- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
Doğru hatırlıyosun negatiften sonra ara verdim regl olmayı beklerken hamile kalmışımkız sen hamilemisin :)) sanki ara vermiştin bişeyler olmuştu ya da ben mi uyduruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru hatırlıyosun negatiften sonra ara verdim regl olmayı beklerken hamile kalmışımkız sen hamilemisin :)) sanki ara vermiştin bişeyler olmuştu ya da ben mi uyduruyorum
hayırlı olsun canm çok sevindim.. benim fsh 26 çıkıyor sanırım ben menopoza gireceğim. fsh düşünce e2 fırlıyor bunlar hep menopoz öncesi şeyler. napıcam tedavidende umudum kalmadı, akşam şahin beye gideceğimDoğru hatırlıyosun negatiften sonra ara verdim regl olmayı beklerken hamile kalmışım
Umudunu kaybetme. Ben tek tüpümü aldırdım biliyorsun. Sağlam tüpümün olduğu yumurtalığım 2 kez ameliyat geçirdi çikolata kistinden. Tüp bebekte yumurta bile toplanamaz gözüyle bakıyorduk o yumurtalığa biz. Ama Rabbimin mucizesi. Olmaz diye bişey yok O isterse oluyor canım.hayırlı olsun canm çok sevindim.. benim fsh 26 çıkıyor sanırım ben menopoza gireceğim. fsh düşünce e2 fırlıyor bunlar hep menopoz öncesi şeyler. napıcam tedavidende umudum kalmadı, akşam şahin beye gideceğim
Yaırn eurofertil le ön görüşme Yapıcam bakalım merak ediyorum
Eğer zaman kalırsa artla da görüşücem. Pzts de pembe mavi..
Valla nevin hanımın olumlu bir kaç yorumunu gördüm ona aldım randevu. Sen ne durumdasınhadi hayırlısı inşallah. Pembe mavi de kiminle görüşeceksiniz?
Valla nevin hanımın olumlu bir kaç yorumunu gördüm ona aldım randevu. Sen ne durumdasın
hepimiz inşallah güzel sonucları en kısa zamanda alırızEvet Osman hoca kiloya önem veriyor 5 kilo çok değilmiş hemen verip başlarsınız inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız
Çok zor Bi süreçmiş şimdiden çok geriliyorum.. Bi sürü ıvır zıvır şeyler çıkıyo sanki para için bişeyler çıkartıyorlar gibime geliyo..bende görüşmeye gitcem inşallah jimerden histerskopi kayıtlarımı alayım da önce. İsmail küçükerdoğan ya da nevin hanım diye düşünüyorum bende karasızım ama. Gerçi ekip olarak hareket ediyorlar falan yazıyor. Artık karar verip hareket etsem iyi olacak
Orası öyle. Sömürülmeye çok açığız. Rabbim rast getirsin yormasın bunaltmasın bizleri..Çok zor Bi süreçmiş şimdiden çok geriliyorum.. Bi sürü ıvır zıvır şeyler çıkıyo sanki para için bişeyler çıkartıyorlar gibime geliyo..
Bende gidiyorum canim gercek beye cok net konusur ilk etapta olumlu olumsuz her seyi soyler,benim 2. Denemem martta olacak bekliyorumBugün eurofertil gerçek aydına görüştüm 1 saat civarı sürdü baya ayrıntılı anlattı. Ama muayene etmeden net bişey söylemedi. Rahmin t şeklinde muayeneden sonra histeroskopi gerekebilir dedi. Bide çikolata kistim olduğu için yumurtaların kalitesiz çıkabilir eğer öyle olursa kisti alırız dedi. Gerçekten zor çok zor Bi süreçmiş.. Para için mi istiyorlar yoksa gerçekten gerekli mi bilmiyorum
İlki niye tutmadı cnm neydi sıkıntınBende gidiyorum canim gercek beye cok net konusur ilk etapta olumlu olumsuz her seyi soyler,benim 2. Denemem martta olacak bekliyorum
İlki niye tutmadı cnm neydi sıkıntın
[/QUOT
3. Gun embriyosu konuldu,amh dusuk bende yasim 37 canim belki o yuzden, ikinciye hazirlaniyorum bakalim
Amh kaç cnmBende gidiyorum canim gercek beye cok net konusur ilk etapta olumlu olumsuz her seyi soyler,benim 2. Denemem martta olacak bekliyorum
0.78Amh kaç cnm
Bana da benzer şeyler söylemişti. T rahim diye. Ama ben sonra muayeneye gitmedim. 6 ay içinde sperm tahlili varsa kabul ederiz dedi bizimki 5 ay oldu diye o zaman sperm verin dedi, eşim de sinir olmuştu :))) T rahim den dolayı histereskopi oldum ben daha sonra jimerde. Ne kadar gerekliydi bilemiyoruz tabi. 3 kez düşük yapınca her şeye inanıyorum sanırım.Bugün eurofertil gerçek aydına görüştüm 1 saat civarı sürdü baya ayrıntılı anlattı. Ama muayene etmeden net bişey söylemedi. Rahmin t şeklinde muayeneden sonra histeroskopi gerekebilir dedi. Bide çikolata kistim olduğu için yumurtaların kalitesiz çıkabilir eğer öyle olursa kisti alırız dedi. Gerçekten zor çok zor Bi süreçmiş.. Para için mi istiyorlar yoksa gerçekten gerekli mi bilmiyorum
Bize tekrar isteriz demedi baktı sıkıntı yok dedi. Valla bana da operasyon gerekebilir de bakmamız laozm dedi. Jimerde Aral beyin ismini duydum ona da mı gitsem ki diyorumBana da benzer şeyler söylemişti. T rahim diye. Ama ben sonra muayeneye gitmedim. 6 ay içinde sperm tahlili varsa kabul ederiz dedi bizimki 5 ay oldu diye o zaman sperm verin dedi, eşim de sinir olmuştu :))) T rahim den dolayı histereskopi oldum ben daha sonra jimerde. Ne kadar gerekliydi bilemiyoruz tabi. 3 kez düşük yapınca her şeye inanıyorum sanırım.