Canım ben yurt dışında yasıyorum..Şimdi hangi merkezdesiniz?
Canım ben yurt dışında yasıyorum..
Ilk 2 tüp bebek tedavisini tr de tatilde yaptırdım şahin zeteroglunda.. bursa...
Şuan burda başladım tedaviye ve öğrendim ki şahin bey gelip burdan öğreniyormus... burda birçok prof birlikte çalışıyor ve 6 tüp bebek tedavisini sigortam ödeyecek...
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Amin inşallah canım allah razı olsun hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallah çok emek veriyoruz.. allah yardımcımız olsun.. 2020 de hep birlikte hamiş olalım inşallah...En güzelini yapmışsın canım inanıyorum ki pozitif olacak bu sefer. Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmaksın doğum bekleyen topiklerde yazışalım inşallah
Canım hangi doktor bu? Şahin Bey mi? Sonuna kadar haklısın her seferinden baştan anlatmak çok sinir bozucu. Aşılamaya ne gerek var ki normal ilişkiden hiç farkı yok diyorlar aşılama için.Kızlar nasılsınız?
ben bu ay yine klomene başladım hiç istememe rağmen. Tüp bebeğe başlayalım istiyordum, öyle bir kaosla muayene oluyorum ki alelacele aşılamaya geldi konu. Ki aşılama da hiç istemiyorum.
bende mi sorun var anlamıyorum, doğru dürüst iletişim kuramıyoruz bir türlü. Kaçıncıya gidiyorum her gidişte geçmişi konuşup kendimi hatırlatıyorum. Artık sıkıldık yani aynı şeyleri on kez anlattık. Geçmişi anlatmaktan bugünedair konuşamıyoruz ki... Bir de hep acelesi oluyor yani. Bu kez inanmazsanız ben bişey anlatıyorum yanındaki sekreter hocam hastayı uyutsunlar mı diyor ya şaka gibi kısa kes der gibiler. Çok üzgünüm ve sinirlerim bozuk.
Zaten yıpranmışız çok mu zor yani 3 ay sonra gel o zaman tüp bebek yapalım demek? Ya da çok mu zor yaşadığım iki olayı not etmek?
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Böyle kendimi tam olarak anlatamadığım bir yerde ısrar mı etmeliyim başka bir yer mi araştırmalıyım?
Kızlar nasılsınız?
ben bu ay yine klomene başladım hiç istememe rağmen. Tüp bebeğe başlayalım istiyordum, öyle bir kaosla muayene oluyorum ki alelacele aşılamaya geldi konu. Ki aşılama da hiç istemiyorum.
bende mi sorun var anlamıyorum, doğru dürüst iletişim kuramıyoruz bir türlü. Kaçıncıya gidiyorum her gidişte geçmişi konuşup kendimi hatırlatıyorum. Artık sıkıldık yani aynı şeyleri on kez anlattık. Geçmişi anlatmaktan bugünedair konuşamıyoruz ki... Bir de hep acelesi oluyor yani. Bu kez inanmazsanız ben bişey anlatıyorum yanındaki sekreter hocam hastayı uyutsunlar mı diyor ya şaka gibi kısa kes der gibiler. Çok üzgünüm ve sinirlerim bozuk.
Zaten yıpranmışız çok mu zor yani 3 ay sonra gel o zaman tüp bebek yapalım demek? Ya da çok mu zor yaşadığım iki olayı not etmek?
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Böyle kendimi tam olarak anlatamadığım bir yerde ısrar mı etmeliyim başka bir yer mi araştırmalıyım?
Canım hangi doktor bu? Şahin Bey mi? Sonuna kadar haklısın her seferinden baştan anlatmak çok sinir bozucu. Aşılamaya ne gerek var ki normal ilişkiden hiç farkı yok diyorlar aşılama için.
Canım bir mahsuru yoksa sorun ne ve hangi merkezde tedavi oluyorsun..?
Ben şahin bey de tedavi oldum.. soru sorduğumda bile geçiştiriyordu...
Inanmazsin beni muayene odasına aldılar çatala yatırdılar.. hemşire şimdi şahin bey gelecek bekleyin dedi gitti... allahım beni orda odada unuttular mı anlamadım.. bacaklarım koptu orda yatmaktan... uzun süre öyle bekledim.. eşime dedim ki git çağır ben kalkicam yoksa burdan.. tam kapı ya gitti şahin bey geldi... sinirlerim alt üst oldu...
Malesef doktorlara muhtacız malesef onların eline düştük... ve bundan yararlanıyorlar...
Dilerim tez zamanda RABBİM hepimizin kucağını doldursun inşallah da kurtulalım bu muhtaçliktan.. sabır canım sabır...
Yogun dr larin hepsi ayni malesef. Doktor yorgun biz yorgun dolayısıyla sabrimiz yok. Benimde hormonlarim duzgun cikmiyor baslayamadik bir türlü. Biktim her ay tahlil vermektn. Bu ay bide demir eksikliğim cikti nedense. Sizlerde oluyor muamin canım gönülden amin diyorum bu duana. Ben aral atalaya gidiyorum jimerde . Aslında seviyorum da doktorumu güven veriyor ama gel gör ki bu telaş beni soğutuyor. Belki bende yanlış ifade ediyorum kendimi bilemiyorum ama yaşadıklarım da ortada
Yogun dr larin hepsi ayni malesef. Doktor yorgun biz yorgun dolayısıyla sabrimiz yok. Benimde hormonlarim duzgun cikmiyor baslayamadik bir türlü. Biktim her ay tahlil vermektn. Bu ay bide demir eksikliğim cikti nedense. Sizlerde oluyor mu
Kac cikiyor demir, neden dusuyormus senin canm. Yuzun sarı mı geziyorsun sende :) keske hamislige bagli yasasak bunlariOo yerlerde sürünüyor demirim Ama çok önemli olmadığını söyledi aral bey
Kac cikiyor demir, neden dusuyormus senin canm. Yuzun sarı mı geziyorsun sende :) keske hamislige bagli yasasak bunlari
e2 değerim 20 fsh değerim 28 çıktı ve tedavi yine iptal oldu. normal fsh değerim 10 e2 değerim 160, bunun için yasmin kullandım değerler tepetaklak oldu :) bu ay bişey kullanmadan bekleyeceğim bakalım ne olacak, inşallah e2 yine fırlamaz çünkü 30-50 arası bişey olması gerekiyormuş koca ay çöpkararlanmış bir zaman var o yüzden bu aksilikler oyalanmalar ama o zaman ne zaman
e2 değerim 20 fsh değerim 28 çıktı ve tedavi yine iptal oldu. normal fsh değerim 10 e2 değerim 160, bunun için yasmin kullandım değerler tepetaklak oldu :) bu ay bişey kullanmadan bekleyeceğim bakalım ne olacak, inşallah e2 yine fırlamaz çünkü 30-50 arası bişey olması gerekiyormuş koca ay çöpkararlanmış bir zaman var o yüzden bu aksilikler oyalanmalar ama o zaman ne zaman
kimisi memnun kimisi değil.. benim bir tanıdğım gitti nevin hanıma değerleri bozukken tedavi başlamıştı hiç hoşuma gitmemişti.Kızlar pembe mavi hakkında bir bilginiz var mı?
kimisi memnun kimisi değil.. benim bir tanıdğım gitti nevin hanıma değerleri bozukken tedavi başlamıştı hiç hoşuma gitmemişti.
insanın kafası çok karışıyor araştırdıkça. jimerde başla gitsin :)Hadi yaa... alternatif arıyorum da kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?