Benim de rahmim ters ve rahim filmimde yazmıyor. Yazması lazım aslında

Canım hadi hayırlı olsun en azından bi yerden başladın sen de :) acıbadem 9100+ilaçlar 3 civarı demişti bana da. Bu arada Osman beyle ben de fiyat konuşmadım haftaya muayeneye gittiğimde sorucam. Rahim filmi videoma baktım da, sanki sol tüpte hidrosalpenks var gibi geldi hafif şiş gibi. Eğer öyleyse tüp bebeğe başlamadan önce ameliyat olmam gerekebilir hayırlısı artık...

inşallah korktuğun gibi olmaz ama şüphe varsa ameliyat olman daha doğru olur, doktor zaten yönlendirir.

Bende karar verebilirsem çok iyi olacak :) Tabi kısmet bu işler nasip olacaksa her türlü olur. Bayramı atlatalım da artık sonra Allah kerim en azından yol haritasını öğrendim.

öncesinde vitamin tavsiye ettiler, eurofertil adını söylemedi ama içeriğinden Prowomen ı kastettiğini düşündüm. Şahin bey de pregnecare yazdı. Birini alıp başlıcam inşallah

normalde doktorun kimdi

Özlem hanim neler uyguladi sana tüp öncesinde. Buarada bende orda calisiyorm

Aslında bişey de uygulamadı 1-2 ay klomen kullandım sonra da rahim filmi çekildi. Aşılamak yapalım demişti ben istemedim o da hastaneden ayrıldı zaten. Ben baya takıldım ya medicana da müzeyyen hanım volkan bey hepsine gittim

Volkan beyin hastasi cok aslinda. O da mi klomen verdi

Volkan beyin hastasi cok aslinda. O da mi klomen verdi

Aynen 2 ay kullandım onunla. Aslında iyiydi de yani volkan bey ben beğenmiştim ama o ara bi taşınma işi vardı beni muayene ederken doğalgazcıyla 15 dk muhabbet etti, eşim bir daha kesinlikle gitmiyorsun dedi o yüzden bıraktım. Gebe takibine hepsi çok iyidir eminim de işin içine infertilite girince durum değişiyor.

Volkan beye ben de 3 ay gittim. Ama çikolata kistimi bile bile klomen verdi ve sayesinde 1 cm büyüdü kistim. Kendisine sordum büyütür mü diye evet risk var dedi, 1 ay daha devam edecekti yok istemem dedim bıraktım kendisini. Maalesef infertilite konusunda başarılı değil sıradan bir doktor bana kalırsa.

Keşke o zaman şey deseler ya ben bu konuda yetkin değilim şu şu isimlere gidin.. ama nerdeee öğrenmişler bi klomen. Her ay yumurtlayan hastada klomen mantığını anlayamadım, üstelik rahmi de inceltiyor. Neyse şimdiki aklım olsa direkt tüp bebek merkezine başvururdum

Volkan bey ignede yazar hastalarina ama klomen bencede gereksiz olmus. Benmde e2 yuksekti dogum kontrol.hapi kullandm simdide 10 cikmis

Sanirim biz seninle ayniydik :) amh kacti senin birde yasin kacti canm.

Volkan bey ignede yazar hastalarina ama klomen bencede gereksiz olmus. Benmde e2 yuksekti dogum kontrol.hapi kullandm simdide 10 cikmis

Evet tabii bana da iğne yazacaktı önce bi rahim filmi çekelim demişti ama bıraktım. E2 yükselmesi neden oluyormuş ki doktor bişey dedi mi?

Sanirim biz seninle ayniydik :) amh kacti senin birde yasin kacti canm.
29 yaşındayım canım amh 4. Ama Osman Develioğlu amh hiç önemli değil, önemli olan ultrasonda fiziken ne kadar yumurta görebileceğimiz dedi..

29 yaşındayım canım amh 4. Ama Osman Develioğlu amh hiç önemli değil, önemli olan ultrasonda fiziken ne kadar yumurta görebileceğimiz dedi..
Peki ilk ay klomen ile kac yumos oldu. Ekstra progesteron falan bakti mi yada ek hormon ilaci verdi mi sana

Peki ilk ay klomen ile kac yumos oldu. Ekstra progesteron falan bakti mi yada ek hormon ilaci verdi mi sana
Ekstra hormon ilacına gerek görmedi canım fsh 5,5 e2 44tü klomen başladık 3 yumurta oluştu çatlattık 21. gün progesteron 21 çıktı hamilelik bekliyorum falan dedi ama yine olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…