Bize tekrar isteriz demedi baktı sıkıntı yok dedi. Valla bana da operasyon gerekebilir de bakmamız laozm dedi. Jimerde Aral beyin ismini duydum ona da mı gitsem ki diyorum
Benim fsh degerim bozuldu kizlar düşmüyor sahin bey yine baslamadi tedaviye. Ilaclardan oldu ise dusecektir heray baktirip normalini yakalamamz lazim yoksa tedavi transver asamasina gelemeyebilir dedi. Eger bundan sonraki degerim bu ise de erken menopoz diyor. Fsh 11 den 26 ya cikti. Ilaclar ve yasmindendir insallah
Insallah canım. Ne zor is, her ay bi pürüz cikiyor, sonra koca ay çöpilaçlar erkilemiştir canım biraz Uzaklaş stresi azaltmaya çalış inşallah yoluna girer tez zamanda. Bir de glutensiz beslenmeye çalış. Çok etkili olduğu söyleniyor
Yarın pembe maviye gidicez bakalım cnm ordan nasıl elektrik alıcam. Aslında eurofertil i beğendim gibi adam her ihtimali söyledi ama şu para meselesi hoşuma gitmedi ya tüp bebek parasını yumurta toplamaya kadar vermek gerekiyormuş sanki kaçıyoruz. Böyle konuşunca paraco gibi geldilerben gidiyordum canım ama vazgeçtim. Operasyonumu o yaptı. Çok İyi bir doktor lafım yok ceylan hastanesindeyken bayılmıştım :) şimdi jimerde doğru düzgün zaman ayırmıyor. Hiç konuşamıyorum sürekli bi acele senden daha önemli hastaları var imajı veriyor. yanındaki sekreterBen konuşurken başka hastaları sorup duruyor mesela. Bir de en az 7 8 kez gittim histerskopi oldum hala bana geçmişi sorup duruyor ne zaman düşük yapmıştınız ne zaman ameliyat olmuştun artık fenalık geldi anlatmaktan. Bilgisayara dopru düzgün not almak beni çağırmadan 2 dk bakıp hatırlamak çok mu zor.
O yüzden pembe maviye gitmek istiyorum.
Hiç bi yeer mükemmel değil buna eminim ama gittiğin yerde rahat hissetmek ya da artık geçmişinin bilinmesi bence önemli. bu işler enerji meselesi biraz da maalesef bizde tutmadı. Belki sana iyi gelir. Onunla da görüş mutlaka.
ücret ne kadar ordaYarın pembe maviye gidicez bakalım cnm ordan nasıl elektrik alıcam. Aslında eurofertil i beğendim gibi adam her ihtimali söyledi ama şu para meselesi hoşuma gitmedi ya tüp bebek parasını yumurta toplamaya kadar vermek gerekiyormuş sanki kaçıyoruz. Böyle konuşunca paraco gibi geldiler
Yarın pembe maviye gidicez bakalım cnm ordan nasıl elektrik alıcam. Aslında eurofertil i beğendim gibi adam her ihtimali söyledi ama şu para meselesi hoşuma gitmedi ya tüp bebek parasını yumurta toplamaya kadar vermek gerekiyormuş sanki kaçıyoruz. Böyle konuşunca paraco gibi geldiler
13bin cnm ilaçlar tahliller içindeymişücret ne kadar orda
Gittim cnm ilaçlar tahliller ücretin hepsi içinde 13 bin dedi. Kistim var luprinle baskılıcwz kisti dedi o çok hoşuma gitti çok olumlu konuştu çok sıcak davrandılar ne bileyim iyi beğendim ya hele eşime kalsa başlayalım hemen dedi. Rahmin de t şeklinde değil dedi engel olmaz bu hafif eğiklik var dedipembe mavi hakkında bilgi verirsen çok memnun olurum canım bende yakın zmanda gitcem inşallah.
kisti ne zaman baskılayacak opudan önce mi sonra mıGittim cnm ilaçlar tahliller ücretin hepsi içinde 13 bin dedi. Kistim var luprinle baskılıcwz kisti dedi o çok hoşuma gitti çok olumlu konuştu çok sıcak davrandılar ne bileyim iyi beğendim ya hele eşime kalsa başlayalım hemen dedi. Rahmin de t şeklinde değil dedi engel olmaz bu hafif eğiklik var dedi
Nevin hanımdı değil mi? İlaçlar tahliller hepsi bir olması iyiymiş ekstra bişey çıkmaz en azındanGittim cnm ilaçlar tahliller ücretin hepsi içinde 13 bin dedi. Kistim var luprinle baskılıcwz kisti dedi o çok hoşuma gitti çok olumlu konuştu çok sıcak davrandılar ne bileyim iyi beğendim ya hele eşime kalsa başlayalım hemen dedi. Rahmin de t şeklinde değil dedi engel olmaz bu hafif eğiklik var dedi
Önce cnm adetimin 21. Günü gel dedi sonraki adetle başlıcaz dedi karar verirsem oraya tabikisti ne zaman baskılayacak opudan önce mi sonra mı
Aynen öyle bakalım Bi kaç yerle daha görüşüp kararımızı vercez. En çok Osman hocayı mereka ediyorumNevin hanımdı değil mi? İlaçlar tahliller hepsi bir olması iyiymiş ekstra bişey çıkmaz en azından
ön görüşme yapabileceğim merkez var mı peki bursada önden gidip bir görüşsem içime sinen bir yer olur mu baksam var mı önereceğiniz bi yer hanımlar
Acıbademi eşim istemiyor ya sinir oldum çok paracı o hastane diyo. Suat hocayı da aradım öğlendrn sonra veririz randevu anca dedi okulum var diye onu da istmiyo eşimpembe mavi jimer eurofertil acıbadem neredeyse hepsi ön görüşme yapıyor. Herkesin tercihi farkli ne desek yanlış olur sırayla görüşüp karar verin bence
acıbadem de de diğer hastanelerdeki gibi oaket bir fiyat var fazla farkta yok.Acıbademi eşim istemiyor ya sinir oldum çok paracı o hastane diyo. Suat hocayı da aradım öğlendrn sonra veririz randevu anca dedi okulum var diye onu da istmiyo eşim
Acıbademi eşim istemiyor ya sinir oldum çok paracı o hastane diyo. Suat hocayı da aradım öğlendrn sonra veririz randevu anca dedi okulum var diye onu da istmiyo eşim
Sen oraya mı gidiyosun cnm öyle okumuştum sankiacıbadem de de diğer hastanelerdeki gibi oaket bir fiyat var fazla farkta yok.
AA neden ki cnm Bi senedir uzadı? Bi ara hamike kalmıştın ondan mı? Jimerde Aral hoca mı Suat hoca mıben görüştüğümde jimerle aynıydı fiyat aslında. Ekstra ücret oluyor mu bilemiyorum. Jimerle hafta sonu görüşme yapmıştım ben sanki. Hatta orada başlayacaktım.1 senedirdeğişen bişey yok bende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?