• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa uludağ üniversitesi de tüp bebek deneyenler varmı

Haklısın cnm.isyan etmemek için dualara sığınıyoruz.zamanında çocuğu olmayan arkadaşlarım için de çok üzüldüm yanlarında oldum ama onlar bnm bu kötü günlerimde hiç yanımda olmadılar,çıkar dünyası işte...

Tüm şartlar uyuyorsa 1500 tl dışında para talep etmiyolarmış cnm.1000 tl ilaçlarmış ztn,410 tl hasta ücreti.geri kalan 80 tl de yapılan işlem ücreti falandır.
Bana da dream3416 dream3416 arkadaşımız söyledi,doktor karar veriyormuş önce aşılama mı yapılacak yoksa direk tüp bebeğe mi geçilecek diye...
Evet bana bugun asılama dediler
Ama tüp de bile ihtimal yüzde 10 dedi dr
Sinirlerim cok bozuldu
Ağlaya ağlaya eve geldi m

dua ederken isteyipte cocuk sahibi olamayan tüm kişilere versin rabbim diye diye dua ediorum bende istemitorum hamile haberi aldığımda canımın yanmamasını inanki bu elimde olan bişi degil ama içimden geliyo isyan etmemek içim mücadele ediyorum fakat ister istemez üzülüyorum rabbim affetsin inş ccok cok tesekkür ederim göndermişsin kağıdı bu 1500 ü vericez daha sonra bi para telep edilcekmi acaba. Ve asılama mı acaba tüp bebekmi ona doktor karar verir ama dimi
Doktor karar veriyor
Ben bugun hast den geldim az evvel
Ama bana asılama ile zor ama deneyelım dedi
2 kere denenecek snr tüp e gecilecek
Tüp için 5-6 ay snraya sıra gelir dedi

Doktor karar veriyor
Ben bugun hast den geldim az evvel
Ama bana asılama ile zor ama deneyelım dedi
2 kere denenecek snr tüp e gecilecek
Tüp için 5-6 ay snraya sıra gelir dedi
hayırlısı olsun inş allahım nasip eder peki aşılama ne kadarmıs tüp ne kadarmıs

canını sakın sıkma rabbim nasip edicek inş önce inancını yitirme
Valla inancını yitirenlere cok kızardım
3 yıldır o kadar sogukkanlı idim ki
Ama son 6 aydır bitik durumdayım

Her gören cocuk soruyor
Onlara da ayrı sinirliyim
Birtanesi hatta becerip de bir cocuk yapamadın dedi

Evet bana bugun asılama dediler
Ama tüp de bile ihtimal yüzde 10 dedi dr
Sinirlerim cok bozuldu
Ağlaya ağlaya eve geldi m
Cnm bnm sakın sıkma canını şimdiden.biz ne mucize hikayeler dinledik.Rabbim ol dedikten sonra bir sperm hücresi bile olsa mucizen gelir seni bulur.İşin Allah'a kalmışsa olmuş bil.Sakın inancını yitirme.Rabbim hakkınızda hayırlısını eylesin inşallah,gönlünüze göre evlat nasip etsin:dua:

Her gören cocuk soruyor
İşte öylelerine,eğer çalışan biriysen: 'sen bakacaksan hemen yapayım bi tane' diceksin,böyle hebele hübele diyip kalcak:KK45:
Bana da denk geldi öyle çapsız bi akraba,hem de cenazemiz vardı.bana dedi ki 'bnm kız senden sonraki ay evlenmemiş miydi? Bizimki şimdi ikinciyi doğuruyo sende daha bişey yok mu?' dedi ben de: 'valla yenge ben yoğun çalışan insanım,senin kız ev hanımı değil mi? Doğursun doğursun baksın,benim fırsatım yok çocuğa' dedim.sustu.başka cevap bırakmıyolar insana.halbuki bunu söylerken bile içimiz kan ağlıyo bilmiyolar:KK42:Rabbim sabır versin böyle duyarsız insanlara karşı hepimize.

İşte öylelerine,eğer çalışan biriysen: 'sen bakacaksan hemen yapayım bi tane' diceksin,böyle hebele hübele diyip kalcak:KK45:
Bana da denk geldi öyle çapsız bi akraba,hem de cenazemiz vardı.bana dedi ki 'bnm kız senden sonraki ay evlenmemiş miydi? Bizimki şimdi ikinciyi doğuruyo sende daha bişey yok mu?' dedi ben de: 'valla yenge ben yoğun çalışan insanım,senin kız ev hanımı değil mi? Doğursun doğursun baksın,benim fırsatım yok çocuğa' dedim.sustu.başka cevap bırakmıyolar insana.halbuki bunu söylerken bile içimiz kan ağlıyo bilmiyolar:KK42:Rabbim sabır versin böyle duyarsız insanlara karşı hepimize.
Ben de cocuk sevmiyorum ben diyorum
Rahata alıstım diyorum ama aynen dediğin gbi içimden cok üzülüyorum
Benim ne hissettiğimi kimse bilemez
Ben kv deme soyledim
Cocugumuz olmuyor bizim diye
3 sene snr soyledim bir ortamda ilk defa bebek konusu olmustu
Odaya cektim bizim cocuk olmuyor eşimden kaynaklı dedim ağladım
Tutamadım kendimi salak gbi
İnanır misin üzerinden bir yıl gecti
Bir kere bile ne yaptınız demedi
Ve her telefonda o da milletin hamileliğiini
Milletin doğumunu vs anlatır
Ona da uyuzum bu ara

Cnm bnm sakın sıkma canını şimdiden.biz ne mucize hikayeler dinledik.Rabbim ol dedikten sonra bir sperm hücresi bile olsa mucizen gelir seni bulur.İşin Allah'a kalmışsa olmuş bil.Sakın inancını yitirme.Rabbim hakkınızda hayırlısını eylesin inşallah,gönlünüze göre evlat nasip etsin:dua:
Dediğin doğru
Bakalım görebilecek miyiz o günleri biz de

Ben kv deme soyledim
Ona da uyuzum bu ara
Böyle insanları hayatımızda barındırarak daha çok üzülüyoruz.en güzeli yavaş yavaş hepsini hayatından çıkarmak,ben öyle yapıyorum şahsen.elbet bir gün işleri düşecek.ben de hakettiklerini sölicem.

Böyle insanları hayatımızda barındırarak daha çok üzülüyoruz.en güzeli yavaş yavaş hepsini hayatından çıkarmak,ben öyle yapıyorum şahsen.elbet bir gün işleri düşecek.ben de hakettiklerini sölicem.
Benim hayatımda değiller zaten
Arada sağda solda gördüğüm insanlar
İlk işleri cocuk sormak:)
Bak sen şimdi istemezsin ama allah ilerde istesem de vermez:)
Zaten yasın gecti, ilerde sen istesen de olmayacak
Kardesimin karısı hamile suanda
Kardesim benden 7 yas kucuk
Ya kimse onu tebrik etmıyor
Biz senden beklıyorduk diyorlar
Eee ne yapacagız simdi
Hala olucam ben
Sırası mi vR olmayayım mi yani
Şimdi bir de onun stresi
Gecenlerde biri diyor ki
Ablanın doğyracagı yok
Siz fazladan bir
Tane daha doğyrun da ablana verin o baksın:)))
İçimden ne laflar sayıyorum bir bilsen:)

Ben kv deme soyledim
Ona da uyuzum bu ara
Bi de şöyle bi söz var sakın unutma: "yaranı gösterirsen kanatırlar" o yüzden kendi yaralarını kendin saracaksın.bu derdi yaşamayan kimse seni anlamaz.

Benim hayatımda değiller zaten
Arada sağda solda gördüğüm insanlar
İlk işleri cocuk sormak:)
Bak sen şimdi istemezsin ama allah ilerde istesem de vermez:)
Zaten yasın gecti, ilerde sen istesen de olmayacak
Kardesimin karısı hamile suanda
Kardesim benden 7 yas kucuk
Ya kimse onu tebrik etmıyor
Biz senden beklıyorduk diyorlar
Eee ne yapacagız simdi
Hala olucam ben
Sırası mi vR olmayayım mi yani
Şimdi bir de onun stresi
Gecenlerde biri diyor ki
Ablanın doğyracagı yok
Siz fazladan bir
Tane daha doğyrun da ablana verin o baksın:)))
İçimden ne laflar sayıyorum bir bilsen:)
Ayy insanlar artık iyice saçmalamaya başladılar.sanki konuşacak başka konuları yokmuş gibi,yaranı deşmişler resmen.cahille cahil olunmuyo kardeşim.böylelerine lafı gediğine oturtucaksın bi daha konusunu açamıcaklar.
Bnm tersim pistir.herkes de bildiği için pek o konuya giriş yapıldığını görmedim şükür.bam telime bi basarlarsa Cüneyt Arkın gibi 'eeeeeyt!' diyerek basıcam tokadı:cool:

Her gören cocuk soruyor
canım benim sana tavsiyem ebru destanın kitabını oku bi nebze rahatlatıyo insanı psikolojik olarak aynı durumlara giriyorum ara ara tam takmıcam diyorum bi şeklde hamile haberi alıp doguran haberi alıp giriyo aklıma üzülüyorum kitabın adı yanlız degiliz araştır bak

Ayy insanlar artık iyice saçmalamaya başladılar.sanki konuşacak başka konuları yokmuş gibi,yaranı deşmişler resmen.cahille cahil olunmuyo kardeşim.böylelerine lafı gediğine oturtucaksın bi daha konusunu açamıcaklar.
Bnm tersim pistir.herkes de bildiği için pek o konuya giriş yapıldığını görmedim şükür.bam telime bi basarlarsa Cüneyt Arkın gibi 'eeeeeyt!' diyerek basıcam tokadı:cool:

ağzı olan konusuyo valla benm cevrem biliyo ben söyledim fakat herkeste aynı kelimeler sıra sana geldi olucak hissediyorum falan bu kelimeşer bile rahatsız ediyo beni kosacası moral hep 0 ama kuyruğu dik tutmak gerek öncelikle moral şart

canım benim sana tavsiyem ebru destanın kitabını oku bi nebze rahatlatıyo insanı psikolojik olarak aynı durumlara giriyorum ara ara tam takmıcam diyorum bi şeklde hamile haberi alıp doguran haberi alıp giriyo aklıma üzülüyorum kitabın adı yanlız degiliz araştır bak
Cnm o kitabı ben de okudum ama niyeyse diğer okurların söyledikleri gibi rahatlayamadım açıkçası.yıllarca çocuk sahibi olmak için mücadele edenlerin hikayesini anlatmış(ki çoğu bzm yaşadıklarımızın kat be kat fazlasını yaşamış) bnm moralim daha da bozuldu,umutlarımı köreltti açıkçası.
Ama Allah razı olsun Ebru Destan'dan ki anne adaylarının işine yarayacak iki tane kür tarifi vermiş,bu sayede hamile kalan çok olmuş ama ben iki ay denedim,işe yaramadı.
İyisi mi ben kitabı yine boş kafayla bi okuyayım belki bu kez farklı duygular uyandırır bende,kim bilir.

Merhaba, uludağ üniv. tedavi oldum ve çok şükür bir oğlum var İnşaallah hepinizin sonucu da güzel biter.Ümidinizi yitirmeyin ben 7 sene uğraştım 6 defa tüp denem yaptık Rabbim zamanı biliyor nasipte varsa oluyor...İnsanların laflarına aldırış etmeyin dengesiz çok var malaesef

Merhaba, uludağ üniv. tedavi oldum ve çok şükür bir oğlum var İnşaallah hepinizin sonucu da güzel biter.Ümidinizi yitirmeyin ben 7 sene uğraştım 6 defa tüp denem yaptık Rabbim zamanı biliyor nasipte varsa oluyor...İnsanların laflarına aldırış etmeyin dengesiz çok var malaesef
Ayyy ne mutlu size.Allah bağışlasın evladınızı:dua: böyle güzel şeyler duymak çok güzel.uludağ üni. İle ilgili kötü yorumlar da okudum tereddütte kalmıştım açıkçası.
Peki ordaki tüp bebek tedaviniz ne kdr sürmüştü? Tüp bebek işlemini illa birkaç ay sonrasına mı bırakıyorlar? Ben daha fazla beklemek istemiyorum da:eek:
Bir de eşiniz veya sizde problem var mıydı?
Şimdiden teşekkür ediyorum:KK25:

Ayyy ne mutlu size.Allah bağışlasın evladınızı:dua: böyle güzel şeyler duymak çok güzel.uludağ üni. İle ilgili kötü yorumlar da okudum tereddütte kalmıştım açıkçası.
Peki ordaki tüp bebek tedaviniz ne kdr sürmüştü? Tüp bebek işlemini illa birkaç ay sonrasına mı bırakıyorlar? Ben daha fazla beklemek istemiyorum da:eek:
Bir de eşiniz veya sizde problem var mıydı?
Şimdiden teşekkür ediyorum:KK25:
Biz 4 deneme mizi özellerde denedik maalesef bizi müşteri gibi görmeye başlamışlardı. Soncun olumsuz olması kaçınılmazdı. en son iki deneme fakültede oldu ve barış hoca ile başladık gürkan hoca ile olumlı sonuç aldık. Çok şükür. Gürkan hoca en ince ayrıntıyı atlamıyor kendisi ile çok yüzyüze olmuyorsun ama asistanlar ondan habersiz hareket etmiyorlar.
Benim tüplerde sorun vardı tıkalı, hidrosalpenks vardı ameliyat oldum sağ tüpüm alındı ve tüp deneme yaptık.
Biz başvuru ve pozitif sonuç süresi 1 yılı bulmuştu. Ama şuan daha hızlı ilerliyor süreç bizim dönemde çok sorun vardı prosedür uzun sürüyordu. Yani her halükarda 2 ay bulur sizinde düşünüyorum; çünkü adet 2. veya 20. günü şeklinde işlem oluyor.
Raporunuz çıktımı

Back
X