insanın kafası çok karışıyor araştırdıkça. jimerde başla gitsin :)
çok haklısın canm acıbademde öyle soracaklarını unutuyor insanYani bilemiyorum. O sekreter kızın tavırları vs hiç hoşuma gitmiyor açıkçası. Her gidişimde ben doktorla konuşurken başka bir hastayı soruyor. Oturup sakince 2 kelime edilmiyor. Pardon da derdime ne yani 280 lira para veriyorum 5 dk konuşamıyorum. Soğudum açıkçası
çok haklısın canm acıbademde öyle soracaklarını unutuyor insan
Merhaba konuyu görünce bende yazayım dedim. Yaklaşık 5 senedir olmadı çocuğum polikistik over var bende. Bir kere kendiliğinden hamile kaldım düşük yaptım. Uzun bi süre iğneler vs tedavi oldum ama olmadı. Geçen ay direk pembe maviye gittim dr. Lale erbil hemen o ay başladık tüp bebeğe ve çok şükür ilk denemede sonucum olumlu. Ve ben çok memnun kaldım sakin bi yer olması insanı rahatlatıyorKızlar pembe mavi hakkında bir bilginiz var mı?
Merhaba konuyu görünce bende yazayım dedim. Yaklaşık 5 senedir olmadı çocuğum polikistik over var bende. Bir kere kendiliğinden hamile kaldım düşük yaptım. Uzun bi süre iğneler vs tedavi oldum ama olmadı. Geçen ay direk pembe maviye gittim dr. Lale erbil hemen o ay başladık tüp bebeğe ve çok şükür ilk denemede sonucum olumlu. Ve ben çok memnun kaldım sakin bi yer olması insanı rahatlatıyor
Amin inşallah. 11.500 fiyat verdiler ama fazladan kullandığım ilaçlar oldu toplam 13.500 inşallah en kısa zamanda sizde yaşarsınız bu mutluluğuSağlıkla kucağınıza alın inşallah :) sakin bi yer olması çok güzel çünkü benim jimerdeki sıkıntım kaos zaten. Yoksa ben aralarında laboratuvar konusunda fark olduğunu sanmıyorum bence bursadaki tüm merkezler aynı.
Fiyat ne kadar tuttu sizin?
Ama yılbaşından sonra fiyat artışı olmuştur mutlakaAmin inşallah. 11.500 fiyat verdiler ama fazladan kullandığım ilaçlar oldu toplam 13.500 inşallah en kısa zamanda sizde yaşarsınız bu mutluluğu
Şahin beyemi gidiyosun canm inşallah demezler bende aralıkta gittim başladık iğnelere tedaviye ama ocaktan sonra değişecek dediği için biz peşin ödeme yapmıştık nitekimde normal muayene fiyatı bile ocakta değişti malesef...ben tedavi için acıbademe ilk gittiğimde 9.500+ ilaç dediler ama benim hormonlarım zıp zıp zıpladığı için yılbaşından sonraya kaldı hala tedaviye başlanamadı umarım artık zamlı fiyat demezler bana
muayene ücreti alınıyor mu canım. paket değil miŞahin beyemi gidiyosun canm inşallah demezler bende aralıkta gittim başladık iğnelere tedaviye ama ocaktan sonra değişecek dediği için biz peşin ödeme yapmıştık nitekimde normal muayene fiyatı bile ocakta değişti malesef...
Amin inşallah. 11.500 fiyat verdiler ama fazladan kullandığım ilaçlar oldu toplam 13.500 inşallah en kısa zamanda sizde yaşarsınız bu mutluluğu
Evet veriyorlar, ilaç dahil paketti ama benim yumurtalar zor büyüdüğü için fiyatı geçmiştikAmiiinn...:) ilaçları kendileri veriyorlar diye duymuştum doğru mu acaba?
Evet veriyorlar, ilaç dahil paketti ama benim yumurtalar zor büyüdüğü için fiyatı geçmiştik
Paket canım ben sadece fiyat değişikliği olduğunu duyduğum için örnek olsun diye söyledim muayene ücretini yani o değiştiyse tüp bebek fiyatı da değişmiştir..muayene ücreti alınıyor mu canım. paket değil mi
Evet bize de tüp bebek yolu göründü☺ eşimin değerleri hormon değerlerim tüplerim herşey iyi tek sıkıntı 5 cm çikolata kisti. Doktorum ziya çetin ya ameliyatla alınsın yada tüp bebek yaptır dedi. Yer olarak da 3 yer önerdi pembe mavi art ve eurofertil. Nereleri önerirsiniz? Henüz randevu almadım hiç birinden. Biraz bilgi almak istiyorum
Bende olumlu olumsuz yorumlar okudum hepsiyle ilgili. Güleryüz de önemli paracı olmamaları da önemli. Hakkaten vitamini söylememesi saçmaymış. Peki tüp bebek için görüşmede muayene ediyorlar mımerhaba
ben doktorunuzun önerdiği 3 klinikten sadece eurofertil ile görüştüm
Doktoru yaklaşımını genel olarak beğenmiştim aslında ama klinik küçük. Mesela doktorun acil bi işi çıksa hastalar ne oluyor başka bir hekim var mı tam çözemedim. 6 ayı dolmamış sperm testini ısrarla yenilemek istedikler ki eşim de hiç bir sorun yok yani neye bakacaklar,maksat o parayı almak. Ön görüşmeye gitmiştik, tedaviye başlamaya karar verirseniz vitamin önericem demişti. Adını söylemedi ben bunlar bunlar o zaaman diye sayınca sen nerden biliyosun diye bozmuştu beni. Ki acıbadem de şahin bey direkt yazıp verdi elimize atla deve sanki:)) Biraz paracı geldiler bi de bana yeri çok ters idi eledim direkt.
Ben aslında jimere karar kılmıştım ama yavaş yavaş pembe maviye kayıyorum.orayla henüz görüşmedim.
Dört dörtlük bir yer bulmak mümkün değil zaten hepsiyle görüşün içinize hangisi sinerse. İlla her yerde problemler oluyor zamanla.
Bende olumlu olumsuz yorumlar okudum hepsiyle ilgili. Güleryüz de önemli paracı olmamaları da önemli. Hakkaten vitamini söylememesi saçmaymış. Peki tüp bebek için görüşmede muayene ediyorlar mı
Eurofertil' deki dr Medicalpark'ta sıradan bir kadın dığumcu iken belge alıp oraya geçti, ben çok fazla alternatif bilgisi olduğunu, tecrübesi olduğunu düşünmüyorum. Zaten bana Medicalpark'ta çikolata kisti yüzünden CA125 değeri yüksek olan ilk beni görmüş gibi muamele yaptı ve beni korkuttu sayesinde üzerimde evham kaldı. Ona kalsa ben sabahına ameliyat olacaktım. Tabi iyi yorumlarda var, bu iş şans işi bir merkezde negatifi gören begenmiyor, pozitif alan övüyor. Kendin git tek tek dolaş canım ama anlayamıyorsun ki herkes resmen seni kafalamaya çalışıyorBende olumlu olumsuz yorumlar okudum hepsiyle ilgili. Güleryüz de önemli paracı olmamaları da önemli. Hakkaten vitamini söylememesi saçmaymış. Peki tüp bebek için görüşmede muayene ediyorlar mı
Pzts Arıcam bakalım ne dicek ler. Suat hazerij ismini de çok duydum o nasıl acabaön görüşme de muayene yok, muayene parası verirseniz var eurofertil ve acıbadem de :) jimerde suat hazer ön görüşme de muayene de etti,para talep edilmedi. Ben bu üçüyle görüştüm zaten. Bildiğim kadarıyla art de ön görüşme yok direkt muayene varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?