Allahım hayırlı sonuçlar göstersin canm.. senin sıkıntın neydi

Bildiğimiz bir sorun gözükmüyor canım daha önce 2 kez düşük yaptım ama 1 seneyi geçeli de hamile kalamıyorum. Yaşım da 29 bir yerden başlayalım diye düşünüyorum Allah izin verirse

Allah kucağında görmeyi nasip etsin. darısı başımıza :) benimde e2 değerim 160 çıktı geçen ay. senin kaçtı. 1 ay doğum kontrol hapı yeterli gelir inşallah banada..
çok tesekkürler. inşallah hayırlısıyla sizin de olacak :) Benim değerim 83 tü. e2 değerini düşürmede çok etkili oluyor doğum kontrol hapı. basit kistleri yok ediyor.

evet mide bulantısı ve sersemlik onun huyudur zaten ama 1 haftaya azalacak merak etme. Sonrada inşallah bebiş bulantıları :))) sürecini paylaş bizimle canm
Ayy inşallah inşallahhhh :) her şeyi yazarım burdan zaten ailem dışında kimseyle paylaşmadım paylaşmıcam da. Burdan dertleşiriz

Bugün elimde hazır olsun diye hormon testi yaptırdım ve fsh ve e2 çok yükselmiş ... ocak ayındaki testte çok normaldi. Fsh 9,62 e2 52 olmuş ki hiç 20den yukarı çıkmazdı. Bu ani yükseliş çok canımı sıktı

Adetin 3. gününde mi yaptırdın canım? Benim E2 44 çıkmıştı adetin 3. günü, doktor normal demişti.

fsh oynak zaten. e2 yükselince de fsh düşer. bunlar tahtarevalli gibi işliyor :) benimde 160. 80 altı olmalı hatta 30-50 arası olmalı

Adetin 3. gününde mi yaptırdın canım? Benim E2 44 çıkmıştı adetin 3. günü, doktor normal demişti.

Evet canım 3. Günü. bilemiyorum ya niye böyle oldu..
fsh oynak zaten. e2 yükselince de fsh düşer. bunlar tahtarevalli gibi işliyor :) benimde 160. 80 altı olmalı hatta 30-50 arası olmalı

Aslında e2de yükselmiş fsh da yükselmiş anlamadım yani durduk yere böyle olmasını.

Bu arada eurofertil 7750 liraymış tüp bebek ramazana özel 6.500 imiş.

Acıbadem 9050 liraymış 2-3 bin arası da ilaç masrafı oluyormuş.

Perşembe ikisine de gitcem inşallah

kızlar ben e2 için doğum kontrol hapı kullandım biteli 4. gün bugn. ne zamann regl olmam gerekiyor çatlıycam

Merhaba

Bugün eurofertil ve acıbadem ile görüşme yaptım. Rahmim biraz t şeklindeymiş ki çeken doktor da yorumlayan da hiç bişe dememişti. Şimdilik çok şart değilmiş ama histereskopi gerekebilirmiş.

Eurofertil küçük bi klinik. Doktor bey gayet ilgiliydi tek tek tüm sonuçlara baktı, hemen ramazanda başlarsak indirimliymiş 6500 liraymış ilaç hariç ramazan somrası 7750 ilaçlar da en az 3-4 tutar dedi.

Oradan çıkıp acıbademe geldik, şahin bey isterseniz aşılama yapılabilir 1-2 kez dedi. Bi çok taraftar olmadığımız için direkt tüp de olır dedi. Orada ayrıca fiyat konuşmadım telefonda 9000 küsür demişlerdi.

Şimdi mesele karar vermek

Jimerle de görüşmek istiyorum bayramdan sonra inşallah hakkımızda hayırlısı

Insallah hayirlisi olsun. Rahmin t oldugu rahim filmi raporunda yazmiyor mu cnm

Insallah hayirlisi olsun. Rahmin t oldugu rahim filmi raporunda yazmiyor mu cnm

Yok canım normal yazıyor ki dr.gerçek aydın da dedi ben bu rahme %89-90 normal diyorum ama ufak da bir şüphe var dedi. Normal doktorlar için çok da önemli değil ama tüp bebek doktoru mutlaka görür dedi.ki benim doktorum da güya infertilite eğitimi vardı. Belki de problem olmaz diye düşündü.Çok az T şeklinde ki ben bakar bakmaz anlamıştım yani.

Oradan çıkıp şahin beye gittik, o da aynısını dedi. Ben bu rahme şu an dokunmam ama Allah korusun olumsuz bir durumda şüphe olur dedi.

Öyle yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…