok ilgililer ben çok memnunum.herşey temiz çıktı bnm de eşimin de çok şükür:dua:aşılama yapacaklar hayırlısıyla inşallah.
Uludağ tüp bebeğe başvurman için bazı şartları taşımanız gerekiyo cnm bnm.onu da resim olarak paylaşıyorum.hakkında hayırlısı olsun inşallah senin de kardeşim:dua:
Aşılama oldun mu?

bikaç gün önce eşimle sadece prosedürü öğrenmeye gittik ve direk 18 temmuza randevu verdiler,çok garip ama çok umutlu çıktım hastaneden...
Şimdi yapacakları işlemler neler biliyo musunuz?
Hemen tüp bebek işlemini bu ay yaparlar mı yoksa diğer aya da kalabilir mi?
merhaba
fakülteye devam mı hala
ne durumdasınız merak ettım

Merhaba, uludağ üniv. tedavi oldum ve çok şükür bir oğlum var İnşaallah hepinizin sonucu da güzel biter.Ümidinizi yitirmeyin ben 7 sene uğraştım 6 defa tüp denem yaptık Rabbim zamanı biliyor nasipte varsa oluyor...İnsanların laflarına aldırış etmeyin dengesiz çok var malaesef
Merhaba DOKTORUNUZUN ADINI ÖGRENEBİLİRMYİZ

Biz 4 deneme mizi özellerde denedik maalesef bizi müşteri gibi görmeye başlamışlardı. Soncun olumsuz olması kaçınılmazdı. en son iki deneme fakültede oldu ve barış hoca ile başladık gürkan hoca ile olumlı sonuç aldık. Çok şükür. Gürkan hoca en ince ayrıntıyı atlamıyor kendisi ile çok yüzyüze olmuyorsun ama asistanlar ondan habersiz hareket etmiyorlar.
Benim tüplerde sorun vardı tıkalı, hidrosalpenks vardı ameliyat oldum sağ tüpüm alındı ve tüp deneme yaptık.
Biz başvuru ve pozitif sonuç süresi 1 yılı bulmuştu. Ama şuan daha hızlı ilerliyor süreç bizim dönemde çok sorun vardı prosedür uzun sürüyordu. Yani her halükarda 2 ay bulur sizinde düşünüyorum; çünkü adet 2. veya 20. günü şeklinde işlem oluyor.
Raporunuz çıktımı
Merhabalar ;
uludag universitesine basladık ilk görüşmedeki doktormu anlamadım doktora hiç benzemiyordu genc bir bayandı gürkan hocaya nasıl ulasabilirim uludag universitesinden ayrıldı mı
kendi muaynanesi var biliyorum onunla uludag universitesinde nasıl devam edebilirim

Merhabalar ;
uludag universitesine basladık ilk görüşmedeki doktormu anlamadım doktora hiç benzemiyordu genc bir bayandı gürkan hocaya nasıl ulasabilirim uludag universitesinden ayrıldı mı
kendi muaynanesi var biliyorum onunla uludag universitesinde nasıl devam edebilirim
merhaba
ilk görüşmedeki bayan dr. sürekli değişir asistandırlar devamlı değişirler.Gürkan hoca ayrılmadı diye biliyorum asistan dr.lar dosyalarınızı hazırlıyor gürkan hocaya sorarak hareket eiyorlar...

Merhabalar ;
Merhaba. Gürkan hoca üniden ayrıldı. Hekimlik yapmıyor sadece derslere giriyor. Muayenehanesi umi plazada. Orayı arayıp asistanları ile görüşüp bilgi alabilirsiniz

Merhabalar ;
Merhaba
Uludagda asılama mi olacaksınız
Ben orda iki asılama oldum
6 aydır da tüp bebek sırası beklıyordum sıram geldi ama simdi orda yaptırmaktan vazgectim
Gürkan hoca gecen yaZA KADAR ordaydı ama simdi art tüp bebek merkezine ortak olmıs sanirim osman develioğlu ile

Merhaba. Gürkan hoca üniden ayrıldı. Hekimlik yapmıyor sadece derslere giriyor. Muayenehanesi umi plazada. Orayı arayıp asistanları ile görüşüp bilgi alabilirsiniz
Merhaba
Siz de fakültede tedavi olup mu hamile kaldınız

Yok canım ben gürkan hocanın hastasıydım hamileliğimin 12. Hftasında bırakmak durumunda kaldım (maddi )mesajını görünce bilgi vermek istedim.
özelden hastasıydınız yani
fakülte dısında mı tüp bebek yaptı size
sanırım art ın ortaklarından kendisi
muayene ücreti ne kadar ki.

bebişiniz hayırlı olsun bu arada umarım sağlıkla kolaylıkla gelir

özelden hastasıydınız yani
fakülte dısında mı tüp bebek yaptı size
sanırım art ın ortaklarından kendisi
muayene ücreti ne kadar ki.

bebişiniz hayırlı olsun bu arada umarım sağlıkla kolaylıkla gelir
Tüp bebek değil canım benim riskli gebeliğim oldu ilk gebeliğimde. Tedavi sürecim ve bu hamileliğimde kendisine gittim. 700 tl muayene ücreti. Art ye ortak mı bilmiyorum ama benim bi histeroskopi operasyonu geçirmem gerekiyordu orada yaptı gürkan hoca.

Tüp bebek değil canım benim riskli gebeliğim oldu ilk gebeliğimde. Tedavi sürecim ve bu hamileliğimde kendisine gittim. 700 tl muayene ücreti. Art ye ortak mı bilmiyorum ama benim bi histeroskopi operasyonu geçirmem gerekiyordu orada yaptı gürkan hoca.
ooo baya fazla imiş ücret bırakmakta haklısın

Back
X