- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
Allahım hayırlı sonuçlar göstersin canm.. senin sıkıntın neydiEuroferl tüp bebek merkezinden ön görüşme için randevu aldım perşembe gününe,Haydi bismillah diyelim
Allahım hayırlı sonuçlar göstersin canm.. senin sıkıntın neydi
çok tesekkürler. inşallah hayırlısıyla sizin de olacak :) Benim değerim 83 tü. e2 değerini düşürmede çok etkili oluyor doğum kontrol hapı. basit kistleri yok ediyor.Allah kucağında görmeyi nasip etsin. darısı başımıza :) benimde e2 değerim 160 çıktı geçen ay. senin kaçtı. 1 ay doğum kontrol hapı yeterli gelir inşallah banada..
Hayırlı olsun canım bize de haber ver mutlakaEuroferl tüp bebek merkezinden ön görüşme için randevu aldım perşembe gününe,Haydi bismillah diyelim
Ayy inşallah inşallahhhh :) her şeyi yazarım burdan zaten ailem dışında kimseyle paylaşmadım paylaşmıcam da. Burdan dertleşirizevet mide bulantısı ve sersemlik onun huyudur zaten ama 1 haftaya azalacak merak etme. Sonrada inşallah bebiş bulantıları :))) sürecini paylaş bizimle canm
Bugün elimde hazır olsun diye hormon testi yaptırdım ve fsh ve e2 çok yükselmiş ... ocak ayındaki testte çok normaldi. Fsh 9,62 e2 52 olmuş ki hiç 20den yukarı çıkmazdı. Bu ani yükseliş çok canımı sıktı
fsh oynak zaten. e2 yükselince de fsh düşer. bunlar tahtarevalli gibi işliyor :) benimde 160. 80 altı olmalı hatta 30-50 arası olmalıBugün elimde hazır olsun diye hormon testi yaptırdım ve fsh ve e2 çok yükselmiş ... ocak ayındaki testte çok normaldi. Fsh 9,62 e2 52 olmuş ki hiç 20den yukarı çıkmazdı. Bu ani yükseliş çok canımı sıktı
Adetin 3. gününde mi yaptırdın canım? Benim E2 44 çıkmıştı adetin 3. günü, doktor normal demişti.
fsh oynak zaten. e2 yükselince de fsh düşer. bunlar tahtarevalli gibi işliyor :) benimde 160. 80 altı olmalı hatta 30-50 arası olmalı
eurofertilde ilaç msrafı yok muBu arada eurofertil 7750 liraymış tüp bebek ramazana özel 6.500 imiş.
Acıbadem 9050 liraymış 2-3 bin arası da ilaç masrafı oluyormuş.
Perşembe ikisine de gitcem inşallah
eurofertilde ilaç msrafı yok mu
Bugün olursun canım tam 4. günde geliyor normaldekızlar ben e2 için doğum kontrol hapı kullandım biteli 4. gün bugn. ne zamann regl olmam gerekiyor çatlıycam
bana da 3-5 gün içinde olursun demişti doktor. 5. günde olmuştumkızlar ben e2 için doğum kontrol hapı kullandım biteli 4. gün bugn. ne zamann regl olmam gerekiyor çatlıycam
benimde 5. gün sancı var kendi yokbana da 3-5 gün içinde olursun demişti doktor. 5. günde olmuştum
Insallah hayirlisi olsun. Rahmin t oldugu rahim filmi raporunda yazmiyor mu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?