Doğru hatırlıyosun negatiften sonra ara verdim regl olmayı beklerken hamile kalmışım
hayırlı olsun canm çok sevindim.. benim fsh 26 çıkıyor sanırım ben menopoza gireceğim. fsh düşünce e2 fırlıyor bunlar hep menopoz öncesi şeyler. napıcam tedavidende umudum kalmadı, akşam şahin beye gideceğim

Umudunu kaybetme. Ben tek tüpümü aldırdım biliyorsun. Sağlam tüpümün olduğu yumurtalığım 2 kez ameliyat geçirdi çikolata kistinden. Tüp bebekte yumurta bile toplanamaz gözüyle bakıyorduk o yumurtalığa biz. Ama Rabbimin mucizesi. Olmaz diye bişey yok O isterse oluyor canım.

kızlar bende merkez araştırıyorum bir aşılama yaptırdım olmadı 1 yıla yakında doktor kontrolünde çetlatma iğneleri falanda kullandım doktorum artık tüp bebek denemelisin dedi yumurta tembelliğim varmış bilgisi olan var mı?

Yaırn eurofertil le ön görüşme Yapıcam bakalım merak ediyorum
Eğer zaman kalırsa artla da görüşücem. Pzts de pembe mavi..

Valla nevin hanımın olumlu bir kaç yorumunu gördüm ona aldım randevu. Sen ne durumdasın

bende görüşmeye gitcem inşallah jimerden histerskopi kayıtlarımı alayım da önce. İsmail küçükerdoğan ya da nevin hanım diye düşünüyorum bende karasızım ama. Gerçi ekip olarak hareket ediyorlar falan yazıyor. Artık karar verip hareket etsem iyi olacak

Çok zor Bi süreçmiş şimdiden çok geriliyorum.. Bi sürü ıvır zıvır şeyler çıkıyo sanki para için bişeyler çıkartıyorlar gibime geliyo..

Çok zor Bi süreçmiş şimdiden çok geriliyorum.. Bi sürü ıvır zıvır şeyler çıkıyo sanki para için bişeyler çıkartıyorlar gibime geliyo..
Orası öyle. Sömürülmeye çok açığız. Rabbim rast getirsin yormasın bunaltmasın bizleri..

Bugün eurofertil gerçek aydına görüştüm 1 saat civarı sürdü baya ayrıntılı anlattı. Ama muayene etmeden net bişey söylemedi. Rahmin t şeklinde muayeneden sonra histeroskopi gerekebilir dedi. Bide çikolata kistim olduğu için yumurtaların kalitesiz çıkabilir eğer öyle olursa kisti alırız dedi. Gerçekten zor çok zor Bi süreçmiş.. Para için mi istiyorlar yoksa gerçekten gerekli mi bilmiyorum

Bende gidiyorum canim gercek beye cok net konusur ilk etapta olumlu olumsuz her seyi soyler,benim 2. Denemem martta olacak bekliyorum

Bana da benzer şeyler söylemişti. T rahim diye. Ama ben sonra muayeneye gitmedim. 6 ay içinde sperm tahlili varsa kabul ederiz dedi bizimki 5 ay oldu diye o zaman sperm verin dedi, eşim de sinir olmuştu :))) T rahim den dolayı histereskopi oldum ben daha sonra jimerde. Ne kadar gerekliydi bilemiyoruz tabi. 3 kez düşük yapınca her şeye inanıyorum sanırım.

Bize tekrar isteriz demedi baktı sıkıntı yok dedi. Valla bana da operasyon gerekebilir de bakmamız laozm dedi. Jimerde Aral beyin ismini duydum ona da mı gitsem ki diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…